(CZ)
Tisk
Aktuálně
Detail
KALDEWEI rozšiřuje kolekci Meisterstücke

KALDEWEI rozšiřuje kolekci Meisterstücke

Ahlen, březen 2016. – Po úspěšném uvedení na trh volně stojící koupací vany s kompletně smaltovaným panelem z kolekce Meisterstücke vychází KALDEWEI vstříc opakovaným přáním volajícím po rozšíření sortimentu výrobků o varianty do rohu a ke stěně: Ke koupacím vanám Meisterstück Centro Duo a Meisterstück Conoduo se nyní přidávají také varianty s dvoustranným a třístranným kompletně smaltovaným panelem. KALDEWEI tak nabízí kompletně smaltovaná řešení pro všechny montážní situace.

Díky neustálému zdokonalování svého prvotřídního sortimentu otevírá KALDEWEI nové možnosti náročného designového zpracování koupelny: KALDEWEI Meisterstücke Centro Duo a Conoduo s dvoustranným a třístranným panelem přesvědčují jednotným a bezespárovým materiálem z hodnotné a velmi odolné smaltované oceli KALDEWEI – ať již jako rohové řešení nebo jako instalace na předstěnu. Nové modely koupacích van KALDEWEI s kompletně smaltovaným panelem sbírají body díky nezvykle jednoduché montáži: Odtoková souprava vany je již namontována z výroby a nosič ani vanové nohy nejsou zapotřebí. Kromě toho odpadá díky smaltovanému panelu obkládání vany, což šetří čas i peníze.

Flexibilita s nároky na design – až do detailu
Meisterstück Centro Duo a Meisterstück Conoduo charakterizuje puristické tvarové pojetí, jehož nadčasovou eleganci završuje smaltovaný kryt odtoku a decentní přepad. Oba modely koupacích van jsou vždy k dostání v levé a pravé variantě a jsou sériově opatřeny KALDEWEI Perl-Effektem, který zaručuje zvlášť snadné čištění. Díky modernímu vzhledu, jedinečné pestrostí modelů a výjimečným materiálovým vlastnostem smaltované oceli KALDEWEI představují Meisterstücke s dvoustrannými a třístrannými panely ideální řešení pro realizaci koupelen nejvyšší kvality a jsou ideálně vhodné pro zákazníky s vysokými nároky na kvalitu designu a materiálu.

Kromě montáže Meisterstücke ke stěně a do rohu vede KALDEWEI ve svém produktovém portfoliu od roku 2014 také Meisterstücke jako volně stojící modely. Tyto kompletně smaltované modely se optimálně hodí pro umístění volně v prostoru.

Zdroj: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Žádáme o zaslání kopie výtisku.

KALDEWEI PR Meisterstuecke CZ
doc  |  3 MB
5 KALDEWEI Meisterstuecke
zip  |  13 MB
DIN A4
3 MB

Na obrázku: Meisterstück Centro Duo s dvoustranným panelem a elektronickou armaturou Comfort Select. Speciálně pro montáž do rohu nabízí KALDEWEI koupací vanu Meisterstück Centro Duo s bezespárovým smaltovaným panelem umístěným ze dvou stran.

Source: © KALDEWEI  |  1_KALDEWEI_Meisterstueck_Centro_Duo.jpg

DIN A4
4 MB

Na obrázku: Meisterstück Centro Duo s dvoustranným panelem a Comfort Select, umyvadla Centro. Nové Meisterstücke KALDEWEI s dvoustranným panelem se výborně hodí zejména do koupelen, ve kterých není dostatek místa pro volně stojící vany, ale které mají být přesto zařízeny kompletně smaltovanými koupacími vanami.

Source: © KALDEWEI  |  2_KALDEWEI_Meisterstueck_Centro_Duo.jpg

DIN A4
3 MB

Na obrázku: Meisterstück Conoduo s třístranným panelem. KALDEWEI Meisterstücke s třístranným kompletně smaltovaným panelem se optimálně hodí pro instalaci na předstěnu.

Source: © KALDEWEI  |  3_KALDEWEI_Meisterstueck_Conoduo.jpg

DIN A4
4 MB

Na obrázku: Meisterstück Conoduo s třístranným panelem, umyvadla Cono a extra plochá sprchová vanička Conoflat. Meisterstücke s dvoustranným a třístranným kompletně smaltovaným panelem přesvědčují zvlášť snadnou instalací a jednotným materiálovým pojetím celé koupelny.

Source: © KALDEWEI  |  4_KALDEWEI_Meisterstueck_Conoduo.jpg