+++    15 - 21 April 2024    +++    KALDEWEI „Bath[o]philia“ at Fuorisalone    +++    Milan, Via Durini 24, Casa Flash Art    +++

(CZ)
Tisk
Aktuálně
Detail
Krásná koupelna není otázkou rozpočtu

Krásná koupelna není otázkou rozpočtu

KALDEWEI, Ahlen, říjen 2019. – Průzkum říka, žepoptávka po individuálním uspořádání a vzhledu koupelny je veliká. Mít koupelnu zcela podle svých představ a osobních požadavků a nedělat přitom kompromisy, pokud jde o kvalitu, chce samozřejmě každý. Nezřídka však realizace individuální koupelny snů ztroskotá na nákladech, které značně převyšují dostupný rozpočet. Že tomu tak vždycky nemusí být a individuální požadavky nemusejí být otázkou rozpočtu, dokazuje odborník na koupelny od KALDEWEI. Od základního přes komfortní vybavení pro uspokojení vysokých nároků až po luxusně zařízené koupelny – výrobce nabízí atraktivní řešení pro každou koupelnu i peněženku. Všechny sprchové vaničky, koupací vany a umyvadla KALDEWEI jsou vždy vyrobeny ze znamenitého materiálu smaltovaná ocel, charakteristického svou mimořádně dlouhou životností, trvalou udržitelností i estetikou.

Základní vybavení pro šetřivé
Modelová řada Cayono od KALDEWEI je řešením pro všechny, kteří při zařizování koupelen preferují kvalitu a komfort, ale přitom nechtějí příliš zatížit stavební rozpočet. Sprchovou vaničku, umyvadlo a koupací vanu lze pořídit již za celkovou cenu 2000 eur. Koupelnová řešení od KALDEWEI potěší svým designem, který je navzájem perfektně sladěný. A pokud jde o komfort, ani zde nepřijde uživatel zkrátka: extra plochá sprchová vanička je zabudovaná v úrovni podlahy, takže zaručuje bezprahový vstup, vana nabízí dostatek místa pro jednu nebo dvě osoby najednou a umyvadlo je sériově opatřeno povrchovou úpravou KALDEWEI Perl-Effekt usnadňující péči. Stavebníky a renovátory rovněž přesvědčí 30letá záruka jako důkaz výjimečné kvality „Made in Germany“.

Komfortní vybavení pro vysoké nároky
Pro ty, kdo touží po větší exkluzivitě ve své koupelnové oáze, jsou určena barevná řešení designové řady Cono. Charakteristická pro tuto modelovou řadu je dokonalá souhra čistoty a klidu ve spojení s přímočarou estetikou – ideální pro uživatele se zvýšenými nároky, pro které je koupelna místem tělesné i duševní relaxace. Vestavná koupací vana Conoduo s puristicky vedenými liniemi a smaltovaným krytem odtoku umístěným ve středu vany je velkým optickým lákadlem a současně díky své velikosti a dvěma ergonomickým opěrkám zad také dokonalým místem pro relaxaci ve dvou. S vanou je perfektně sladěná extra plochá sprchová vanička v úrovni podlahy Conoflat, typická svým plochým designem bez hran, o něž by se dalo klopýtnout. Modelovou řadu Cono završuje hranatá umyvadlová mísa Miena. Lehkost designové ikony Miena dodává tomuto triu výrobků zvláštní akcenty. V matném tmavém tónu z exkluzivní kolekce barev Coordinated Colours vytvářejí koupelnová řešení od KALDEWEI navíc zcela zvláštní atmosféru a dojem ušlechtilosti. Trio výrobků vana, sprchová vanička a umyvadlo v city antracit matné barvě lze pořídit již za celkovou cenu 4700 eur.

