(CZ)
Tisk
Aktuálně
Detail
Designový hotel 25hours Bikini v Berlíně vybavuje koupelny nejnovějšími výrobky od firmy KALDEWEI

Designový hotel 25hours Bikini v Berlíně vybavuje koupelny nejnovějšími výrobky od firmy KALDEWEI

Ahlen, leden 2014. – 31. ledna se v historickém komplexu budov „Bikini Berlin“ otevřela první berlínská pobočka známého designového hotelového řetězce 25hours. V koupelnách hotelových pokojů jsou použity nejnovější výrobky předního výrobce KALDEWEI: Velkorysé extra ploché sprchové vaničky v úrovni podlahy a koupací vany z hodnotné smaltované oceli KALDEWEI spojují vynikající design, kvalitu a hospodárnost. KALDEWEI přináší do hotelu 25hours Bikini Berlín své aktuální inovace pro koupelny v podobě technologií zvyšujících komfort, jako je elektronická armatura Comfort Select a perspektivní koupelnový zvukový systém Sound Wave.

V souladu s originálním designovým stylem hotelového řetězce jsou pokoje a koupelny nového hotelu 25hours Bikini Berlín moderně a individuálně zařízeny. Ve dvanácti apartmá si mohou hosté užívat dech beroucí výhled na Berlín přímo z koupací vany: Volně stojící koupací vany KALDEWEI Classic Duo Oval Wide v arktické bílé matné s panelem v moderní city antracit matné se harmonicky začleňují do prostoru koupelny. Elektronická armatura KALDEWEI Comfort Select umožňuje přesnou volbu požadované teploty pouhým ťuknutím prstu – a moderní odpadní a přepadová souprava KALDEWEI Comfort Level Plus zaručuje decentní naplnění vany i optimální hloubku pro ponoření. Ti, kdo chtějí zažít nezapomenutelnou relaxační koupel, se mohou v pravém slova smyslu ponořit do své oblíbené hudby díky novému koupelnovému zvukovému systému KALDEWEI Sound Wave . Sound Wave dokáže přehrávat zvukové soubory z téměř každého přístroje podporujícího Bluetooth. Ať již prázdná nebo naplněná, funguje koupací vana jako rezonanční těleso, rytmus hudby lze ve vodě dokonce jemně cítit.
 
Inovativní vybavení koupelen pro náročné hosty

Nová technika od KALDEWEI udělá dojem i na náročné hosty hotelu 25hours Bikini Berlín. O tom je přesvědčen také Christoph Hoffmann, CEO/partner 25hours Hotel Company: „S koupelnovým zvukovým systémem Sound Wave a armaturou Comfort Select od KALDEWEI chceme docílit „wow efektu.“ Z tohoto důvodu jsou také koupací vany KALDEWEI Conoduo, které byly zvoleny pro dalších deset apartmá nového designového hotelu, opatřeny oběma jmenovanými prvky vybavení. Kromě moderních koupacích van KALDEWEI jsou v 25hours Bikini Berlín použity také smaltované sprchové vaničky v úrovni podlahy tohoto špičkového výrobce koupelnového vybavení. Model Superplan Plus v barevném tónu city antracit matná se harmonicky začleňuje do prostorového uspořádání koupelny. Matný povrch decentně plní komfortní protiskluzovou funkci, aniž by negativně ovlivňoval design sprchy. Velikost sprchové vaničky s rozměry až 100 x 180 cm nabízí dostatek místa pro požitek z vydatné sprchy.

Designový hotel ve stylovém mixu džungle velkoměsta

Z historického hlediska významný areál budov Bikini Berlín v City West je ideálním místem pro nový designový hotel. Christoph Hoffmann je spokojený s jeho mimořádnou polohou: „Během let jsme si prohlédli různá místa a věříme, že v Bikini Berlín jsme našli stálý maják. Poválečná architektura je estetická a historicky napínavá a poloha na hranici mezi pulzujícím náměstím Breitscheidplatz a zelenou oázou zoologické zahrady vytváří přirozené napětí, ze kterého čerpá naše pojetí hotelu.“ Po Hamburgu, Frankfurtu, Curychu a Vídni je Berlín pátou odnoží nekonvenčního hotelového řetězce, z jehož jedinečného stylu a standardu služeb luxusního hotelu jsou již okolo deseti let nadšeni hosté z celého světa.

