+++    15 - 21 April 2024    +++    KALDEWEI „Bath[o]philia“ at Fuorisalone    +++    Milan, Via Durini 24, Casa Flash Art    +++

(CZ)
Tisk
Aktuálně
Detail
Královská relaxace v hotelu Royal Savoy v Lausanne

Královská relaxace v hotelu Royal Savoy v Lausanne

Ahlen, prosinec 2015. – V hotelu Royal Savoy v Lausanne se spojuje někdejší oslnivá Belle Époque s přepychovou současností. Na tradice bohatý luxusní hotel 1. listopadu oslavil po pětileté rekonstrukci i nové výstavbě své znovuotevření a navázal tak na někdejší slavná léta. Exkluzivní design a nejvyšší kvalita mají své zastoupení také v koupelnách, které jsou zařízeny koupacími vanami KALDEWEI Duo Pool.

Royal Savoy, postavený podle hotelové tradice „Grand Château“, vytváří od roku 1909 obraz města Lausanne. Díky své harmonické rovnováze soudobé elegance a živé historie vyzařuje pětihvězdičkový hotel velkosvětskou pohostinnost. Luxusní komplex budov s dech beroucím výhledem na Ženevské jezero se rozprostírá na celkové ploše větší než 10 000 m2. Historickou budovu s jedinečným parkem nyní harmonicky doplňuje novostavba moderního vzhledu. Noblesní interiér ve stylovém mixu secese a novobaroka je vybaven ušlechtilým, prvotřídně zpracovaným nábytkem a materiály.

Koupací oáza pro individuální relaxaci
Také při zařizování koupelen byl zájem o stylové a vysoce kvalitní výrobky, které se vyznačují dlouhou životností a excelentní kvalitou. Výkonný ředitel Bruno Schöpfer se rozhodl pro puristický design koupací vany Duo Pool od KALDEWEI, která je instalována v 148 koupelnách hotelu Royal Savoy. Vany Duo Pool, vyrobené z hodnotné smaltované oceli KALDEWEI, okouzlují fascinující souhrou vnitřního a vnějšího tvaru. Hloubka vany Duo Pool 50,5 centimetrů umožňuje i přes malé vnější rozměry uvolňující ponoření do vodní lázně. Pro rychlé a snadné čištění jsou všechny koupací vany Duo Pool vybaveny snadno udržovatelnou povrchovou úpravou KALDEWEI Perl-Effekt.

KALDEWEI – ideální partner hoteliérů
KALDEWEI je ideálním partnerem pro hotely s vysokými nároky na design a kvalitu: Výrobky špičkového výrobce přesvědčují exkluzivním designem, který neztrácí ani po mnoha letech nic ze své nadčasové elegance, i vynikajícími materiálovými vlastnostmi smaltované oceli KALDEWEI. Tento materiál je natolik odolný, že na jeho povrchu nejsou ani při intenzivním používání vidět žádné stopy po používání a čištění. Neobyčejně dobré hygienické vlastnosti a snadné a rychlé čištění, které se obejde bez agresivních čisticích prostředků, činí produkty ze smaltované oceli KALDEWEI ideálními pro hotelový provoz. Značka KALDEWEI nabízí hoteliérům a investorům estetická a bezpečná produktová řešení se zárukou kvality 30 let.

KALDEWEI project report Royal Savoy CZ
doc  |  728 KB
Hotel Royal Savoy cmyk
zip  |  29 MB
< DIN A4
4 MB

Svou harmonickou rovnováhou soudobé elegance a živé historie vyzařuje pětihvězdičkový hotel velkosvětskou pohostinnost. Luxusní komplex budov s dech beroucím výhledem na Ženevské jezero se rozprostírá na celkové ploše větší než 10 000 m2. Historickou budovu s jedinečným parkem nyní harmonicky doplňuje novostavba moderního vzhledu.

Source: © Hotel Royal Savoy, Lausanne  |  1_KALDEWEI_Hotel_Royal_Savoy.jpg

< DIN A4
3 MB

Noblesní interiér ve stylovém mixu secese a novobaroka je vybaven ušlechtilým, prvotřídně zpracovaným nábytkem a materiály.

Source: © Hotel Royal Savoy, Lausanne  |  2_KALDEWEI_Hotel_Royal_Savoy.jpg

< DIN A4
2 MB

Také při zařizování koupelen byl zájem o stylové a vysoce kvalitní výrobky, které se vyznačují dlouhou životností a excelentní kvalitou. Díky své hloubce 50,5 centimetrů umožňuje Duo Pool i přes malé vnější rozměry uvolňující ponoření do vodní lázně. Pro rychlé a snadné čištění jsou všechny vany Duo Pool vybaveny snadno udržovatelnou povrchovou úpravou KALDEWEI Perl-Effekt.

Source: © Hotel Royal Savoy, Lausanne  |  3_KALDEWEI_Hotel_Royal_Savoy.jpg