Luxusní vybavení pro exkluzivní zážitek
Čas je luxus: Ti, kdo v koupelně tráví mnoho času a pro něž koupelna představuje osobní útočiště nezbytné pro načerpání nových sil, nebo pro něž je luxusní vybavení způsobem osobního vyjádření, rádi investují trochu peněz navíc. Kolekce navržená designérkou Anke Salomon, kterou tvoří koupací vana Meisterstück Incava volně stojící v prostoru a umyvadlové mísy Miena, přesvědčují zejména úzkým okrajem vany a kónicky tvarovaným panelem, které přinášejí do koupelny zvláštní lehkost. Ta se odráží rovněž ve filigránských umyvadlových mísách Miena. Miena je nejlepším příkladem harmonické kombinace pevné oceli a ušlechtilého skla. Výsledný dojem z prostoru završuje sprchová vanička Xetis v úrovni podlahy, která téměř splývá s podlahou koupelny. Nevšední estetika: Díky odtoku integrovanému ve stěně nevzniká žádný rušivý element v jinak puristické, bezespárové sprchové vaničce formátu XXL. Náklady na koupelnová řešení KALDEWEI v této luxusní koupelně činí přibližně 11 500 eur.

 

Zdroj: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Žádáme o zaslání kopie výtisku.

Text
docx  |  1 MB
Všechny obrázky
zip  |  36 MB
4_1_Kaldewei_Starter_bathroom
DIN A4
5 MB

Extra plochá sprchová vanička KALDEWEI Cayonoplan, nástěnné umyvadlo Puro, koupací vana Cayono Duo, celková cena cca 2000 eur.

Source: © KALDEWEI  |  4_1_KALDEWEI_Starter_bathroom

4_2_Kaldewei_Cayonoplan
DIN A4
7 MB

Smaltovaná extra plochá sprchová vanička Cayonoplan

Source: © KALDEWEI  |  4_2_KALDEWEI_Cayonoplan

4_3_Kaldewei_Puro
DIN A4
5 MB

Umyvadlo Puro

Source: © KALDEWEI  |  4_3_KALDEWEI_Puro

4_4_Kaldewei_Bathroom_comfort_for_discerning
< DIN A4
1 MB

Umyvadlová mísa KALDEWEI Miena, extra plochá sprchová vanička Conoflat, koupací vana Conoduo, vše v city antracit matné z kolekce Coordinated Colours, celková cena přibližně 4700 eur .

Source: © KALDEWEI  |  4_4_KALDEWEI_Bathroom_comfort_for_discerning

4_5_Kaldewei_Miena
> DIN A4
2 MB

Umyvadlová mísa Miena v city antracit matné

Source: © KALDEWEI  |  4_5_KALDEWEI_Miena

4_6_Kaldewei_Conoflat
> DIN A4
1 MB

Extra plochá sprchová vanička Conoflat v city antracit matné

Source: © KALDEWEI  |  4_6_KALDEWEI_Conoflat

4_7_Kaldewei_Conoduo
> DIN A4
1 MB

Koupací vana Conoduo v city antracit matné

Source: © KALDEWEI  |  4_7_KALDEWEI_Conoduo

4_8_Kaldewei_Luxury_bathroom
< DIN A4
2 MB

Umyvadlové mísy KALDEWEI Miena, koupací vana Meisterstück Incava, sprchová vanička Xetis, celková cena cca 11 500 euro.

Source: © KALDEWEI  |  4_8_KALDEWEI_Luxury_bathroom

4_9_Kaldewei_Xetis
< DIN A4
4 MB

Sprchová vanička Xetis

Source: © KALDEWEI  |  4_9_KALDEWEI_Xetis

4_10_Kaldewei_Miena
> DIN A4
3 MB

Umyvadlové mísy Miena

Source: © KALDEWEI  |  4_10_KALDEWEI_Miena

4_11_Kaldewei_Meisterstueck_Incava
< DIN A4
3 MB

Koupací vana Meisterstück Incava

Source: © KALDEWEI  |  4_11_KALDEWEI_Meisterstueck_Incava