(CZ)
Tisk
Aktuálně
Detail
Superplan od KALDEWEI: milionkrát osvědčená, nyní v novém designu pro moderní koupelny

Superplan od KALDEWEI: milionkrát osvědčená, nyní v novém designu pro moderní koupelny

KALDEWEI, Ahlen, březen 2023 – KALDEWEI Superplan – klasika mezi sprchami v úrovni podlahy, která se za posledních 30 let již milionkrát osvědčila a získala si odborníky i uživatele. Našla uplatnění v exkluzivních soukromých koupelnách, hotelových koupelnách s požadavkem na snadnou údržbu i bezbariérových koupelnách pro pacienty: Bezespárová sprcha z recyklovatelné smaltované oceli se harmonicky začleňuje do koupelny a zaručuje příjemnou a bezpečnou plochu pro stání. KALDEWEI tomuto evergreenu Superplan dopřál nový facelift. Precizně vypracované hrany, malé úhly a čisté linie propůjčují sprše moderní vzhled. Úprava designu potvrzuje filosofii německého specialisty na koupelnové vybavení, že z dobrého lze udělat ještě lepší. 

Nová sprcha KALDEWEI Superplan přesvědčuje nejenom svým svěžím designem, ale také svým přístupem v úrovni podlahy ze dvou stran. Aktuální facelift v podobě precizně vypracovaných hran a čistých linií pozvedl design sprchové vaničky na zcela novou úroveň. Optimalizována byla také montážní hloubka, která je s maximálně 25 milimetry poloviční v porovnání s předchozím modelem. Úzké okraje u sprchových vaniček všech rozměrů působí nejenom velmi elegantně, ale zaručují navíc velkorysou plochu pro stání a jedinečný zážitek ze sprchování.

Udržitelná, moderní a flexibilní

KALDEWEI Superplan je vyrobena z recyklovatelné smaltované oceli a díky skleněnému povrchu bez pórů ji lze velmi snadno čistit. Je spojením nadčasového designu a dlouhodobé kvality z přírodních materiálů, čímž rozšiřuje portfolio výrobků KALDEWEI nesoucí přívlastek luxstainability®. Superplan zaujme především obzvláště přesnými poloměry rohů z vnitřní strany sprchové vaničky, které ocení zejména nároční stavitelé, renovátoři koupelen a architekti. Redukovány byly také poloměry vnějších rohů a hran, což umožňuje Superplan ještě lépe integrovat do stávajícího obkladačkového rastru a dlažbu lze položit až těsně ke sprchové vaničce. 

Maximální flexibilitu a široké možnosti ztvárnění koupelen zaručují vedle běžných sanitárních barev rovněž exkluzivní odstíny kolekce Coordinated Colours. Také nová Superplan je 100procentně kompatibilní s chytrým příslušenstvím KALDEWEI, počínaje montáží přes odtokové systémy až po osvědčené protiskluzové a snadno udržovatelné úpravy povrchu. Od června bude možné novou Superplan pořídit v několika základních velikostech a do podzimu bude dostupná již ve všech 41 rozměrech. 

 

Zdroj: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Žádáme o zaslání kopie výtisku.

Text
docx  |  3 MB
Všechny obrázky
zip  |  12 MB

1 MB

KALDEWEI dopřál facelift evergreenu Superplan. Precizně vypracované hrany, malé úhly a čisté linie propůjčují sprše moderní vzhled a praktický je také přístup v úrovni podlahy ze dvou stran.

01_KALDEWEI_Superplan.jpg


3 MB

Obrazový materiál: KALDEWEI

02_KALDEWEI_Superplan.jpg

> DIN A4
1 MB

Aktuální facelift KALDEWEI Superplan v podobě precizně vypracovaných hran a čistých linií pozvedl design sprchové vaničky na zcela novou úroveň. Ocení jej také nároční stavitelé, renovátoři koupelen a architekti.

Source: (c) KALDEWEI  |  03_KALDEWEI_Superplan_detail.jpg

> DIN A4
7 MB

Obrazový materiál: KALDEWEI

Source: (c) KALDEWEI  |  04_KALDEWEI_Superplan.jpg