(CZ)
Tisk
Aktuálně
Detail
Estrel Berlín: wellnessový ráj v srdci hlavního města

Estrel Berlín: wellnessový ráj v srdci hlavního města

KALDEWEI, Ahlen, listopad 2020 – Uprostřed Berlína stojí Estrel – největší hotel Německa. Se svými 1125 pokoji a apartmá, čtyřmi restauracemi, třemi bary, letní zahradou s vlastním přístavištěm a moderní wellnessovou a fitnessovou zónou nabízí objekt hostům rozličné možnosti, jak příjemně a komfortně strávit volný čas. S 4,5hvězdičkovým hotelem je přímo spojeno kongresové centrum Estrel. Více než 75 zasedacích místností vytváří optimální podmínky pro různé akce a kongresy. V návaznosti na rekonstrukci vsadil Estrel ve svých více než 1000 koupelnách na koupací vany, extra ploché sprchové vaničky a umyvadla od KALDEWEI. Tato ušlechtilá řešení pro koupelny ze smaltované oceli proměňují koupelny v exkluzivní místa relaxace přímo uprostřed ruchu velkoměsta.  

Hotel Estrel nabízí moderní design a příjemnou osobní atmosféru
Interiér velkorysých pokojů a apartmá se nese v duchu moderního designu. Kromě mnoha standardních a de luxe pokojů jsou samozřejmě k dispozici také bezbariérové pokoje. Ať již juniorské či de luxe apartmá, exkluzivní apartmá a apartmá se starožitným vybavením – Estrel splní každý sen a čekávání. Zlatým hřebem objektu je však 250 čtverečních metrů velké prezidentské apartmá umístěné v 17. patře. Jako soukromý hotel klade Estrel Berlín navíc velký důraz na osobní atmosféru a individuální přístup k hostům. K tomu se navíc přidávají nabídky zvláštních služeb jako letní zahrada Estrel s vlastním přístavištěm, ze kterého se lze vydat na plavbu po Berlíně na řece Sprévě 

Koupelny hostů: individuální komfort na nejvyšší úrovni
Hosté Estrelu se mohou těšit na extra ploché sprchové vaničky, umyvadla a koupací vany z udržitelné smaltované oceli KALDEWEI, jež díky nejmodernějšímu doplňkovému vybavení slibují jedinečný relaxační zážitek. Pod osvěžující proud vody zvou ve více než 1000 koupelnách hotelu extra ploché sprchové vaničky Cayonoplan, Superplan a Superplan Plus. Hosté se kromě toho mohou ponořit do koupacích van Puro Duo, mimo jiné vybavených KALDEWEI Skin Touch nebo Sound Wave, a načerpat tak novou energii z blahodárné koupele s účinky na všechny smysly. Zatímco wellnessový systém Skin Touch poskytuje přirozený efekt „živé vody“, nabízí koupelnový audiosystém Sound Wave požitek z oblíbené hudby zcela jiným způsobem: stačí se ponořit do vody a užívat si zvučných vibrací – to vše v srdci Berlína. Wellnessový zážitek završuje v koupelnách elegantního a estetického designu ještě 500 ladících zápustných umyvadel Puro. KALDEWEI tak jako vždy dokázal vyhovět vysokým nárokům hotelové branže, která vyžaduje estetická a udržitelná řešení s dlouhou životností.

Smaltovaná ocel: pro udržitelnost v koupelně
Díky odolnosti povrchu z ušlechtilé smaltované oceli nejsou ani po mnoha letech intenzivního používání a čištění vidět na koupelnových řešeních od KALDEWEI sebemenší stopy po používání. A když po dlouhé době používání doslouží, lze je 100% recyklovat, takže dokonale vyhovují současnému trendu udržitelného plánování v hotelích. „Těší nás, že díky vysoce kvalitním koupelnovým řešením můžeme přispět k tomu, aby se Estrel Berlín stal zcela jedinečným místem pro odpočinek. KALDEWEI a Estrel – to jsou dvě značky, které se k sobě perfektně hodí a které dokáží držet krok s nejvyššími nároky,“ říká generální ředitel Franz KALDEWEI. 

Hotel Estrel Berlín – vizitka
Klasifikace: 4,5hvězdičkový hotel
Počet pokojů: 1.125 pokojů a apartmá
Výrobky KALDEWEI:

  • 665 extra plochých sprchových vaniček Cayonoplan, Superplan, Superplan Plus
  • 15 koupacích van Puro Duo se Sound Wave
  • 2 koupací vany Puro Duo se Skin Touch a Sound Wave
  • 554 zápustných umyvadel Puro

 

Zdroj: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Žádáme o zaslání kopie výtisku.

Text
docx  |  2 MB
Všechny obrázky
zip  |  61 MB
1.Kaldewei_Estrel.jpg
Hotel
2 MB

Vnější pohled na Estrel Berlín: Největší hotel Německa nabízí na celkové ploše 25 000 m² místo pro 1125 pokojů a apartmá, čtyři restaurace, tři bary, letní zahradu s vlastním přístavištěm a moderní wellnessovou a fitnessovou zónu.

Source: Manuel Frauendorf  |  1.KALDEWEI_Estrel.jpg


13 MB

V souvislosti s rekonstrukcí vsadil Estrel ve více než 1000 koupelnách na nejkvalitnější sanitární výrobky od KALDEWEI, a to na extra ploché sprchové vaničky Superplan Plus, koupací vany Puro Duo a zápustná umyvadla Puro.

Source: © Schumann & Partner / KALDEWEI  |  2.KALDEWEI_Estrel_Bathroom.jpg


13 MB

Díky odolnosti povrchu z ušlechtilé smaltované oceli nejsou ani po mnoha letech intenzivního používání a čištění vidět na koupelnových řešeních od KALDEWEI sebemenší stopy po používání.

Source: © Schumann & Partner / KALDEWEI  |  3.KALDEWEI_Estrel_Bathroom.jpg


10 MB

V souladu s nároky Estrelu: Umyvadlo Puro nabízí prvotřídní design s čistými a nadčasovými tvary – nesmrtelný díky provedení ze smaltované oceli s dlouhou životností.

Source: © Schumann & Partner / KALDEWEI  |  4.KALDEWEI_Estrel_Waschtisch_Puro_Washbasin.jpg


13 MB

Pod osvěžující proud vody zvou ve více než 1000 koupelnách hotelu extra ploché sprchové vaničky Cayonoplan, Superplan a Superplan Plus.

Source: © Schumann & Partner / KALDEWEI  |  5.KALDEWEI_Estrel_Shower_Surface.jpg


11 MB

Koupací vany Puro Duo, mimo jiné vybavené KALDEWEI Sound Wave, umožňují načerpat novou energii z blahodárné koupele s účinky na všechny smysly.

Source: © Schumann & Partner / KALDEWEI  |  6.KALDEWEI_Estrel_Puro_Duo.jpg