(CZ)
Tisk
Aktuálně
Detail
Bella Figura: Luxusní boutique hotel J.K. Place otevírá svou první dependanci v Římě

Bella Figura: Luxusní boutique hotel J.K. Place otevírá svou první dependanci v Římě

Ahlen, srpen 2014. – V srdci Říma otevřel J.K. Place, jeden z nejrenomovanějších boutique hotelů světa, svou novou „pobočku“. Tento pětihvězdičkový domicil se nachází v centru na Via Condotti a nabízí svým hostům živou městskou atmosféru, kombinovanou se soukromým ovzduším luxusního hotelu. Nejen pokoje historické budovy ze 17. století byly zařízeny s nejvyšším citem ke stylu, ale i v koupelnách klade J.K. Place Roma obzvláštní důraz na exkluzivní design a nejvyšší kvalitu „made in Germany“ a rozhodl se pro koupací vany a smaltované extra ploché sprchové vaničky od KALDEWEI.

Třetí dependance renomovaného hotelu J.K. Place spoluvlastníka a spoluzakladatele Oriho Kafriho má díky snové poloze v centru města a přičleněnému J.K. Café potenciál k tomu, aby se rozvinul v místo setkávání scény italského hlavního města. Jakožto člen „Leading Hotels of the World“, sdružení mezinárodních luxusních hotelů, spojuje J.K. Place Roma individualitu a nejvyšší kvalitu na pětihvězdičkové úrovni. Design domu nese rukopis renomovaného italského architekta Michele Bönana, který pro Kafriho a jeho partnery již navrhoval půvabné hotely J.K. Place na Capri a J.K. Place ve Florencii. Nyní vznikl i v Římě v bývalé škole architektury římské univerzity nový luxusní boutique hotel s velkým citem pro detail. Kombinace moderních a antických designových prvků s exkluzivními uměleckými díly činí tento hotel tak výjimečným: 30 individuálně ztvárněných pokojů a suit se stěnami vyloženými dřevem a dech beroucími koupelnami z ušlechtilého kararského mramoru má inspiraci v požitcích sladkého života, „Dolce Vita“.

Stylový interiér od KALDEWEI nabízí ryzí relaxaci

Ve vysoce hodnotně zařízených koupelnách J.K. Place Roma jsou koupací vany Classic Duo a extra ploché sprchové vaničky Conoflat ze smaltované oceli KALDEWEI perfektním předpokladem pro osobní oddech. Oba výrobky pocházejí z pera italského designerského studia Sottsass Associati. Koupací vana Classic Duo se vyznačuje nadčasovou elegancí a komfortní funkčností: dvě ergonomicky tvarované zádové opěrky zajišťují i při koupání ve dvou nejvyšší komfort. Rovněž ve sprše důvěřuje J.K. Place Roma jakostním výrobkům KALDEWEI: pro Conoflat je charakteristický středový smaltovaný kryt odtoku, který se plynule začleňuje do povrchu ze smaltované oceli KALDEWEI. Komfortní zážitek ze sprchování s bezprahovým přístupem a elegantním designem zaručují i modely Superplan a Superplan Plus, které harmonicky zapadají do sympatické koupelnové koncepce boutique hotelu.

KALDEWEI – ztvárňování koupelen na nejvyšší úrovni

Hoteliéři, architekti a interiéroví designeři na celém světě sázejí na výrobky „made in Germany“ od značky KALDEWEI, jelikož se perfektní souhra funkčnosti, vynikající kvality a hospodárnosti a prvotřídního designu osvědčuje již celá desetiletí. Všechny koupací vany, sprchové vaničky a smaltované extra ploché sprchové vaničky špičkového výrobce se vyrábějí z hodnotné smaltované oceli KALDEWEI, která se vyznačuje obzvláště dlouhověkým a odolným povrchem. Dokonce ani při intenzivním používání se neprojevují žádné stopy opotřebení, takže vyhoví nejvyšším nárokům luxusních hotelů na vzhled a kvalitu. Navíc neobyčejně dobré hygienické vlastnosti a snadné a rychlé čištění, které se obejde bez agresivních čisticích prostředků, činí výrobky ze smaltované oceli KALDEWEI ideálními pro hotelový provoz. Značka KALDEWEI nabízí hoteliérům a investorům estetická a bezpečná produktová řešení – se zárukou 30 let.

Zdroj: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Žádáme o zaslání kopie výtisku.

KALDEWEI PR JK Place Roma CZ
doc  |  2 MB
Bella Figura Pics Only
zip  |  819 KB
< DIN A4
3 MB

V pětihvězdičkovém hotelu J.K. Place Roma, navrženém Michelem Bönanem, byla vytvořena jedinečnou kombinací různých stylových a designových prvků zvláštní atmosféra.

Source: © J.K. Place Roma  |  1_J.K.Place_Roma-Lobby.jpg

> DIN A4
6 MB

Pětihvězdičkový domicil J.K. Place Roma se nachází v centru na Via Condotti a skýtá svým hostům živou městskou atmosféru v kombinaci se soukromým ovzdušímluxusního hotelu.

Source: © J.K. Place Roma  |  2_J.K.Place_Roma-Aussenansicht.jpg

< DIN A4
4 MB

30 pokojů a suit v J.K. Place Roma bylo vytvořeno s velkou láskou k detailu. Hosty očekává exkluzivní interiér, který skýtá maximální luxus a komfort.

Source: © J.K. Place Roma  |  3_J.K.Place_Roma-Zimmer.jpg

< DIN A4
3 MB

Koupací vana Classic Duo se vyznačuje nadčasovou elegancí a funkčností: Dvě ergonomicky tvarované zádové opěrky lákají ke komfortní koupeli.

Source: © J.K. Place Roma  |  4_J.K.Place_Roma_Badezimmer.jpg

< DIN A4
3 MB

Také u sprch důvěřuje J.K. Place Roma kvalitním produktům „made in Germany“ od KALDEWEI: Velkorysé smaltované extra ploché sprchové vaničky od KALDEWEI se svým jasným a puristickým designem harmonicky začleňují do sympatické koupelnové koncepce boutique hotelu.

Source: © J.K. Place Roma  |  5_J.K.Place_Roma_Badezimmer.jpg