+++    15 - 21 April 2024    +++    KALDEWEI „Bath[o]philia“ at Fuorisalone    +++    Milan, Via Durini 24, Casa Flash Art    +++

(CZ)
Tisk
Aktuálně
Detail
KALDEWEI Puro Set Wide: Maximální flexibilita při plánování koupelen

KALDEWEI Puro Set Wide: Maximální flexibilita při plánování koupelen

Ahlen, březen 2017. – Nová vana Puro Set Wide od KALDEWEI je skutečně víceúčelná, protože umožňuje komfortní koupání i pohodlné sprchování vjednom. Jde o klasickou jednomístnou koupací vanu s ergonomickou opěrkou zad a velmi příkrými bočními stěnami i stěnou v oblasti nohou. Puro Set Wide tak nabízí nejenom vysoký komfort při ležení ve vaně s optimálním prostorem pro nohy, ale také dostatek místa a vysokou stabilitu při sprchování. Velkorysou plochu pro stání bez rušivého krytu odtoku lze na přání opatřit velkoplošnou protiskluzovou úpravou Antislip.

Flexibilita při plánování koupelny

Mimořádně široký okraj vany Puro Set Wide poskytuje projektantům a architektům maximální volnost, pokud jde o plánování koupelny, protože armatury a příslušenství lze zcela variabilně umístit na okraj vany. Novinkou v sortimentu KALDEWEI je také mírné rozšíření okraje vany na obou stranách s napojením na stěnu. Stěnu tak lze obložit dlaždicemi až k okraji vany, díky čemuž si vana zachovává jednotný vzhled se stejnou šířkou okraje na všech čtyřech stranách. Puro Set Wide je navíc k dostání v různých variantách provedení. 

 

Všestrannost a perfekce

Nová vana Puro Set Wide odpovídá svým moderním pojetím designu stávající produktové řady Puro a skvěle tak doplňuje umyvadla Puro ze smaltované oceli KALDEWEI. Lze ji pořídit v levém a pravém provedení, což nabízí velkou variabilitu, jež vyhoví nejrůznějším montážním situacím. Využijí toho především ti stavebníci ainovátoři, kteří se nechtějí vzdát pohodlné koupele ve vaně ani osvěžující sprchy, a přitom nemají z důvodu omezeného prostoru v koupelně k dispozici dostatek místa.

 

Zdroj: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Žádáme o zaslání kopie výtisku.

Text
doc  |  870 KB
Všechny obrázky
zip  |  21 MB
8_1_Kaldewei_Puro Set Wide
DIN A4
2 MB

Nová vana Puro Set Wide od KALDEWEI je skutečně víceúčelná, protože umožňuje komfortní koupání i pohodlné sprchování vjednom. Jde o klasickou jednomístnou koupací vanu s ergonomickou opěrkou zad a velmi příkrými bočními stranami i stěnou v oblasti nohou. Puro Set Wide tak nabízí nejenom vysoký komfort při ležení ve vaně s optimálním prostorem pro nohy, ale také dostatek místa a vysokou stabilitu při sprchování.

Source: © KALDEWEI  |  8_1_KALDEWEI_Puro Set Wide

8_2_Kaldewei_Puro Set Wide
DIN A4
721 KB

Mimořádně široký okraj vany Puro Set Wide poskytuje projektantům a architektům maximální volnost, pokud jde o plánování koupelny, protože armatury a příslušenství lze zcela variabilně umístit na okraj vany.

Source: © KALDEWEI  |  8_2_KALDEWEI_Puro Set Wide

8_3_Kaldewei_Puro Set Wide
DIN A4
982 KB
8_4_Kaldewei_Puro Set Wide
DIN A4
1 MB
8_5_Kaldewei_Puro_Perfect Match
DIN A4
1 MB

Nová vana Puro Set Wide odpovídá svým moderním pojetím designu stávající produktové řady Puro a skvěle tak doplňuje umyvadla Puro ze smaltované oceli KALDEWEI.

Source: © KALDEWEI  |  8_5_KALDEWEI_Puro_Perfect Match

8_6_Kaldewei_Puro
DIN A4
1 MB