(CZ)
Tisk
Aktuálně
Detail
Model Superplan Plus značky KALDEWEI – elegantní inovační ztvárnění osvědčeného mistrovského kousku

Model Superplan Plus značky KALDEWEI – elegantní inovační ztvárnění osvědčeného mistrovského kousku

Moderní sprcha sdružuje jasnost a solidaritu s estetikou a citem pro styl

Ahlen, březen 2011. Koupelna stále významněji slouží k vyjádření nové estetiky. Přitom se projevuje součastný trend směřující ke sprchám v úrovni podlahy, které často stojí volně v prostoru a sjednocují tak mimořádnou pohybovou volnost a maximum prostorové transparentnosti a jasnosti. KALDEWEI svým produktovým portfoliem nabízí celou řadu mimořádně plochých sprch, které zachytily tento trend a jsou designéry a architekty po celém světě považovány za mistrovská díla. Přední evropský výrobce koupelových van a sprchových vaniček má ve svém portfoliu vynikající model, osvědčenou sprchu v úrovni podlahy Superplan, která v odvětví platí za absolutní vzor. Tato modelová řada byla nyní rozšířena o výjimečnou variantu: novou sprchu Superplan Plus. Okouzluje elegantním tvarem a charakteristickými prvky designu: kruhový kryt odtoku ze smaltované oceli, který se neviditelně a zcela bez hran stylově začleňuje do celkového obrazu sprchy.

Dokonalé systémové řešení jako indikátor v oblasti techniky a designu

Pokud jde o zevnějšek, nová sprcha z avantgardního úseku společnosti KALDEWEI vychází ze své jmenovkyně Superplan. Odtok s kruhovým smaltovaným krytem v barvě vaničky ji však propůjčuje zcela osobitý design. Je tak působivě vyjádřen mimořádně ušlechtilý a kvalitní vzhled sprchy. Kryt odtoku se harmonicky a zcela přiléhavě k povrchu vaničky začleňuje do celkového estetického ztvárnění modelu Superplan Plus z kvalitní smaltované oceli KALDEWEI. Optimálně pohodlný přístup i maximální stabilita jsou neustále zaručeny. Celková volba materiálu sprchy a krytu odtoku tvoří přesvědčivý homogenní celek, který odráží moderní smysl pro stylovost a působivě dotváří elegantní tvar sprchové vaničky, model Superplan Plus se tak stává charakteristických objektem nové estetiky pro moderní ztvárnění koupelny.

Pro splnění vysokých požadavků v souvislosti s touto kombinací sprchy v úrovni podlahy a odtokem nabízí KALDEWEI odtokovou soupravu KA 125. Kromě smaltovaného krytu odtoku přesvědčuje také velkým odtokovým výkonem při minimální výšce instalace, která činí pouhých 109 milimetrů. Spojením modelu Superplan Plus s touto zarovnanou odtokovou soupravou vzniká inovační a dokonale sladěné systémové řešení, které nasazuje vysokou laťku v oblasti technologie a designu a zaručuje mimořádně pohodlné potěšení ze sprchování.

Stylově neskromný hit pro koupelnu přesvědčuje funkčními detaily

Superplan Plus je dostupná v celkem dvanácti velikostech od 90 x 90 přes 70 x 120 až po 120 x 120 centimetrů. Díky tomu se optimálně integruje do nejrůznějších prostorových konceptů. Podobně jako model Superplan je i Superplan Plus extrémně plochý a je velmi vhodný pro instalaci v úrovni podlahy. Na nejplošší straně je ponechán zcela v úrovni podlahy, čímž nabízí plynulý přechod z úrovně sprchy na obkládací dlaždice a nekompromisně odpovídá stávajícímu převládajícímu trendu ztvárnění koupelny bez výškových rozdílů. Pohodlný vstup je neustále zaručen a vstupní bariéry jsou efektivně potlačeny. Není důležité, zda sprchu používá jednotlivec, rodina s dětmi nebo osoba v nejlepších letech, Superplan Plus díky harmonickému spojení s okolním prostorem splňuje nejvyšší nároky na komfort a design.
Volitelné doplňkové vybavení jako povrchová úprava Perl-Effekt se snadnou údržbou nebo jedinečné protiskluzové smaltování KALDEWEI poskytují další možnosti zdokonalení. Nejen díky těmto atraktivním doplňkům se sprchy v úrovni podlahy z odolné smaltované oceli KALDEWEI v porovnání s obloženými sprchami osvědčují jako atraktivní řešení s velmi dlouhou životností.

