+++    15 - 21 April 2024    +++    KALDEWEI „Bath[o]philia“ at Fuorisalone    +++    Milan, Via Durini 24, Casa Flash Art    +++

(CZ)
Tisk
Aktuálně
Detail
Hygienická mycí místa v nemocnicích

Hygienická mycí místa v nemocnicích

Ahlen, září 2015. – Každoročně se v německých nemocnicích infikuje více než půl milionu pacientů choroboplodnými zárodky. Ve většině případů za to může nedostatečná hygiena. Zejména místa určená k mytí v pokojích pacientů, v ordinacích a ve veřejně přístupných prostorách pro návštěvníky přinášejí vysoké riziko nákazy infekcí. Ani chemická dezinfekce rukou jako účinné preventivní opatření často nestačí. Místa určená k mytí by proto měla být vyrobena z takového materiálu, jehož povrch se vyznačuje vysokou hygieničností a snadnou údržbou, a na kterém se neusazují žádné škodlivé zárodky a bakterie. Zde se díky svým jasným materiálovým přednostem již po několik desetiletí úspěšně osvědčuje smaltovaná ocel KALDEWEI jako materiál určený pro zařízení koupelen v nemocnicích.

KALDEWEI přenáší výhody materiálu také na umyvadla, která nyní doplňují smaltované extra ploché sprchové vaničky a koupací vany. S novými umyvadly ze smaltované oceli nabízí KALDEWEI optimální řešení pro mycí místa v nemocnicích. Neporézní povrch je sériově dodáván s KALDEWEI Perl-Effektem pro snadnou údržbu, který zabraňuje ulpívání vody a nečistot na povrchu smaltované oceli. I při intenzivním používání nevznikají na odolném povrchu ani nejmenší praskliny, v nichž by se mohly usazovat zárodky a bakterie. Čištění tohoto materiálu je tak velmi rychlé, důkladné a ekologické.

Flexibilní design
Nová umyvadla KALDEWEI jsou k dostání v pěti modelových řadách a lze je s výhodou použít v nejrůznějších oblastech – od koupelen pacientů, přes ordinace, až po veřejné umývárny pro návštěvníky. Díky pěti montážním variantám – od vestavného provedení, přes montáž pod a na desku, až po nástěnnou variantu – se umyvadla přizpůsobí každé montážní situaci. Pro optimální využití, např. pacienty na invalidních vozících, lze flexibilně zvolit montážní výšku umyvadel. Zvláště hygienická jsou umyvadla řady Cono a Centro s neviditelným přepadem, protože díky absenci přepadového otvoru se zde nemohou usazovat škodlivé zárodky.

KALDEWEI: ideální partner pro koupelny pro pacienty
Se svými odolnými a hygienickými produktovými řešeními s dlouhou životností ze smaltované oceli potvrzuje KALDEWEI své kompetence jako partner sanitárního vybavení nemocnic. Zavedení segmentu umyvadel umožňuje plánovačům koupelen vytvořit koupelnu pro pacienty kompletně z jednoho jedinečného materiálu, který má převahu nad ostatními materiály, a který je navíc od jednoho výrobce. Tuto jedinečnou kvalitu podtrhuje KALDEWEI 30letou zárukou na všechna umyvadla ze smaltované oceli.

Zdroj: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Žádáme o zaslání kopie výtisku.

KALDEWEI PR washbasins hospitals CZ
doc  |  4 MB
KALDEWEI PR Waschtische fuer KKH cmyk
zip  |  13 MB
> DIN A4
3 MB

Umyvadlo na desku Cono a smaltovaná extra plochá vanička Conoflat. Díky své hygieničnosti a dlouhé životnosti je smaltovaná ocel KALDEWEI dokonalou volbou při zařizování koupelen v nemocnicích. KALDEWEI nyní přenáší výhody tohoto materiálu také na umyvadla, která od nynějška rozšiřují mnohostranné produktové portfolio.

Source: © KALDEWEI  |  1_KALDEWEI_Cono.jpg

< DIN A4
3 MB

Umyvadlo na desku Cono. Zvláště hygienická jsou umyvadla řady Cono a Centro s neviditelným přepadem, protože díky absenci přepadového otvoru se zde nemohou usazovat škodlivé zárodky. Umyvadla tak splňují vysoké hygienické požadavky nemocničního provozu.

Source: © KALDEWEI  |  2_KALDEWEI_Cono.jpg

> DIN A4
3 MB

Umyvadlo Centro na desku a extra plochá sprchová vanička Superplan Plus. Neporézní povrch je sériově dodáván s KALDEWEI Perl-Effektem pro snadnou údržbu, který zabraňuje ulpívání vody a nečistot na povrchu smaltované oceli. I při intenzivním používání nevznikají na odolném povrchu ani nejmenší praskliny, v nichž by se mohly usazovat zárodky a bakterie. Čištění tohoto materiálu je tak velmi rychlé, důkladné a ekologické.

Source: © KALDEWEI  |  3_KALDEWEI_Centro.jpg

< DIN A4
2 MB

Umyvadlo na desku Centro. Nová umyvadla KALDEWEI jsou k dostání v pěti modelových řadách a lze je s výhodou použít v nejrůznějších oblastech – od koupelen pacientů, přes ordinace, až po veřejné umývárny pro návštěvníky.

Source: © KALDEWEI  |  4_KALDEWEI_Centro.jpg