(CZ)
Tisk
Aktuálně
Detail
‚Hotel am Meer’ nabízí hostům jedinečné wellnessové zážitky

‚Hotel am Meer’ nabízí hostům jedinečné wellnessové zážitky

Ahlen, leden 2017. – Na jedné straně inovativní produktová řešení a vysoce kvalitní materiály, na druhé udržitelné použití finančních zdrojů – těmito slovy lze charakterizovat modernizaci wellnessových prostor hotelu ‚Hotel am Meer’ na ostrově Rujána. Wolfgang Schewe, majitel 4hvězdičkového superior hotelu, zná dobře potřeby svých hostů a ví, že kvalita wellnessových služeb dnes hraje rozhodující roli při výběru hotelu. O důvod víc, nabídnout hostům relaxační zážitky zvláštního druhu a využít při tom inovativní techniku a jedinečné wellnessové kúry. Pan Schewe zde mimo jiné sází na inovace a know-how předního výrobce KALDEWEI. Hosté si tak mohou užít kosmetickou koupel s efektem studny mladosti, doslova se ponořit do své oblíbené hudby, anebo se jednoduše nechat masírovat ve vířivé vaně.

Osobní dialogy s personálem a hotelovými hosty Wolfgangu Schewe ukázaly, že si hosté dnes přejí spíše zvláštní wellnessové zážitky než klasické koupele. Při renovaci svých lázeňských prostor se proto rozhodl pro promyšlenou investici do moderní a inovativní techniky. Hosté mají z tohoto počinu užitek a zvýšené výdaje se dají z velké části refinancovat formou nabídky individuálních wellnessových balíčků. Po téměř tři měsíce trvající rekonstrukci lákají ‚mořské lázně’ své hosty saunou, sanariem, parní lázní a infračervenou kabinou s prvotřídním vybavením a dalšími zajímavými službami. A jak už naznačuje nová strategie, hoteliér se nechal inspirovat přírodou svého rujánského domova: Velké dlaždice v barvě písku, zelené tkaniny a další přírodní materiály, barvy a designové prvky v nových ‚mořských lázních’ připomínají rujánské pláže a vytvářejí tak jedinečnou, přirozenou a uklidňující atmosféru.

Jedinečné lázeňské prostory vyvolávají u hostů nadšení

Hosté 4hvězdičkového superior hotelu si nyní mohou užít skutečnou zkrášlující senzaci od KALDEWEI. Celosvětově poprvé si totiž lze v hotelu objednat kosmetickou kúru KALDEWEI Skin Touch. Skin Touch umožňuje opojný kosmetický zážitek z koupele s omlazujícími účinky, při kterém je voda v koupeli sycena miliony nejjemnějších vzduchových bublinek. Díky přírodní síle kyslíku působí KALDEWEI SkinTouch jako studna mladosti a pokožka je díky jeho účinkům po koupeli sametově jemná a hebká.

Mimořádný zvukový zážitek nabízí koupelnový audiosystém KALDEWEI Sound Wave, díky kterému se mohou rekreanti v nejvěrnějším slova smyslu ponořit do své oblíbené hudby. A kdo chce, může se navíc ve vířivé vaně KALDEWEI nechat hýčkat blahodárnými masážními proudy systému Vivo Turbo Plus. Všechny koupací vany KALDEWEI lze pohodlně ovládat digitální armaturou Comfort Select.

Profitují hosté i hoteliéři

Řešení koupelen od KALDEWEI jsou díky svým inovativním technickým detailům optimální odpovědí na požadavky exkluzivních wellnessových prostor luxusního hotelnictví. Výrobky od KALDEWEI z hodnotné smaltované oceli navíc bodují i pokud jde o kvalitu, životnost a snadnou péči. Hoteliéři po celém světě důvěřují příslibu kvality firmy KALDEWEI, který výrobce podtrhuje svou 30letou zárukou. A díky prodeji jednotlivých kúr se také větší investice do moderního wellnessové vybavení vyplatí. „Naši hosté velmi rádi využívají této moderní zkrášlovací kúry a oceňují zejména účinky KALDEWEI Skin Touch,“ vyjadřuje radost Wolfgang Schewe. „Také pro nás je tato investice smysluplná, protože svým hostům můžeme nabídnout úplně nové, atraktivní možnosti péče, a tak refinancovat část zvýšených výdajů na modernizaci. V neposlední řadě je špičkové vybavení v lázeňských prostorách hotelu také dalším přesvědčivým argumentem pro náročné hosty.

 

Zdroj: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Žádáme o zaslání kopie výtisku.

 

 

All Images
zip  |  31 MB
Text
doc  |  564 KB
< DIN A4
5 MB

Od letošního jara je rodinný Hotel am Meer na baltském ostrově Rujána bohatší o jednu atrakci: Z iniciativy hoteliéra Wolfganga Schewe byla po rozsáhlé tříměsíční modernizaci nově otevřena oáza relaxace a odpočinku ‚meerspa | wellness & beauty’.

Source: Hotel am Meer & Spa  |  1_KALDEWEI_Hotel_am_Meer.jpg

< DIN A4
1 MB

Po téměř tři měsíce trvající modernizaci lákají ‚mořské lázně’ saunou, sanariem, parní lázní a infračervenou kabinou s prvotřídním vybavením a dalšími zajímavými službami.

Source: Hotel am Meer & Spa  |  2_KALDEWEI_Hotel_am_Meer_meerspa.jpg

< DIN A4
2 MB

Celosvětově první hotel s KALDEWEI Skin Touch: Hosté 4hvězdičkového superior „Hotel am Meer“ si mohou v kompletně zrekonstruovaných lázních hotelu objednat zkrášlující senzaci od KALDEWEI jako kosmetickou kúru. Zvláštnost: Skin Touch využívá přírodní síly kyslíku a nabízí tak nezapomenutelný wellnessový zážitek s efektem studny mladosti.

Source: Hotel am Meer & Spa  |  3_KALDEWEI_Skin_Touch_Hotel_am_Meer_meerspa.jpg