(CZ)
Tisk
Aktuálně
Detail
Bezbariérová řešení koupelen pomáhají bytové ekonomice

Bezbariérová řešení koupelen pomáhají bytové ekonomice

Bytová ekonomika stojí před důležitou výzvou: V důsledku dlouholetých renovací takřka na pořadník a neustále stárnoucí společnosti bude proměna většiny koupelen bezbariérové v následujících letech nutností. Nájemník přitom nepožaduje od nadčasového vybavení koupelny pouze vysokou funkčnost. Stejně důležitý je atraktivní vzhled a volnost pohybu v každé životní etapě. Koupelna by měla splňovat nároky relaxační oázy bez příliš vysokých vstupů do vany a hran sprch, o něž by se dalo klopýtnout. Jako kompetentní partner pro bezbariérové koupelny prezentuje KALDEWEI řešení koupelnového vybavení vhodná pro vícegenerační koupelny, která současně zohledňují i ekonomické aspekty výstavby.

Modernizace koupelen se dnes pro většinu majitelů nemovitostí vyplatí ze dvou důvodů: Zrekonstruované koupelny zvyšují hodnotu nemovitosti a náklady spojené s rekonstrukcí lze zčásti kompenzovat v nájemném. Investice do vybavení koupelen s dlouhou životností, které odpovídá nárokům různých věkových skupin, se prokázala jako obzvláště rentabilní, protože stát budování prostor pro bydlení odpovídajících věku zahrnuje do podpůrných programů.

Smaltované extra ploché sprchové vaničky: Bez prahů a trvale utěsněné
Jedním z nejpoptávanějších řešení pro modernizátory koupelen je sprcha v úrovni podlahy. Vytváří totiž bezprahový přechod k podlaze a umožňuje vstupování do sprchy bez hran, o něž by se dalo klopýtnout. KALDEWEI jako výrobce koupelnových objektů ze smaltované oceli, které se vyznačují dlouhou životností, nabízí jen v segmentu sprch v úrovni podlahy více než 100 000 řešení. Pro rekonstrukci jsou nejvhodnější zejména velkoformátové extra ploché sprchové vaničky, protože je lze zcela snadno a bez vysokých nákladů instalovat namísto vysloužilé koupací vany. Extra ploché sprchové vaničky přesvědčují bezespárovým povrchem, který lze velmi jednoduše udržovat, je odolný a trvale utěsněný. Protiskluzová úprava povrchu jako například Secure Plus zvyšuje stabilitu a pro mnoho modelů extra plochých sprchových vaniček KALDEWEI je k dostání bez příplatku.

Chytré řešení pro umyvadla zvyšuje volnost pohybu
Dokonalým doplňkem k smaltovaným sprchám v úrovni podlahy jsou umyvadla KALDEWEI ze smaltované oceli. Lze je pořídit v nejrůznějších velikostech, designech a montážních variantách, některá lze zavěsit na stěnu a jiná dokonce podjet. Pro ty, kdo chtějí svým nájemníkům poskytnout dostatečné odkládací plochy, lze doporučit umyvadlo na desku nebo vestavné umyvadlo v kombinaci s volně zavěšeným koupelnovým nábytkem. 

 

Zdroj: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Žádáme o zaslání kopie výtisku.

Text
docx  |  1 MB
Všechny obrázky
zip  |  7 MB
1_Kaldewei_Bathroom_rebuilding_before_after
> DIN A4
2 MB
1_Kaldewei_Bathroom_rebuilding_before_after
< DIN A4
187 KB

Sprcha v úrovni podlahy s bezprahovým vstupem, žádné hrany, o něž by se dalo klopýtnout a velkorysý prostor pro pohyb - i tak může vypadat rekonstrukce bezbariérových prostor s koupelnovým řešením od KALDEWEI ze smaltované oceli. Smaltovaná extra plochá sprchová vanička a umyvadlo na desku s úpravou povrchu Perl-Effekt od KALDEWEI se vyznačují dlouhou životností a snadnou údržbou.  Zobrazené produkty (koupelna „po“): KALDEWEI Cayonoplan v lávové černé matné s protiskluzovou úpravou povrchu Secure Plus a umyvadlo na desku Puro v alpské bílé.

Source: © KALDEWEI  |  1_KALDEWEI_Bathroom_rebuilding_before_after

2_Kaldewei_Cayonoplan
< DIN A4
2 MB

Smaltované extra ploché sprchové vaničky od KALDEWEI s bezprahovým přechodem mezi podlahou a sprchou jsou opatřeny vysoce protiskluzovým smaltováním zajišťujícím bezpečný pohyb ve sprše.  Zobrazený produkt: KALDEWEI Cayonoplan v lávové černé matné s protiskluzovou úpravou povrchu Secure Plus.

Source: © KALDEWEI  |  2_KALDEWEI_Cayonoplan

3_Kaldewei_Puro
< DIN A4
2 MB

Dokonalým doplňkem k smaltovaným sprchám v úrovni podlahy jsou umyvadla KALDEWEI ze smaltované oceli. Nabízíme je v nejrůznějších velikostech, designech a montážních variantách. Pro ty, kdo chtějí svým nájemníkům poskytnout dostatečné odkládací plochy, lze doporučit umyvadlo na desku nebo vestavné umyvadlo v kombinaci s volně zavěšeným koupelnovým nábytkem. Zobrazené produkty: Umyvadla na desku KALDEWEI Puro v alpské bílé

Source: © KALDEWEI  |  3_KALDEWEI_Puro

4_Kaldewei_generation_bath
< DIN A4
2 MB

Jako kompetentní partner pro bytové hospodářství ukazuje KALDEWEI, jaká řešení se nabízejí pro bezbariérovou rekonstrukci koupelen. Zobrazené produkty: KALDEWEI Cayonoplan v lávové černé matné s protiskluzovou úpravou povrchu Secure Plus a umyvadlo na desku Puro v alpské bílé.

Source: © KALDEWEI  |  4_KALDEWEI_generation_bath