(CZ)
Tisk
Aktuálně
Detail
Koupelna ve stylu glamour: luxusní bytové trendy

Koupelna ve stylu glamour: luxusní bytové trendy

KALDEWEI, Ahlen, říjen 2019. – Moderní glamour – tento styl, zkratkou: modern glam, by se dal popsat jako umění neočekávaného. Kombinace purismu a luxusních prvků, ve které reflexní materiály a kovové akcenty dodávají prostoru lesk. Lze tedy říci, že lesk je podstatou stylu glam. Přední výrobce KALDEWEI se svými řešeními pro koupelny nově definuje bytové trendy zaměřené na luxus. V souladu s tímto trendem se objekty ze znamenité smaltované oceli KALDEWEI stávají hvězdami v koupelnách ve stylu glam. Lesklé bezespárové povrchy tvarově dokonalých van, umyvadel a sprchových vaniček v úrovni podlahy od výrobce KALDEWEI totiž koupelnám dodávají každodenní dávku luxusu. Detaily, jako například ušlechtilé designové krytky ve zlaté barvě, použitelné pro vybrané smaltované extra ploché sprchové vaničky, zesilují styl glam.

Rozsviťte světla: velkosvětská atmosféra z barev a světelných inscenací
Barokní tapety se vzorem Ludvíka XIV., zdobný lustr a bohaté koberce – vše, co připomíná okázalost a přepych uplynulých časů, se dokonale hodí do koupelny ve stylu glam. Před tmavými barvami stěn či tapet obzvláště dobře vynikají koupelnová řešení v alpské bílé. Stejně harmonicky lze do interiéru koupelny integrovat také vany, sprchové vaničky a umyvadla v ušlechtilých matných barvách kolekce KALDEWEI Coordinated Colours a s pomocí bodového osvětlení je uvést na scénu. Výsledkem je velkosvětská atmosféra jako v královském paláci, která však neztrácí spojení s modernou. Tento „pas de deux“ – tedy „tanec ve dvou“ či „duet“ vysoce kvalitních řešení KALDEWEI pro koupelny a luxusního vybavení je novým důkazem inovačního potenciálu KALDEWEI a vysoko nasazené laťky, kterou si značka klade.

Volně stojící Meisterstücke pro individuální požitek z luxusu
Ultimativní atrakcí v koupelně je volně stojící koupací vana z kolekce Meisterstücke. Se zcela hladkým panelem působícím dojmem jediného kusu odlitku z ušlechtilé smaltované oceli přináší tato vana KALDEWEI do koupelny vyjímečný lesk a individuální luxus. Pod designem Meisterstücke jsou podepsáni designéři zvučných jmen, jako například Arik Levy či Anke Salomon.

Znak luxusu: materiály pro věčnost
Ať již barevně sladěné s podlahou a dlaždicemi, v harmonickém souznění s dalšími kvalitními materiály v koupelně jako dřevo a přírodní kámen nebo s výraznými barevnými kontrasty: koupelnová řešení od KALDEWEI umně uvedená na scénu jsou jasným znakem luxusu. Přirozené světelné odlesky na hladkých plochách a skle vyzdvihují výjimečné vlastnosti materiálu. Vzniká čistý glamour, podtržený dalšími hodnotnými materiály, jako je mramor, a umocněný světly.

Zlato nebo stříbro: čistý glamour s kovovými akcenty
Není nic stylovějšího než kovové akcenty v moderním glamour. Barvy jako stříbro a zlato dokáží vdechnout trochu vzácného stylu glamour i malým koupelnám. Umí to i naše novinka, ušlechtilá designová krytka pro sprchové vaničky KALDEWEI Nexsys, která do koupelen přináší kovové akcenty. Vedle nerezové oceli jsou zejména lesklá zlatá a kartáčovaná červená zlatá oblíbenými barvami požadovanými pro povrchy designových krytek exkluzivních smaltovaných sprchovacích ploch KALDEWEI v koupelnách ve stylu moderního glamour.

 

Zdroj: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Žádáme o zaslání kopie výtisku.

Text
docx  |  960 KB
Všechny obrázky
zip  |  38 MB
6_1_Kaldewei_Glam_factor_colour

3 MB

Zobrazený produkt: volně stojící koupací vana KALDEWEI Ellipso Duo Oval v černé barvě.

6_1_KALDEWEI_Glam_factor_colour

6_2_Kaldewei_Freestanding_Meisterstuecke
< DIN A4
2 MB

Zobrazené produkty: umyvadlo KALDEWEI Meisterstück Emerso a koupací vana KALDEWEI Meisterstück Emerso od Arika Levyho.

Source: © KALDEWEI  |  6_2_KALDEWEI_Freestanding_Meisterstuecke

6_3_Kaldewei_Glam_factor_material

31 MB

Zobrazené produkty: umyvadla KALDEWEI Meisterstück Emerso od Arika Levyho.

6_3_KALDEWEI_Glam_factor_material

6_4_Kaldewei_Metallic_accents

1 MB

Zobrazený produkt: KALDEWEI Nexsys v lávové černé matné s designovou krytkou v lesklé zlaté.

6_4_KALDEWEI_Metallic_accents

6_5_Kaldewei_Lighting_staging
< DIN A4
2 MB

Zobrazený produkt: volně stojící koupací vana KALDEWEI Ellipso Duo Oval v barvě alpská bílá.

Source: © KALDEWEI  |  6_5_KALDEWEI_Lighting_staging