(CZ)
Tisk
Aktuálně
Detail
Cayonoplan: moderní koupelna

Cayonoplan: moderní koupelna

Ahlen, březen 2017. – Cayonoplan je odpovědí KALDEWEI na poptávku po řešení sprchy v úrovni podlahy, která příliš nezatíží stavební rozpočet. Využití najde u mladých rodin, ale i při rekonstrukcích starších objektů. Smaltovanou extra plochou vaničku lze rychle a jednoduše instalovat i na dlážděnou podlahu. Díky 19 různým rozměrům nabízí velkou rozměrovou pestrost.

Flexibilita při sanaci starých objektů

Smaltovaná, extra plochá sprchová vanička Cayonoplan se dokonale přizpůsobí nejrůznějším stavebním podmínkám. V případě, že je k dispozici dostatečná výška, lze realizovat montáž i v úrovni podlahy. Pokud to však situace v koupelně nedovoluje, což se velmi často stává ve starších koupelnách, lze extra plochou sprchovou vaničku instalovat zcela jednoduše přímo na podlahovou dlažbu. Aby mohl instalatér pracovat co nejrychleji a nejjednodušeji, nabízí KALDEWEI vaničku Cayonoplan na přání také s předem namontovaným extra plochým nosičem, který byl vyvinut speciálně pro tuto novou, extra plochou sprchovou vaničku. Kromě toho jsou pro Cayonoplan k dispozici také další montážní systémy.

Velká plocha pro stání s vyvýšením po obvodu

Výška okraje Cayonoplan byla navržena tak, aby bylo možné extra plochou sprchovou vaničku na všech stranách instalovat absolutně v rovině s podlahou. Obvodové vyvýšení extra ploché sprchové vaničky dodává navíc při sprchování pocit maximálního bezpečí. Nejvíce bodů však sbírá odtok umístěný na straně vaničky. Zvyšuje totiž pohodlí při sprchování díky tomu, že vzniká velkorysá plocha pro stání. Kromě toho lze Cayonoplan velmi snadno a bez vysokých nákladů instalovat namísto vysloužilé koupací vany. Díky výhodné poloze odtoku není nutné nákladně přeinstalovávat odpadní trubku v koupelně, což je při rekonstrukci původních koupelen velká výhoda.

„Dokonalá shoda“: Rozšíření produktové řady Cayono

Pro větší rozmanitost je Cayonoplan dostupná ve všech matných barvách kolekce Coordinated Colours. Na přání ji lze navíc opatřit téměř neviditelnou protiskluzovou úpravou KALDEWEI Secure Plus. Díky svému klasickému designu doplňuje Cayonoplan dokonale řadu koupacích van Cayono a vytváří tak harmonicky sladěný vzhled koupelny v jednotném materiálovém pojetí. Modely Cayono lze vhodně kombinovat s umyvadly řady Puro od KALDEWEI.

Zdroj: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Žádáme o zaslání kopie výtisku.

Všechny obrázky
zip  |  23 MB
Text
doc  |  1 MB
3_1_Kaldewei_Cayonoplan
DIN A4
1 MB

Cayonoplan je odpovědí KALDEWEI na poptávku po řešení sprchy v úrovni podlahy, která příliš nezatíží stavební rozpočet. Využití najde u mladých rodin, ale i při rekonstrukcích starších objektů. Smaltovanou extra plochou sprchovou vaničku lze rychle a jednoduše instalovat i na dlážděnou podlahu.

Source: © KALDEWEI  |  3_1_KALDEWEI_Cayonoplan

3_2_Kaldewei_Cayonoplan
> DIN A4
2 MB
3_3_Kaldewei_Cayonoplan
DIN A4
1 MB
3_4_Kaldewei_Cayono_Perfect Match
< DIN A4
1 MB

Díky svému klasickému designu doplňuje Cayonoplan dokonale řadu koupacích van Cayono a vytváří tak harmonicky sladěný vzhled koupelny v jednotném materiálovém pojetí. Modely Cayono lze vhodně kombinovat s umyvadly řady Puro od KALDEWEI.

Source: © KALDEWEI  |  3_4_KALDEWEI_Cayono_Perfect Match

3_5_Kaldewei_Cayono_Perfect Match
> DIN A4
1 MB
3_6_Kaldewei_Puro S
> DIN A4
1 MB