+++    15 - 21 April 2024    +++    KALDEWEI „Bath[o]philia“ at Fuorisalone    +++    Milan, Via Durini 24, Casa Flash Art    +++

(CZ)
Tisk
Aktuálně
Detail
Bienvenue à Paris: The Peninsula Hotels slaví svůj debut v Evropě

Bienvenue à Paris: The Peninsula Hotels slaví svůj debut v Evropě

Ahlen, březen 2015. – křišťálové lustry vyrobené na míru, skvostné obložení stěn, mramorové podlahy a moderní nábytek: Již několik desetiletí je jméno Peninsula synonymem zvláštního kouzla a stylu. Luxusní hotelový řetězec otevřel v létě 2014 svůj první hotel v Evropě – The Peninsula Paris. Ve všech hotelových pokojích podtrhují výjimečnou úroveň hotelu koupací vany KALDEWEI. Na materiál nejvyšší kvality i nadčasový design předního výrobce vsadil hotelový řetězec již v Tokiu, Hongkongu, Bangkoku, Šanghaji a Chicagu.

Hotely řetězce Peninsula nejsou jen synonymem uvědomění si vysoké kvality a citu pro styl. Prvotřídní poloha je dalším argumentem, díky kterému je The Peninsula známý v mezinárodním hotelnictví. Pro svůj 5hvězdičkový hotel v Paříži si hotelový řetězec vybral klasickou francouzskou budovu ve stylu pozdního 19. století, která je umístěna v centru na proslavené Avenue Kléber – jen několik kroků od Arc de Triomphe a od Champs-Élysées.

Požitek z koupání luxusní třídy s KALDEWEI
V ušlechtile zařízených koupelnách Peninsula Paris zve koupací vana KALDEWEI Centro Duo Oval z hodnotné smaltované oceli hosty k exkluzivní relaxační koupeli. Vana navržená renomovaným italským designérským studiem Sottsass Associati patří k lákadlům velkorysých koupelen z černého a bílého mramoru. Se svým oválným základním tvarem a hloubkou 47 cm zaručuje model Centro Duo Oval nejvyšší míru komfortu a mimo to přesvědčuje svým puristickým pojetím. Tři apartmá jsou navíc vybavena koupacími vanami Ellipso Duo Oval s vířivým systémem KALDEWEI Vivo Turbo Plus, který umožňuje zcela výjimečný wellnessový zážitek.

The Peninsula Paris – vizitka:

Hotelový řetězec:The Peninsula Hotels
Klasifikace:5 hvězdiček
Otevření:srpen 2014
Počet pokojů:200 – z toho 34 apartmá
Výrobky KALDEWEI:koupací vana Centro Duo Oval, koupací vana Ellipso Duo Oval s vířivým systémem Vivo Turbo Plus

Zdroj: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Žádáme o zaslání kopie výtisku.

KALDEWEI PR The Peninsula Paris
zip  |  25 MB
< DIN A4
5 MB

V srdci Paříže, vzdálený jen několik kroků od Arc de Triomphe a Champs-Élysées, stanovuje evropský debut exkluzivní řady hotelů The Peninsula Hotels nové standardy pokud jde o design, luxus a komfort.

Source: William Furniss  |  1_The_Peninsula_Paris_Aussenansicht.jpg

< DIN A4
3 MB

Luxusní design, nadčasová elegance a nejvyšší míra komfortu: Koupací vana KALDEWEI Centro Duo Oval z hodnotné smaltované oceli je jedním z lákadel velkorysých mramorových koupelen Peninsula Paris.

Source: © The Peninsula Paris  |  2_The_Peninsula_Paris_Badezimmer.jpg