+++    15 - 21 April 2024    +++    KALDEWEI „Bath[o]philia“ at Fuorisalone    +++    Milan, Via Durini 24, Casa Flash Art    +++

(CZ)
Tisk
Aktuálně
Detail
Dokonalá souhra pro každou koupelnu: KALDEWEI doplňuje produktovou řadu Cayono

Dokonalá souhra pro každou koupelnu: KALDEWEI doplňuje produktovou řadu Cayono

KALDEWEI, Ahlen, březen 2021 – Jako z jednoho kusu: Špičkový výrobce koupelnového vybavení KALDEWEI nedělá věci napůl. Takže ani v případě oblíbené produktové řady Cayono nemohlo dlouho zůstat jen u extra plochých sprchových vaniček a koupacích van. V roce 2021 doplnila firma KALDEWEI řadu o vysoce kvalitní umyvadla – a to v provedení jako módní mísa, umyvadlo na desku nebo řešení pod desku. Dokonale vzájemně sladěný design koupací vany, extra ploché sprchové vaničky a umyvadla přináší okouzlujícím způsobem působivou harmonii do koupelny. Takto vzniklý optický klid podtrhuje navíc vysoké nároky na relaxaci a vnitřní klid. 

Ekonomická řešení koupelen pro kanceláře i soukromé bydlení 
Díky doplnění modelové řady Cayono může nyní KALDEWEI nabídnout perfektní kompletní řešení pro soukromé bydlení stejně jako pro kanceláře, hotely a výstavbu komerčních bytů. Například umyvadlo pod desku s přepadem umístěným na opačné straně než obvykle, je určeno pro použití v hotelových koupelnách. Cayono představuje ekonomické designové řešení pro jakoukoli koupelnu, které nabízí maximální komfort. Pro všechny, kdo v koupelně kladou důraz na vyváženou harmonii kvality, ceny a estetiky.

Lázeňské trio z udržitelné smaltované oceli
S novými mísami, umyvadly na desku a umyvadly pod desku, se příští modernizace podaří zcela bez problémů: V umyvadlech Cayono se snoubí puristická estetika s inteligentní funkčností. Navrženy pro použití v moderních koupelnách, upoutají modely čistými liniemi završenými měkce zaoblenými tvary.

Ve spojení s velkorysou vnitřní hloubkou samostatného umyvadla umožňuje Cayono komfortní prostornost, která je zážitkem pro každého uživatele. Zdařilý design je završen přepadem umístěným na opačné straně umyvadla než obvykle, takže nic neruší harmonický vzhled souvislé plochy umyvadla. 
 
Absolutně dokonalou souhru vytvářejí například koupací vana Cayono Duo s odtokem umístěným uprostřed vany, extra plochá sprchová vanička Cayonoplan v úrovni podlahy a velkorysé umyvadlo Cayono. Vše je vyrobeno z udržitelné smaltované oceli KALDEWEI, s mimořádně snadnou údržbou a 100% recyklovatelností. 

 

Zdroj: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Žádáme o zaslání kopie výtisku. 

Text
docx  |  1 MB
Všechny obrázky
zip  |  13 MB
1_Kaldewei_Cayono_Familie
> DIN A4
5 MB

KALDEWEI doplnila řadu o vysoce kvalitní umyvadla – a to v provedení jako módní umyvadlová mísa, umyvadlo na desku nebo řešení pod desku.

Source: (c) KALDEWEI  |  1_KALDEWEI_Cayono_Familie

2_Kaldewei_Cayono_Perfect_Match

4 MB

Dokonalou harmonickou souhru vytvářejí například komfortní koupací vana Cayono Duo, extra plochá sprchová vanička Cayonoplan v úrovni podlahy a jedno z velkorysých umyvadel Cayono.

2_KALDEWEI_Cayono_Perfect_Match

3_Kaldewei_Cayono_Unterbauwaschtisch

4 MB

Umyvadlo Cayono pod desku s přepadem umístěným na opačné straně než obvykle, je určeno i pro použití v hotelových koupelnách.

3_KALDEWEI_Cayono_Unterbauwaschtisch

4_Kaldewei_Cayono_Waschtischschale

170 KB

Ve spojení s velkorysou vnitřní hloubkou trendové umyvadlové mísy umožňuje Cayono komfortní prostornost, která je zážitkem pro každého uživatele.

4_KALDEWEI_Cayono_Waschtischschale