+++    15 - 21 April 2024    +++    KALDEWEI „Bath[o]philia“ at Fuorisalone    +++    Milan, Via Durini 24, Casa Flash Art    +++

(CZ)
Tisk
Aktuálně
Detail
KALDEWEI zařizuje koupelny exkluzivní řady hotelů Lošinj Hotels & Villas

KALDEWEI zařizuje koupelny exkluzivní řady hotelů Lošinj Hotels & Villas

Ahlen, květen 2016. – Ostrov Lošinj patří díky své dechberoucí krajině k nejkrásnějším turistickým cílům Chorvatska. V nádherné zátoce Čikat poskytují hned tři pětihvězdičkové hotely řetězce „Lošinj Hotels & Villas“ dokonalé zázemí pro strávení nezapomenutelné individuální dovolené. Také pokud jde o vybavení koupelen, klade chorvatská skupina hotelů velký důraz na nejvyšší kvalitu: Koupací vany a smaltované extra ploché sprchové vaničky v úrovni podlahy od KALDEWEI přesvědčují svými jedinečnými materiálovými vlastnostmi i nejednou oceněným designem.

Boutique Hotel Alhambra & Villa Augusta, Villa Hortensia a Hotel Bellevue nabízejí každému hostu vhodné útočiště. V Boutique Hotel Alhambra & Villa Augusta se ve zvláštní soukromé atmosféře střetává kouzlo „Belle Époque“ s moderním komfortem – o to se stará nejen soukromá hotelová pláž. Díky svému výjimečnému architektonickému ztvárnění, které je spojeno s individuální péčí o hosty, patří tento butikový hotel do vybraného okruhu „Small Luxury Hotels of the World“. Maximum soukromí a exkluzivity slibuje rovněž Villa Hortensia s osmi luxusními pokoji i vlastní jídelnou a obytnou zónou. Sousední Hotel Bellevue disponuje 185 luxusně zařízenými pokoji a 21 apartmá. Každý, kdo zde tráví dovolenou, si může užívat bezprostřední blízkosti moře a kromě dalších radovánek se může nechat hýčkat ve velkorysých lázeňských prostorách, na které navazuje krásná zahrada.

Vybavení koupelen „Made in Germany“
Stále znovu přesvědčuje KALDEWEI mezinárodní špičkové hotelnictví svou nadčasovou estetikou a produktovými řešeními nejvyšší kvality z hodnotné smaltované oceli. Proto se také modernizátoři Lošinj Hotels & Villas při zařizování hotelových koupelen rozhodli pro extra ploché sprchové vaničky a koupací vany předního německého výrobce: Ve Villa Hortensia propůjčují koupelně architektonicky pojaté v mramoru prostou eleganci koupací vany KALDEWEI Conoduo v exkluzivním barevném provedení v city antracit matná. V koupelnách Boutique Hotel Alhambra & Villa Augusta čeká na hotelové hosty zcela zvláštní atrakce: Volně stojící vana Conoduo z kolekce Meisterstücke působí díky smaltovanému panelu z jednotného a bezespárového materiálu, jako by byla vyrobena z jediného odlitku, a dokáže tak dostát i nejvyšším nárokům na design a komfort. Také hostům hotelu Bellevue se dostane jedinečného zážitku při koupeli ve vaně KALDEWEI: Model Cayono nabízí se svým velkorysým vnitřním prostorem obzvláště mnoho místa pro relaxaci. Ve všech třech hotelových zařízeních poskytují navíc smaltované extra ploché sprchové vaničky od KALDEWEI exkluzivní požitek ze sprchování.

Díky výjimečným vlastnostem smaltované oceli výrobky od KALDEWEI ideálně splňují vysoké nároky hotelnictví: Smaltované extra ploché sprchové vaničky, koupací vany a umyvadla z jedinečné smaltované oceli KALDEWEI vyhovují nejenom nejvyšším nárokům, co se týče estetiky, ale vyznačují se také svou mimořádně dlouhou životností, snadnou údržbou i ekonomičností. KALDEWEI se tak stará o spokojenost hostů i hoteliérů.

 

Lošinj Hotels & Villas – vizitka
Klasifikace:5 hvězdiček
Hotely & výrobky:Villa Hortensia (7 apartmá, 1 dvoulůžkový pokoj)
koupací vana Centro Duo, koupací vana Conoduo, smaltovaná extra plochá sprchová vanička Conoflat
Boutique Hotel Alhambra & Villa Augusta (36 pokojů, 15 apartmá)
Meisterstück Conoduo, koupací vana Centro Duo, smaltovaná extra plochá sprchová vanička Conoflat, smaltovaná extra plochá sprchová vanička Arrondo
Hotel Bellevue (185 pokojů, 21 apartmá)
koupací vana Classic Duo, koupací vana Centro Duo, koupací vana Conoduo, koupací vana Cayono, smaltovaná extra plochá sprchová vanička Conoflat, smaltovaná extra plochá sprchová vanička Superplan

Zdroj: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Žádáme o zaslání kopie výtisku.

Text
doc  |  5 MB
Všechny obrázky
zip  |  53 MB
1_Kaldewei_Villa_Hortensia
< DIN A4
5 MB
2_Kaldewei_Villa_Hortensia
< DIN A4
623 KB
3_Kaldewei_Villa_Hortensia
< DIN A4
2 MB

Koupací vana Conoduo v barvě city antracit matná z exkluzivní kolekce KALDEWEI Coordinated Colours není jen pastvou pro oči v koupelnách Villa Hortensia, ale zve také k nevšednímu zážitku z koupání na nejvyšší úrovni.

Source: © Lošinj Hotels & Villas  |  3_KALDEWEI_Villa_Hortensia

4_Kaldewei_Hotel_Alhambra_Villa_Augusta
< DIN A4
3 MB
5_Kaldewei_Hotel_Alhambra_Villa_Augusta
< DIN A4
2 MB
6_Kaldewei_Meisterstueck_Conoduo
< DIN A4
351 KB

Díky svému exkluzivnímu designu a jednotnému materiálu smaltovaná ocel KALDEWEI je volně stojící Meisterstück Conoduo skutečnou atrakcí v hotelových koupelnách Boutique Hotel Alhambra & Villa Augusta.

Source: © KALDEWEI  |  6_KALDEWEI_Meisterstueck_Conoduo

7_Kaldewei_Hotel_Bellevue
> DIN A4
6 MB
8_Kaldewei_Hotel_Bellevue
< DIN A4
313 KB
9_Kaldewei_Hotel_Bellevue
< DIN A4
3 MB

Klasika mezi koupacími vanami Cayono od KALDEWEI se díky svým čistě vedeným liniím a důsledné geometrii harmonicky začleňuje do moderní koupelnové architektury hotelu Bellevue.

Source: © Lošinj Hotels & Villas  |  9_KALDEWEI_Hotel_Bellevue