(CZ)
Tisk
Aktuálně
Detail
I v době korony: Hygienické povrchy poskytují bezpečí

I v době korony: Hygienické povrchy poskytují bezpečí

KALDEWEI, Ahlen, duben 2020. Časté mytí rukou představuje v době koronavirové hrozby důležitou možnost, jak se chránit před nákazou a bránit šíření nebezpečného viru. Hygienické povrchy umyvadel poskytují bezpečí proto, že materiály jako je ušlechtilá smaltovaná ocel KALDEWEI se svým smaltovaným povrchem bez pórů umožňují velmi rychlé a jednoduché čištění. Další předností umyvadel KALDEWEI je to, že všechny modely jsou sériově opatřeny Perl-Effektem usnadňujícím údržbu. Špína a choroboplodné zárodky tak při mytí rukou putují spolu s vodou do odpadu a zůstává po nich stále zářivě čistý a hygienický povrch. Tímo maximálně hygienickým smaltovaným povrchem, chránícím před nečistotami a choroboplodnými zárodky, jsou samozřejmě opatřeny také všechny smaltované sprchové vaničky a vany od KALDEWEI.

Ocel a sklo, sloučené v ušlechtilou smaltovanou ocel KALDEWEI, vytvářejí spojení materiálů, které se ideálně hodí pro sanitární vybavení koupelen. Ocel je tvarově stálá a odolává zátěži. Smalt nabízí vedle krásného vzhledu a příjemného omaku také další výhodu, kterou je snadná údržba a vysoká hygieničnost. A to jsou vlastnosti, které se právě v dnešní době velmi cení. Výhodu před ostatními materiály, pokud jde o čištění a péči, potvrzují rovněž nezávislé průzkumy. K totožnému výsledku dospěla například studie vypracovaná Dr. med. Klausem-Dieterem Zastrowem  i studie TÜV Rheinland . Smaltovaná řešení pro koupelny od KALDEWEI lze velmi snadno, rychle a beze zbytků čistit. A to je v době, kdy je kladen obzvláštní důraz na hygienu, skutečná výhoda.

 

O KALDEWEI
Více než 100 let KALDEWEI - podnik založený v roce 1918 a dnes nesoucí název Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG, nyní již ve čtvrté generaci potvrzuje svou pozici celosvětového partnera nejkvalitnějších řešení pro koupelny ze smaltované oceli. V rámci svého portfolia, jehož součástí je více než 600 sprchových vaniček, umyvadel a koupacích van, nabízí tento špičkový výrobce vzájemně sladěná řešení projektových dodávek i zakázek pro soukromé stavebníky – v jednotném materiálu a harmonickém designovém pojetí. Podnik spolupracuje s mezinárodními renomovanými designérskými studii a je držitelem více než 150 ocenění. Za jedinečné vedení obchodní značky obdržel KALDEWEI zlatou cenu German Brand Award. V roce 2018 zahájil dlouhodobou spolupráci s WWF, organizací zabývající se ochranou přírody a životního prostředí. KALDEWEI se také angažuje v programu WWF na ochranu moří, jež se zasazuje o snížení znečištění oceánů plastovým odpadem.

Zdroj: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Žádáme o zaslání kopie výtisku.

 

Všechny obrázky
zip  |  3 MB
Text
docx  |  626 KB
1_Kaldewei _Emerso_Washbasin_Alpine_White_With_Easy-Clean_Finish
> DIN A4
2 MB

Nezávislé průzkumy potvrzují výhodu před ostatními materiály, pokud jde o čištění a péči, a docházejí ke stejnému výsledku. Smaltovaná řešení pro koupelny od KALDEWEI lze velmi snadno, rychle a beze zbytků čistit. A to je v době, kdy je kladen obzvláštní důraz na hygienu, skutečná výhoda. Zobrazené produkty: umyvadla KALDEWEI Emerso jako vestavné řešení v alpské bílé s Perl-Effektem

Source: © KALDEWEI  |  1_KALDEWEI _Emerso_Washbasin_Alpine_White_With_Easy-Clean_Finish

2_Kaldewei _Silenio_Washbasin_Alpine_White_With_Easy-Clean_Finish
DIN A4
755 KB

Ocel a sklo, sloučené v ušlechtilou smaltovanou ocel KALDEWEI, vytvářejí spojení materiálů, které se dokonale hodí pro sanitární vybavení koupelen. Ocel je tvarově stálá a odolná proti zátěži. Smalt nabízí vedle krásného vzhledu a příjemného omaku také další výhodu, kterou je snadná údržba a vysoká hygieničnost. Zobrazený produkt: KALDEWEI Silenio jako umyvadlo na desku v alpské bílé s Perl-Effektem

Source: © KALDEWEI  |  2_KALDEWEI _Silenio_Washbasin_Alpine_White_With_Easy-Clean_Finish