(CZ)
Tisk
Aktuálně
Detail
KALDEWEI NexSys otevírá novou kapitolu sprchových vaniček v úrovni podlahy

KALDEWEI NexSys otevírá novou kapitolu sprchových vaniček v úrovni podlahy

KALDEWEI NexSys je skutečnou revolucí v oblasti extra plochých sprchových vaniček. Z výroby smontovaný systém 4v1 zahrnující odtokový žlab, spádový nosič, izolaci a smaltovanou extra plochou sprchovou vaničkou umožňuje instalatérům velmi snadnou a rychlou montáž. NexSys nabízí zcela nové řešení pro sprchy v úrovni podlahy a dokonale spojuje dva zcela odlišné světy: přednosti bezespárové extra ploché sprchové vaničky ze smaltované oceli a design dlážděné sprchy s odtokovým žlabem. Tím KALDEWEI NexSys otevírá nový tržní segment a zároveň startuje přechod od sprchového žlabu ke žlabové sprchové vaničce. KALDEWEI vstupuje s touto produktovou novinkou na trh a nabízí osm různých rozměrů.

Úzký design žlabu jako velké optické lákadlo

Pouhý rok po představení konceptu na ISH 2017 a následném pečlivém průzkumu trhu vstupuje KALDEWEI na trh s revolučním systémem extra ploché sprchové vaničky NexSys. Optickým vrcholem elegantního designu je úzký odtokový žlab s hodnotným designovým krytem z kartáčované nerezové oceli, který se v rovině sprchy efektně začleňuje do puristického vzhledu extra ploché sprchové vaničky. NexSys je stejně jako všechna řešení koupelen od KALDEWEI vyrobena z hodnotné smaltované oceli, takže její ušlechtilý půvab vydrží po desítky let.

Systém 4v1 ušetří montážní kroky

NexSys není jen designovou revolucí v segmentu sprch. Také pokud jde o instalaci, razí KALDEWEI v oblasti extra plochých sprchových vaniček nové cesty. Již smontovaný systém tvořený odtokovým žlabem, spádovým nosičem, těsnicí páskou a extra plochou sprchovou vaničkou lze po úpravě výšky umístit přímo do vybrání v podlaze, což pro odborníky na sanitu představuje výraznou úsporu času. Díky malým stavebním výškám lze instalaci v úrovni podlahy realizovat také u malých montážních hloubek. NexSys se prezentuje zcela bez jakýchkoliv vnitřních kontur, takže ji lze dokonale zapustit do dlážděné podlahy – v podstatě jako jednu velkou, smaltovanou dlaždici s integrovaným odtokovým žlabem. Optimální ochranu proti hluku zajišťuje přiložená zvuková izolační páska.

Digitální pomocníci pro plánování a montáž

KALDEWEI nabízí podporu pro jednoduché plánování a montáž a také další informace o Nexsys, a to formou online nástrojů, jako jsou montážní filmy, produktový konfigurátor, interaktivní pomůcka pro plánování a poskytnutí příslušných certifikátů. Tyto a další užitečné digitální služby najdete na webové stránce KALDEWEI na www.kaldewei.com/.

Zdroj: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Žádáme o zaslání kopie výtisku.

Všechny obrázky
zip  |  16 MB
Text
doc  |  563 KB
1_Kaldewei_NexSys
DIN A4
5 MB

KALDEWEI NexSys je skutečnou revolucí v oblasti extra plochých sprchových vaniček. Z výroby smontovaný systém 4v1 zahrnující odtokový žlab, spádový nosič, izolaci a smaltovanou extra plochou sprchovou vaničkou umožňuje instalatérům velmi snadnou a rychlou montáž.

Source: © KALDEWEI  |  1_KALDEWEI_NexSys

2_Kaldewei_NexSys
DIN A4
6 MB

NexSys nabízí zcela nové řešení pro sprchy v úrovni podlahy a dokonale spojuje dva zcela odlišné světy: přednosti bezespárové extra ploché sprchové vaničky ze smaltované oceli a design dlážděné sprchy s odtokovým žlabem.

Source: © KALDEWEI  |  2_KALDEWEI_NexSys

3_Kaldewei_NexSys
DIN A4
3 MB

Optickým vrcholem elegantního designu je úzký odtokový žlab s hodnotným designovým krytem z kartáčované nerezové oceli, který se v rovině sprchy efektně začleňuje do puristického vzhledu extra ploché sprchové vaničky. NexSys je stejně jako všechna řešení koupelen od KALDEWEI vyrobena z hodnotné smaltované oceli, takže její ušlechtilý půvab vydrží po desítky let.

Source: © KALDEWEI  |  3_KALDEWEI_NexSys

4_Kaldewei_NexSys

3 MB

NexSys není jen designovou revolucí v segmentu sprch. Také pokud jde o instalaci, razí KALDEWEI v oblasti extra plochých sprchových vaniček nové cesty. Již smontovaný systém tvořený odtokovým žlabem, spádovým nosičem, těsnicí páskou a extra plochou sprchovou vaničkou lze po úpravě výšky umístit přímo do vybrání v podlaze, což pro odborníky na sanitu představuje výraznou úsporu času.

4_KALDEWEI_NexSys