+++    15 - 21 April 2024    +++    KALDEWEI „Bath[o]philia“ at Fuorisalone    +++    Milan, Via Durini 24, Casa Flash Art    +++

(CZ)
Tisk
Aktuálně
Detail
KALDEWEI na ISH 2019

KALDEWEI na ISH 2019

KALDEWEI, Ahlen, březen 2019. Od 11. do 15. března uvítá KALDEWEI své partnery z celého věta na veletrhu ISH ve Frankfurtu. Letos nový veletržní stánek dělá dojem svým dynamickým ztvárněním, připomínajícím rozmáchlou architekturu hamburské Labské filharmonie. Koncepce nechává návštěvníky vstoupit do rozdílných tematických světů, které se sbíhají ve středu veletržního stánku, KALDEWEI fóru, a ústí v multismyslovém digitálním světě zážitků. Pěti tématy se KALDEWEI prezentuje jako zdroj impulzů pro branži v oborech digitalizace, trvalá udržitelnost, moderní koupelnová řešení a materiálnost a pro mezinárodní partnerství, obzvláště v celosvětovém projektovém obchodě.

„Letos jsme pro své hosty vytvořili fórum zvláštního druhu, které zve k dialogu a naše partnery podněcuje k interaktivnímu prožívání veletržních témat a k vyzkoušení mnoha nových digitálních služeb,“ nadšeně říká Arndt Papenfuß, marketingový ředitel u KALDEWEI.

1. Digitální průkopník
Optimální podpora obchodních partnerů – tak zní krédo digitálních služeb KALDEWEI. KALDEWEI usnadňuje práci všem partnerům – bez ohlednu, zda se tak děje doma na gauči, v kanceláři odborníka nebo přímo na stavbě - a důsledně je podporuje se zaměřením na uživatele. Na ISH se návštěvníci mohou přesvědčit o mnohostranných nabídkách ohledně inspirace, plánování, kalkulace, dodávek a montáže. U digitálních stojanů a smartphonů je možno služby otestovat. „Digital Twin“ spojuje reálný produkt s dechberoucí vícerozměrnou vizualizací specifických výhod produktu.

2. Trvale udržitelná řešení koupelen a kooperace s WWF
V druhém tematickém okruhu KALDEWEI ukazuje, jaký význam mají trvalá udržitelnost a ochrana životního prostředí a jaký je přínos koupelnových řešení KALDEWEI ze smaltované oceli pro ekologické a klimaticky neutrální stavění. Kooperace s WWF je ve středu pozornosti highend 3-D vizualizace, v níž KALDEWEI prostřednictvím virtuální reality nechává své hosty ponořit do jedinečného pod hladinového světa oceánů a zcela zblízka je informuje o projektu kooperace.

3. Nová řešení sprch
Třetí oblast charakterizují nová, inovativní koupelnová řešení ze smaltované oceli KALDEWEI. V hledáčku jsou: nové barvy, povrchy, designové krytky a rozměry smaltované vaničky Nexsys, které nyní existují v přibližně 5 000 kombinacích pro moderní ztvárnění sprchovacího místa. Kromě toho KALDEWEI na ISH zvětšováním rozměrů, ultra plochými odtokovými soupravami a přesvědčivými řešeními pro snadnou montáž prokazuje své inovační vůdcovství v oboru plochých sprchových vaniček. Nyní lze volit z více než 100 000 možností ztvárnění koupelen se smaltovanou extra plochou sprchovou vaničkou KALDEWEI.

4. Mezinárodní partnerství
Jako významný partner pro projektový obchod KALDEWEI svým portfoliem smaltovaných vaniček, umyvadel a koupacích van nabízí na míru šitá koupelnová řešení pro nároky specifické dle zemí a cílových skupin. Ve čtvrté tematické oblasti KALDEWEI na zvolených příkladech správné praxe a referencích potvrzuje svou obsáhlou expertízu v mezinárodním projektovém obchodě. Aktuální příklady, jako například koupací vana Cayono „drop-in“ a sprcha Cayonoplan v typické rozměrové jednotce země inch (palec) pro US americký trh, ukazují obzvláštní flexibilitu, s jakou KALDEWEI přistupuje k potřebám a požadavkům mezinárodních trhů.

5. Materiál smaltovaná ocel KALDEWEI
Vzít do ruky, vyzkoušet, otestovat – to vše mohou návštěvníci ISH v páté oblasti veletržního stánku KALDEWEI, „Material Experience“. Hosté jsou vyzývání k tomu, aby sami objevili a vyzkoušeli neobyčejné vlastnosti a přednosti cenného materiálu smaltovaná ocel. Nadčasově krásné ploché sprchové vaničky, umyvadla a koupací vany od KALDEWEI totiž vyjadřují velmi výjimečnou trvalou hodnotu – a tudíž i dobrý pocit, že člověk s volbou koupelny učinil správné rozhodnutí na celá desetiletí.