Zdroj: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Žádáme o zaslání kopie výtisku.

doc cz PM superplan plus neugestaltung
doc  |  1 MB
Superplan Plus Neugestaltung - Milieu
zip  |  4 MB
Superplan Plus Neugestaltung - Detail
zip  |  4 MB
Superplan Plus Neugestaltung- Detail Ablaufdeckel
zip  |  5 MB
Superplan Plus Neugestaltung - Aufsicht
zip  |  775 KB
DIN A4
5 MB

Koupelna stále významněji slouží k vyjádření nové estetiky. Přitom se projevuje součastný trend směřující ke sprchám v úrovni podlahy, které často stojí volně v prostoru a sjednocují tak mimořádnou pohybovou volnost a maximum prostorové transparentnosti a jasnosti. Společnost KALDEWEI nyní rozšířila svoji osvědčenou modelovou řadu o výjimečnou variantu: novou sprchu Superplan Plus. Na nejplošší straně je ponechán zcela v úrovni podlahy, čímž nabízí plynulý přechod z úrovně sprchy na obkládací dlaždice a nekompromisně odpovídá stávajícímu převládajícímu trendu ztvárnění koupelny bez výškových rozdílů. Pohodlný vstup je neustále zaručen a vstupní bariéry jsou efektivně potlačeny.

Source: © KALDEWEI  |  press_BD_SuperplanPlus_4_1_Milieu.jpg

DIN A4
4 MB

Kryt odtoku se harmonicky a zcela přiléhavě k povrchu vaničky začleňuje do celkového estetického ztvárnění modelu Superplan Plus z kvalitní smaltované oceli KALDEWEI, optimálně pohodlný přístup i maximální stabilita jsou neustále zaručeny. Celková volba materiálu sprchy a krytu odtoku tvoří přesvědčivý homogenní celek, který odráží moderní smysl pro stylovost a působivě dotváří elegantní tvar sprchové vaničky, model Superplan Plus se tak stává charakteristických objektem nové estetiky pro moderní ztvárnění koupelny.

Source: © KALDEWEI  |  press_BD_SuperplanPlus_4_2_Detail.jpg

DIN A4
4 MB

Pro splnění vysokých požadavků v souvislosti s touto kombinací sprchy v úrovni podlahy a odtokem nabízí KALDEWEI odtokovou soupravu KA 125. Kromě smaltovaného krytu odtoku přesvědčuje také velkým odtokovým výkonem při minimální výšce instalace, která činí pouhých 109 milimetrů. Spojením modelu Superplan Plus s touto zarovnanou odtokovou soupravou vzniká inovační a dokonale sladěné systémové řešení, které nasazuje vysokou laťku v oblasti technologie a designu a zaručuje mimořádně pohodlné potěšení ze sprchování.

Source: © KALDEWEI  |  press_BD_SuperplanPlus_4_3_Detail_Ablaufdeckel.jpg

< DIN A4
261 KB

Superplan Plus je dostupná v celkem dvanácti velikostech od 90 x 90 přes 70 x 120 až po 120 x 120 centimetrů. Podobně jako model Superplan je i Superplan Plus extrémně plochý a je velmi vhodný pro instalaci v úrovni podlahy. Na nejplošší straně je ponechán zcela v úrovni podlahy, čímž nabízí plynulý přechod z úrovně sprchy na obkládací dlaždice a nekompromisně odpovídá stávajícímu převládajícímu trendu ztvárnění koupelny bez výškových rozdílů. Rohový odtok s kruhovým smaltovaným krytem v barvě vaničky ji propůjčuje zcela osobitý design i mimořádně vznešený a vysoce kvalitní vzhled.

Source: © KALDEWEI  |  press_BD_SuperplanPlus_4_4_Aufsicht.jpg