(CZ)
Tisk
Aktuálně
Detail
Koupací vana MEISTERSTÜCK pro malé i velké koupelny – KALDEWEI přichází s novou volně stojící vanou OYO DUO od designéra Stefana Dieze

Koupací vana MEISTERSTÜCK pro malé i velké koupelny – KALDEWEI přichází s novou volně stojící vanou OYO DUO od designéra Stefana Dieze

KALDEWEI, Ahlen, září 2022 – KALDEWEI přichází s novým MEISTERSTÜCKEM OYO DUO – navrženým mnichovským designérem Stefanem Diezem. Na příkladu této volně stojící koupací vany chce německý výrobce koupelnového vybavení ukázat, že ani v menších koupelnách se nemusíte vzdát luxusu a udržitelnosti. Aby OYO DUO dokonale vynikla a vaše vlastní koupelna se proměnila v soukromé lázně, nepotřebujete ani koupelnu velikosti obývacího pokoje či luxusní loft. Na své premiéře na Flourisalone v Miláně sklidil navíc tento MEISTERSTÜCK velký obdiv mezinárodního publika. Nová koupací vana od KALDEWEI byla součástí výstavy „Design Forever“ pořádané Elle Décor Italia. Nyní následuje bude oficiální uvedení OYO DUO na trh.

Tento MEISTERSTÜCK propojuje organický, přirozený design s nekompromisně dlouhou životností recyklovatelné smaltované oceli KALDEWEI. OYO DUO je zcela nový klíčový výrobek ze světa LUXSTAINABILITY® od KALDEWEI. Tímto konceptem propojil rodinný podnik tvar a design s udržitelností a ochranou zdrojů. Stefan Diez všech těchto aspektů využil k tomu, aby vytvořil efektní designovou skulpturu, která se harmonicky začleňuje do interiéru koupelny, jako by plula prostorem a téměř se chystala vzlétnout.

Kromě toho klade Stefan Diez důraz na to, aby se všechny součásti později bez problému nechaly vrátit do koloběhu surovin a materiálů. Známý designer a KALDEWEI tak spolu vytvořili výrobek, který umně popularizuje a zpřístupňuje oba důležité aspekty, luxus i udržitelnost. Dvoustěnná, volně stojící vana inspirovaná estetikou japonského porcelánu je ze 100 procent zhotovena z recyklovatelné, a tedy udržitelné smaltované oceli. Jejich precizní provedení je možné pouze díky vrcholnému umu německých inženýrů.

Vnitřní tvar KALDEWEI MEISTERSTÜCK OYO DUO nabízí díky dlouholetým zkušenostem KALDEWEI nejvyšší komfort při ležení ve vaně a současně možnost ekologicky šetrného přístupu ke spotřebě vody. Vnější tvar vany ztělesňuje představu elegance, lehkosti a přirozenosti. Oválný design připomíná jakousi fotografickou momentku, jež zachycuje tvar volně plující prostorem právě ve chvíli, kdy se dotkl země. Jako by se stále vznášel a současně byl plný napětí. Stává se tak výrazem respektu k použitému materiálu. „MEISTERSTÜCK OYO DUO je moderní a nadčasová zároveň. Není to módní výstřelek, ale výsledek procesu. Působí, jako kdyby zprvu plynoucí, tekutá forma „zmrzla“ v okamžiku, kdy se dotkne země,“ vysvětluje Stefan Diez.

MEISTERSTÜCK OYO DUO je dostupná ve dvou velikostech v alpské bílé barvě i v mnoha dalších ušlechtilých odstínech kolekce Coordinated Colours od KALDEWEI. Lze ji tak ideálně začlenit do jakékoliv koupelny.

 

Zdroj: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Žádáme o zaslání kopie výtisku.

Text
docx  |  16 MB
Všechny obrázky
zip  |  38 MB

1 MB

Obrazový materiál: KALDEWEI

01_KALDEWEI_Oyo_Duo_Alpinweiss.png

DIN A4
1 MB

Obrazový materiál: KALDEWEI

Source: (c) KALDEWEI  |  02_KALDEWEI_Oyo_Duo_Schwarz_Matt.png

DIN A4
2 MB

Obrazový materiál: KALDEWEI

Source: (c) KALDEWEI  |  03_KALDEWEI_Oyo_Duo_Warm_Beige_20.png


1 MB

Obrazový materiál: KALDEWEI

04_KALDEWEI_Oyo_Duo_Alpinweiss.png


10 MB

Koupací vana KALDEWEI MEISTERSTÜCK OYO DUO a umyvadlová mísa Miena v barvě warm grey 60.

05_KALDEWEI_Oyo_Duo_Miena_Warm_Grey_60.png


1 MB

Koupací vana KALDEWEI MEISTERSTÜCK OYO DUO a umyvadlová mísa Miena v barvě warm grey 60.

06_KALDEWEI_Oyo_Duo_Miena_Warm_Grey_60.png