Design interiéru nového hotelu 25hours Bikini Berlín, který vznikl pod vedením renomovaného architektonického studia Aisslinger, kreativně navazuje na vnitřní napětí místa nacházejícího se mezi přírodou a kulturou: 149 hotelových pokojů je zařízeno ve stylovém mixu „Urban Jungle“ a nabízí veškerý komfort pro jedinečný pobyt v Berlíně. Hosté nového hotelu 25hours v Berlíně se mohou těšit na interiérový design promyšlený až do detailu právě tak, jak jsou na něj zvyklí z ostatních hotelů řetězce. V nové lokalitě nabízí polovina pokojů výhled na pavilon opic a slonů v berlínské zoologické zahradě, a přitom se drží teplého schématu pojetí designu s použitím přírodních materiálů a barev. Druhá polovina pokojů slibuje velkolepý výhled na symboly Západního Berlína: náměstí Breitscheidplatz, Pamětní kostel císaře Viléma a pulzující ulici Kurfürstendamm. Design těchto pokojů odpovídá urbánnímu stylu a navazuje na ostrou, kreativní tvář Berlína.

KALDEWEI – ideální partner hoteliérů

KALDEWEI je ideálním partnerem pro hotely s vysokými nároky na design a kvalitu: Výrobky předního výrobce přesvědčují svým exkluzivním designem a znamenitými materiálovými vlastnostmi. Všechny koupací vany, sprchové vaničky a smaltované extra ploché sprchové vaničky jsou vyráběny z hodnotné smaltované oceli KALDEWEI. Tento materiál je natolik odolný, že na povrchu nejsou ani po letech intenzivního provozu vidět žádné stopy po používání. Kromě výjimečně dobrých hygienických vlastností sbírá smaltovaná ocel KALDEWEI body také za snadné a rychlé čištění, které nevyžaduje použití agresivních čisticích prostředků. Značka KALDEWEI tak nabízí hoteliérům a investorům estetické a bezpečné řešení – s 30letou zárukou.

Zdroj: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Žádáme o zaslání kopie výtisku.

KALDEWEI PM 25hours Bikini Berlin CZ
doc  |  4 MB
zip press 25hours Bikini Berlin pics only
zip  |  87 MB
< DIN A4
5 MB

Christoph Hoffmann se těší ze zdařilé symbiózy hotelu 25hours Bikini Berlín a firmy KALDEWEI.

Source: Ronald Frommann  |  press_01_25hours_Bikini_Berlin.jpg

DIN A4
5 MB

31. ledna 2014 otevřel řetězec 25hours nový hotel v historickém komplexu budov Bikini Berlín.

Source: © 25hours Bikini Berlin  |  press_02_25hours_Bikini_Berlin.jpg

> DIN A4
5 MB

Design interiéru nového hotelu 25hours Bikini Berlín, který vznikl pod vedením renomovaného architektonického studia Aisslinger, kreativně navazuje na vnitřní napětí místa nacházejícího se mezi přírodou a kulturou: 149 hotelových pokojů je zařízeno ve stylovém mixu „Urban Jungle“ a nabízí veškerý komfort pro jedinečný pobyt v Berlíně.

Source: © 25hours Bikini Berlin  |  3_25hours_Bikini_Berlin_Zimmer.jpg

< DIN A4
4 MB

Elektronická armatura COMFORT SELECT a inovativní koupelnový zvukový systém SOUND WAVE rozšiřují komfort v 22 apartmá designového hotelu 25hours Bikini v Berlíně. Se SOUND WAVE lze hudbu a jiné zvukové soubory přehrávat přes Bluetooth ve vaně, která při přehrávání funguje jako rezonanční těleso. Pomocí ovládacího panelu COMFORT SELECT lze dotykem prstu zcela pohodlně a na stupeň přesně nastavovat teplotu vody a také digitálně ovládat přitékání a odtékání vody.

Source: © KALDEWEI  |  4_KALDEWEI_Classic_Duo_Oval_Wide_mit_Sound_Wave_und_Comfort_Select.jpg

< DIN A4
4 MB

Smaltovaná extra plochá sprchová vanička SUPERPLAN XXL v barevném tónu city antracit matná se harmonicky začleňuje do prostorového uspořádání koupelny a svými velkrysými rozměry nabízí dostatek místa pro požitek z vydatné sprchy. Matný povrch decentně plní komfortní protiskluzovou funkci, aniž by negativně ovlivňoval design sprchy.

Source: © KALDEWEI  |  5_KALDEWEI_Superplan_XXL_und_Classsic_Duo_Oval_Wide.jpg