+++    15 - 21 April 2024    +++    KALDEWEI „Bath[o]philia“ at Fuorisalone    +++    Milan, Via Durini 24, Casa Flash Art    +++

(CZ)
Tisk
Aktuálně
Detail
KALDEWEI Ming: tradice a moderna

KALDEWEI Ming: tradice a moderna

KALDEWEI, Ahlen, prosinec 2020 – Přední výrobce koupelnového vybavení KALDEWEI rozšiřuje své portfolio o další luxusní výrobek. Inspirován asijskou kulturou je design Ming jedinečným počinem ve svém segmentu. Jeho silueta je utvářena ve stylu tradice a moderny. Geometrie jemné umyvadlové mísy tak vytváří ušlechtilý, skulpturální vzhled pro zcela jedinečný design interiéru. Umyvadlová mísa přesvědčí také svým individuálním komfortem díky velkorysé hloubce a stále hygienickému smaltovanému povrchu.

Ming spojuje jedinečný design s udržitelností 
Zvláštním designovým vrcholem modelu Ming je jeho elegantní design. Konvexně vyduté linie vytvářejí smyslnou siluetu, zatímco neutrální barvy bílá a černá zůstávají decentně v pozadí a nabízejí rozmanité možnosti pro individuální ztvárnění místa pro mytí. 

Stejně jako všechny výrobky od KALDEWEI je i Ming vyroben z vysoce kvalitní smaltované oceli. Ta se vyznačuje nejenom bezchybným glazovaným povrchem, ale také velmi dlouhou životností a vysokou hygieničností. Smaltovanou ocel lze 100% recyklovat a je jedním z nejudržitelnějších materiálů pro moderní koupelnové vybavení. Umyvadlovou mísu lze navíc velmi snadno čistit a je extrémně odolná vůči vnějším vlivům. Ne bez důvodu poskytuje KALDEWEI 30letou záruku na všechny výrobky ze sortimentu vybavení ze smaltované oceli. Ming je nyní k dispozici ve čtyřech barevných provedeních: lávová černá matná, černá lesklá, alpská bílá a alpská bílá matná.  

Hudebník a fotograf Bryan Adams uvádí Ming na scénu se silným poselstvím
Legendární hudebník a vynikající fotograf Bryan Adams umělecky představil novou umyvadlovou mísu Ming ve smyslu motta „Nekompromisně spojeni“. Tímto uměleckým počinem chtěl vytvořit symbol spojenectví a hygienického povědomí v dnešních kontroverzních časech. S velkým citem pro detail otevírá intimní pohled na soužití: Díky jednoduchým hygienickým opatřením si podáváme ruce – v našich rodinách, svým partnerům i mezi přáteli. Poselství, které je stejně aktuální jako nadčasové, je dokonale pojato v klasickém designu Ming. 
 

Zdroj: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Žádáme o zaslání kopie výtisku. 

Text
docx  |  1 MB
Všechny obrázky
zip  |  14 MB

2 MB

Nová umyvadlová mísa Ming zaujme bezchybným glazovaným povrchem. Její silueta je utvářena ve stylu tradice a moderny.

1_KALDEWEI_MING_Washbasin_Bowl.jpg


2 MB

Ming je nyní k dispozici ve čtyřech barevných provedeních: lávová černá matná, černá lesklá, alpská bílá a alpská bílá matná.

2_KALDEWEI_MING_Washbasin_Bowl.jpg


11 MB

Legendární hudebník a vynikající fotograf Bryan Adams umělecky představil novou umyvadlovou mísu Ming, zde v černé lesklé barvě a alpské bílé barvě, ve smyslu motta „Nekompromisně spojeni“.

Source: © Bryan Adams  |  3_KALDEWEI_MING_Washbasin_Bowl.jpg


10 MB

Legendární hudebník a vynikající fotograf Bryan Adams umělecky představil novou umyvadlovou mísu Ming, zde v černé lesklé barvě a alpské bílé barvě, ve smyslu motta „Nekompromisně spojeni“.

Source: @ Bryan Adams  |  3.1_KALDEWEI_MING_Washbasin_Bowl.jpg