+++    15 - 21 April 2024    +++    KALDEWEI „Bath[o]philia“ at Fuorisalone    +++    Milan, Via Durini 24, Casa Flash Art    +++

(CZ)
Tisk
Aktuálně
Detail
KALDEWEI na veletrzích SHK Essen a IFH Norimberk

KALDEWEI na veletrzích SHK Essen a IFH Norimberk

Ahlen, březen 2016 – Na jaře 2016 se bude KALDEWEI opět prezentovat na odborných veletrzích sanitárního vybavení v Essenu a Norimberku jako silný partner instalatérů. V popředí zájmu stojí nová, praktická řešení určená pro realizaci sprchovacích míst v úrovni podlahy, umyvadla ze smaltované oceli KALDEWEI a nové kolekce koupelnového vybavení, které vznikly ve spolupráci s designéry Arikem Levym a Anke Salomon.

Zavedení nového segmentu umyvadel KALDEWEI na trh v uplynulém roce se setkalo s velkým úspěchem nejenom v Německu, ale také v mezinárodním měřítku. Na SHK/IFH bude přední výrobce prezentovat svá nová umyvadla ze smaltované oceli a nadále důsledně rozšiřovat tento nový segment o nové varianty výrobků. Představena budou rovněž nová řešení extra plochých sprchových vaniček v úrovni podlahy, kupříkladu ultra plochá odtoková souprava KA 90, která je nyní nabízena také se smaltovaným krytem odtoku. Novými smaltovanými kryty odtoku pro všechny extra ploché sprchové vaničky v úrovni podlahy s 90 mm odtokem jsou nyní vybaveny také extra ploché sprchové vaničky ze středního cenového segmentu, jako například Scona a Superplan, které jsou k dostání v kompletně smaltované verzi.

Dalšími lákadly na SHK/IFH jsou KALDEWEI Meisterstücke z produktových řad Emerso a Incava a také nové Meisterstücke určené k instalaci ke stěně a do rohu. Koupací vana Silenio doplňuje spolu se světovou novinkou KALDEWEI Skin Touch výstup špičkového výrobce na veletrhu v Essenu a Norimberku.

KALDEWEI: partner řemesla
Odborníci na sanitu se mohou u veletržního stánku přesvědčit o kvalitě novinek a získat informace k mnoha nabídkám služeb KALDEWEI. Cílem je ještě více usnadnit instalatérům a plánovačům sanity práci díky použití jednoduchých a intuitivních nástrojů. K nim patří například montážní konfigurátor sprch v úrovni podlahy, mobilní webová stránka KALDEWEI nebo film určený pro podporu poradenství k třístupňovému způsobu prodeje: výroba - velkoobchod - řemeslo. Tyto nabídky působivě ukazují, jak funguje skutečné partnerství.

Mnoha cenami ověnčený veletržní stánek
KALDEWEI zve své návštěvníky, aby zcela novým způsobem prožili nejrůznější výrobky a montážní řešení. Uspořádání veletržního stánku navazuje na účast na veletrhu ISH a návštěvníky zaujme svou zvláštní architekturou. Inspirovány zářivou energií světla pronikají jednotlivé paprsky prostorem značky a vytvářejí trojdimenzionální hrany, ve kterých jsou prezentovány různé oblasti témat a zážitků. Ikonickou inscenaci člověka a výrobku tak mohou hosté zažít všemi smysly. Za svůj jedinečný koncept získal veletržní stánek KALDEWEI již pět ocenění, mimo jiné renomované ceny jako je „Iconic Award – Best of Best“ udělované radou pro design „FAMAB AWARD 2015“.

Zdroj: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Žádáme o zaslání kopie výtisku.

KALDEWEI PR SHK IFH 2016 CZ
doc  |  3 MB
1 KALDEWEI auf SHK IFH
zip  |  19 MB
< DIN A4
2 MB

Uspořádání veletržního stánku navazuje na účast na veletrhu ISH a návštěvníky zaujme svou zvláštní architekturou. Za svůj jedinečný koncept získal veletržní stánek KALDEWEI již pět ocenění.

Source: © KALDEWEI/BECKER LACOUR  |  4_KALDEWEI_Messestand.jpg

< DIN A4
2 MB

Úspěšným uvedením umyvadel KALDEWEI v uplynulém roce na trh napsal špičkový výrobce další vykřičník v branži. Instalatéři, architekti a stavebníci jsou nadšeni designem stejně jako kvalitou modelů. K příležitosti SHK/IFH bude nový segment výrobků důsledně rozšířen.

Source: © KALDEWEI  |  1_KALDEWEI_Silenio.jpg

< DIN A4
588 KB

Díky svým jasným materiálovým přednostem se smaltovaná ocel KALDEWEI osvědčuje při realizaci koupelen již několik desetiletí. Odolnost a snadná údržba předurčují tento materiál k použití v pravidelně a intenzivně namáhaných místech určených k mytí.

Source: © KALDEWEI  |  2_KALDEWEI_Silenio_1.jpg

< DIN A4
598 KB

KALDEWEI představuje na SHK/IFH odtokovou soupravu KA 90 s kompletně smaltovaným krytem odtoku v úrovni dna, který lze kombinovat se všemi extra plochými sprchovými vaničkami KALDEWEI s 90 mm odtokem. Díky tomuto hitu je s okamžitou platností k dostání také extra plochá sprchová vanička Scona v kompletně smaltovaném provedení pro zvlášť plochou instalaci zcela v úrovni podlahy.

Source: © KALDEWEI  |  2_KALDEWEI_Silenio_2.jpg

< DIN A4
3 MB