+++    15 - 21 April 2024    +++    KALDEWEI „Bath[o]philia“ at Fuorisalone    +++    Milan, Via Durini 24, Casa Flash Art    +++

(CZ)
Tisk
Aktuálně
Detail
KALDEWEI přináší 
do koupelen trendové barvy a novou kolekci Coordinated Colours

KALDEWEI přináší 
do koupelen trendové barvy a novou kolekci Coordinated Colours

KALDEWEI, Ahlen, březen 2021 – Od teplých béžových tónů přes námořnickou modrou Navyblue po výraznou Sweet Love: KALDEWEI letos oblékl svou jakostní a udržitelně vyráběnou smaltovanou ocel do vyhlášených trendových barev. Především umyvadla jako model MIENA jsou nyní dostupná v rozmanitých designech. Promyšlený koncept široké škály barev umožňuje nepřeberné množství kombinací. Trendové barvy spolu s kolekcí Coordinated Colours 2021 posouvají v oblasti harmonie barev a kvality laťku opět o něco výš.

Ušlechtilé matné barvy podtrhují exkluzivní charakter smaltované oceli
V koupelně nemusí být všechno jen bílé. A to tím spíše v tomto roce. KALDEWEI se svou vlastní smaltovanou ocelí sází na expresivní tóny kolekce Coordinated Colours a tím i na nové barevné trendy na trhu. Jsou to matné barvy v alpské bílé, teplých tónech šedé a béžové a ušlechtilé lávové černé matné – dokonale sladěné s aktuálními trendy dlaždic. Vzájemně zcela volně kombinovatelné, podtrhují zvláštní charakter exkluzivních extra plochých sprchových vaniček, umyvadel a koupacích van od KALDEWEI. 

Estetika se snoubí s hygienou – snadno udržovatelné povrchy v živých trendových barvách 
Sweet Love, Soft Touch, Deep Dream a Navyblue matná – tak se jmenují nové trendové barvy od KALDEWEI. Růžové, mentolové, modré a petrolejové tóny jsou ideální zejména pro ty, kdo chtějí koupelnu proměnit v exkluzivní oázu pohody s charakterem. 

Soft Touch, Sweet Love a Deep Dream se inspirovaly opojnými a veselými barvami jara. Jsou symbolem naděje a nového začátku. Díky vysokému stupni lesku dokáží barvy vytvořit svěží atmosféru v jakýchkoli soukromých lázních.

K nim se ještě přidává trendová barva Navyblue matná. Sytý modrý tón odráží aktuální trendy Maritim a Opulence. Tato matná barva podtrhuje požadavek na přírodní atmosféru v celém obytném prostoru. 

Všechny barvy dodáváme sériově opatřené Perl-Effektem, vrstvou odpuzující vodu, která ještě více usnadňuje čištění udržitelné smaltované oceli od KALDEWEI – pro ještě lepší hygienu během okamžiku. 

Zcela podle trendu a bez kompromisů: umyvadlová mísa MIENA v široké paletě barev 
Extra „wow efekt“ vyvolávají tyto trendové barvy u umyvadlové mísy MIENA. Ta se postarala o velkou pozornost již v kampani „Nekompromisně spojeni“, kterou KALDEWEI spustil s Bryanem Adamsem. Její zdrženlivý design ponechává prostor pro kreativní hru barev a koupelnu mění v útulné místo a příjemné útočiště. Díky smaltované oceli vyznačující se dlouhou životností se umyvadlové mísy stávají trvalou ozdobou, které neublíží ani každodenní používání. Jako barevný kontrast přinášejí nové barevné edice Mieny navíc jiskru a temperament do koupelen. 

 

Zdroj: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Žádáme o zaslání kopie výtisku.

Text
docx  |  882 KB
Všechny obrázky
zip  |  10 MB
1_Kaldewei_Miena_Trendcolours

1 MB

Sweet Love, Soft Touch, Deep Dream a Navyblue matná – tak se jmenují nové trendové barvy od KALDEWEI. Růžové, mentolové, modré a petrolejové tóny jsou ideální zejména pro ty, kdo chtějí koupelnu proměnit v exkluzivní oázu pohody s charakterem.

1_KALDEWEI_Miena_Trendcolours

2_Kaldewei_Miena_Rose_Sweet Love

2 MB

Miena v edici barev „Sweet Love“ se inspirovala veselými jarními barvami a přináší temperament a jiskru do koupelen.

2_KALDEWEI_Miena_Rose_Sweet Love

3_Kaldewei_Miena_Mint_Soft_Touch

3 MB

Miena v edici barev „Soft Touch“ vyvolává extra „wow efekt“ a díky vysokému lesku vytváří svěží atmosféru v koupelně.

3_KALDEWEI_Miena_Mint_Soft_Touch

4_Kaldewei_Overview_Washbasins

4 MB

Promyšlený koncept široké škály barev umožňuje nepřeberné množství kombinací.

4_KALDEWEI_Overview_Washbasins