6. Ve středu zájmu jsou potřeby a přání partnerů
„Celá prezentace KALDEWEI na ISH je nejen odrazem naší hlavní kompetence, jak s individuálními a na míru šitými řešeními z drahocenné smaltované oceli realizovat koupelnové zařízení na nejvyšší úrovni,“ říká Arndt Papenfuß, marketingový ředitel u KALDEWEI. „Konstrukce a prvky řešení nové koncepce stánku vizualizují i směr ukazující témata našeho podniku a celé branže a staví naše zákazníky a partnery z celého světa s jejich potřebami a přáními aktivně do středu zájmu.“

Zdroj: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Žádáme o zaslání kopie výtisku.

Text
docx  |  4 MB
Všechny obrázky
zip  |  18 MB
DIN A4
1 MB

Nový veletržní stánek KALDEWEI dělá dojem svým dynamickým ztvárněním, připomínajícím rozmáchlou architekturu hamburské Labské filharmonie. Koncepce nechává návštěvníky vstoupit do rozdílných tématických světů, které se sbíhají ve středu veletržního stánku, KALDEWEI fóru, a ústí v multismyslovém digitálním světu zážitků.

Source: KALDEWEI/SCHMIDHUBER  |  1_1_KALDEWEI_ISH_Stand.jpg

DIN A4
5 MB

Na ISH se návštěvníci mohou přesvědčit o mnohostranných nabídkách KALDEWEI ohledně inspirace, plánování, kalkulace, dodávek a montáže. „Digital Twin“ spojuje reálný produkt s dechberoucí vizualizací specifických výhod produktu.

Source: KALDEWEI/SCHMIDHUBER  |  1_2_KALDEWEI_Digital_Pioneer.jpg

DIN A4
3 MB

V druhém tematickém okruhu KALDEWEI ukazuje, jaký význam mají trvalá udržitelnost a ochrana životního prostředí a jaký je přínos koupelnových řešení KALDEWEI ze smaltované oceli pro ekologické a klimaticky neutrální stavění. Zobrazené produkty: KALDEWEI Meisterstück incava, povrch sprchy Conoflat a umyvadlo na desku Silenio.

Source: © KALDEWEI  |  1_3_KALDEWEI_Sustainability.jpg

DIN A4
3 MB

Třetí oblast charakterizují nová, inovativní koupelnová řešení ze smaltované oceli KALDEWEI. V hledáčku jsou: nové barvy, povrchy, designové krytky a rozměry smaltované sprchové vaničky Nexsys, které nyní existují v přibližně 5 000 atraktivních možnostech moderního řešení koupelny. Zobrazené produkty: umývadlová mísa KALDEWEI Miena a povrch sprchy Nexsys s designem lemované v zlaté barvě .

Source: © KALDEWEI  |  1_4_KALDEWEI_New_Bathroom_Solutions.jpg

DIN A4
1 MB

Ve čtvrté tematické oblasti KALDEWEI na zvolených příkladech správné praxe a referencích potvrzuje svou obsáhlou expertízu v mezinárodním projektovém obchodě. Aktuální příklady, jako například koupací vana Cayono „drop-in“ v typické rozměrové jednotce země „5 feet“ (5 palců) pro US americký trh, ukazují obzvláštní flexibilitu, s jakou KALDEWEI přistupuje k potřebám a požadavkům mezinárodních trhů. Zobrazené produkty: KALDEWEI vana Cayono „drop-in“ a pod umyvadlo Puro.

Source: © KALDEWEI  |  1_5_KALDEWEI_International_Partnerships.jpg

DIN A4
5 MB

Nadčasově krásné ploché sprchové vaničky, umyvadla a koupací vany od KALDEWEI vyjadřují velmi výjimečnou trvalou hodnotu – a tudíž i dobrý pocit, že člověk s volbou koupelny učinil správné rozhodnutí na celá desetiletí. V páté oblasti veletržního stánku KALDEWEI, „Material Experience“, se návštěvníci ISH mohou přesvědčit o výjimečných vlastnostech a výhodách drahocenného materiálu smaltovaná ocel. Zobrazené produkty: KALDEWEI sprchový kout Cayonoplan, stěnová koupel Puro, vana Cayono Duo.

Source: © KALDEWEI  |  1_6_KALDEWEI_Steel_Enamel.jpg