+++    15 - 21 April 2024    +++    KALDEWEI „Bath[o]philia“ at Fuorisalone    +++    Milan, Via Durini 24, Casa Flash Art    +++

(CZ)
Tisk
Aktuálně
Detail
Kulaté narozeniny: KALDEWEI slaví 60 let odborných kompetencí v oblasti sprch

Kulaté narozeniny: KALDEWEI slaví 60 let odborných kompetencí v oblasti sprch

Ahlen, listopad 2016. – V roce 1956 byla vyrobena první sprcha KALDEWEI ze smaltované oceli, a dnes si již můžete u KALDEWEI vybrat z více než 50 000 modelů výrobků – počínaje hlubokou sprchovou vaničkou a konče smaltovanou extra plochou sprchou zcela v úrovni podlahy. Spolu s rostoucími nároky na vzhled koupelny se změnilo také utváření místa pro sprchování. V uplynulých 60 letech firma KALDEWEI vývoj sprch nejenom významně ovlivňovala, ale také sama aktivně poháněla kupředu: a to díky inovativním a komplexním sprchovým systémům, které zas a znova vytvářejí nové standardy, pokud jde o design, funkce a snadnost montáže.

I když od okamžiku zrození první sprchy KALDEWEI uplynulo již 60 let, nevypadá dnes oslavenec po šesti dekádách vůbec staře. Ba právě naopak: KALDEWEI svou „pravaničku“ ze smaltované oceli neustále vyvíjel s použitím nových tvarů, prvků vybavení a systémových komponent. Ve středu zájmu vývoje výrobků KALDEWEI přitom vždy stály a dodnes stojí: užitek pro koncové zákazníky a snadnost montáže pro instalatéry. Jen v segmentu smaltovaných extra sprchových vaniček se dnes nabízí díky kombinaci deseti modelových řad, pěti variant povrchů, 34 barev a 57 různých rozměrů více než 50 000 zajímavých variant výrobků z hodnotné smaltované oceli KALDEWEI. Od klasické sprchové vaničky až po smaltované extra ploché sprchové vaničky zcela integrované v úrovni podlahy, obdélníkové, čtvercové nebo zvláštních tvarů: KALDEWEI nabízí vhodný model sprchy pro všechny velikosti koupelen a nejrůznější styly vybavení. A samozřejmě má pro každou montážní situaci po ruce vhodné montážní řešení – pro novostavbu stejně jako pro modernizaci.

Oceněný design a jedinečná kvalita materiálu
KALDEWEI se dnes může pochlubit více než 120 mezinárodními cenami za design. Jen 47 z těchto cen získal výrobce za výjimečné ztvárnění extra plochých sprchových vaniček. Jedinečný design sprch KALDEWEI již 60 let podtrhuje hodnotná smaltovaná ocel KALDEWEI svou nedostižnou kvalitou. Nové barvy, dnes obsažené v kolekci Coordinated Colours, vytvářejí barevný kolorit odstínově dokonale sladěný s okolní podlahou koupelny.

Jednoduché, ploché, flexibilní: kompletní systémy splňující jakékoliv nároky
Řešení sprch si dnes své příznivce musí získat nejenom svým designem, ale také maximální flexibilitou, aby vyhověla nejrůznějším montážním situacím. Dnešní trend sprch v úrovni podlahy vyžaduje fungující systémy s minimálními montážními výškami. KALDEWEI v tomto případě standardy nejenom splňuje, ale také vytváří: jako tvůrce inovativních kombinací extra plochých sprchových vaniček, odtokových souprav a montážních systémů, které lze snadno a rychle instalovat. Komplexní systémy přitom dovolují extrémně ploché montážní výšky 61 mm a díky tomu vynikající integrovatelnost v nejrůznějších montážních situacích. V praxi se například velmi osvědčily montážní rám ESR II a odtoková souprava KA 90. Promyšleny do posledního detailu a zdokonaleny 60letou historií kompletní řešení od KALDEWEI dnes umožňují tvarově dokonalé ztvárnění sprch.

Zdroj: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Žádáme o zaslání kopie výtisku.

Text
doc  |  276 KB
Všechny obrázky
zip  |  28 MB
1_Kaldewei_Superplan Plus
DIN A4
3 MB

Od klasické sprchové vaničky až po bezprahové provedení: S hloubkou 2,5 cm je KALDEWEI Superplan Plus dalším evolučním stupněm na cestě k smaltované extra ploché sprchové vaničce integrované zcela v úrovni podlahy.

Source: © KALDEWEI  |  1_KALDEWEI_Superplan Plus

2_Kaldewei_Conoflat

791 KB

Smaltovaná extra plochá sprchová vanička Conoflat představuje historický milník ve vývoji designu KALDEWEI: Tento model je první sprchovou vaničkou ze smaltované oceli KALDEWEI se smaltovaným krytem odtoku, instalovanou zcela v úrovni podlahy. Díky novým barvám z kolekce Coordinated Colours lze nyní smaltované extra ploché sprchové vaničky také barevně perfektně sladit s okolní podlahou koupelny.

2_KALDEWEI_Conoflat

3_Kaldewei_Scona

1 MB

Dnes lze extra ploché sprchové vaničky KALDEWEI, jako je model Scona, díky kombinovatelnosti s odtokovou soupravou KA 90 s montážní výškou pouhých 61 mm instalovat zcela v úrovni podlahy. Z deseti modelových řad, pěti variant povrchů, 34 barev a 57 různých rozměrů dnes vzniklo více než 50 000 zajímavých variant výrobků KALDEWEI pro realizaci sprchy v úrovni podlahy.

Source: braendle-media  |  3_KALDEWEI_Scona

4_Kaldewei_Scona_Secure Plus

621 KB

KALDEWEI vytváří zas a znovu nové standardy: jako tvůrce inovativních kombinací extra plochých sprchových vaniček, odtokových souprav a montážních systémů, které lze snadno a rychle instalovat. Komplexní systémy přitom dovolují extrémně ploché montážní výšky 61 mm, a díky tomu vyhovují nejrůznějším montážním situacím.

4_KALDEWEI_Scona_Secure Plus

5_Kaldewei_Conoflat_Milieu
DIN A4
6 MB

KALDEWEI se dnes může pochlubit více než 120 mezinárodními cenami za design. Jen 47 z těchto cen získal výrobce za výjimečné ztvárnění extra plochých sprchových vaniček.

Source: © KALDEWEI  |  5_KALDEWEI_Conoflat_Milieu