(CZ)
Tisk
Aktuálně
Detail
Elisabeth Green sází na udržitelný design ze smaltované oceli – Berlínská blogerka si zařizuje hned tři koupelny výrobky od KALDEWEI

Elisabeth Green sází na udržitelný design ze smaltované oceli – Berlínská blogerka si zařizuje hned tři koupelny výrobky od KALDEWEI

KALDEWEI, Ahlen, srpen 2022 – Elisabeth Jacobs píše na svém blogu ElisabethGreen.com o udržitelném životním stylu již téměř deset let. Před nedávnem se společně se svými mužem a synem přestěhovala na okraj Berlína. Polovina dvojdomku nabízí dostatek místa, a to dokonce i pro tři koupelny. Při plánování přitom stálo v popředí téma udržitelnosti. 

Kvalita, recyklovatelné materiály s dlouhou životností, krátké dopravní cesty a přívlastek „Made in Germany“ byly pro blogerku od samého začátku plánování koupelen nesmírně důležité. Především se však chtěla úplně obejít bez plastů. Po dlouhém pátrání a opakovaných návštěvách koupelnových studií nakonec dospěla k rozhodnutí použít materiál smaltovanou ocel. Pokud jde o design koupelnového vybavení, rozhodla se Elisabeth Jacobs pro zaoblené a oválné tvary. Nakonec vznikla „přírodní koupelna“, „stylová koupelna“ a koupelna pro hosty, všechny vybavené výrobky z udržitelné a 100% recyklovatelné smaltované oceli KALDEWEI. 

Do své nové rodinné „přírodní koupelny“ blogerka umístila umyvadlovou mísu MIENA a koupací vanu CONODUO se systémem SKIN TOUCH. Stylová koupelna“ je zařízena moderněji v tmavších barvách. Instalovány jsou zde matně černé umyvadlové mísy MIENA a rovněž matně černá extra plochá sprchová vanička CONOFLAT. V harmonicky navržené koupelně pro hosty je umyvadlová mísa MING skutečným výrazem stylu, designu a udržitelnosti. 

„KALDEWEI je pro mne spojením všeho, co je pro mě důležité: Udržitelné materiály s dlouhou dobou životnosti, vysoká kvalita, férové pracovní podmínky a nádherný design. Díky tomu se budu zaručeně dlouhou radovat z umyvadla, sprchy a koupací vany, aniž by to bylo na úkor ostatních,“ říká Elisabeth Jacobs. Zejména příslib, že výrobky vydrží 30 let a déle, ji i jejího manžela přesvědčil. Dalším rozhodujícím kritériem je místo výroby „Made in Germany“, protože regionalita je podle rodiny Jacobsů nevyhnutelně spojena s udržitelností. 

Aby z těchto poznatků měli užitek i ostatní, hovoří Elisabeth Jacobs o svých zkušenosti s plánováním koupelny v interview s KALDEWEI. Vysvětluje zde, čím si ji získal materiál smaltovaná ocel a proč tolik oceňuje sanitární výrobky od KALDEWEI. Navíc ukazuje cestu, jak se mohou soukromé osoby při budování svého bydlení postavit k ekologickým výzvám.

 

Zdroj: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Žádáme o zaslání kopie výtisku.

Text
docx  |  2 MB
Všechny obrázky
zip  |  21 MB

3 MB

Zdroj: KALDEWEI

Natur_Bad_Miena_1.jpeg


3 MB

Zdroj: KALDEWEI

Style_Bad_Miena_und_Conoflat_schwarzmatt_1.jpeg


4 MB

Zdroj: KALDEWEI

Gaeste_WC_Ming-1.jpeg