(CZ)
Tisk
Aktuálně
Detail
Modelová řada Cayono pro inovátory, kteří dávají přednost skvělému designu a výhodné ceně

Modelová řada Cayono pro inovátory, kteří dávají přednost skvělému designu a výhodné ceně

Ahlen, červenec 2017. – Modelová řada Cayono od KALDEWEI je řešením pro všechny, kteří při zařizování koupelen preferují kvalitní design, ale přitom nechtějí zatížit stavební rozpočet. Koupací vana Cayono Duo a extra plochá sprchová vanička v úrovni podlahy Cayonoplan nejlépe splňují očekávání rodin, které chtějí s nízkými náklady pořídit maximum kvality a komfortu. Stejně tak v oblasti bytové výstavby a při projektování hotelů přináší modelová řada Cayono od KALDEWEI investorům a provozovatelům hospodárné řešení pro realizaci koupelen, které staví na kvalitě bez kompromisů a mimořádně atraktivním poměru ceny a výkonu.

Cayono Duo: Přidaná hodnota díky komfortním funkcím navíc

Nový model vany Cayono doplňuje oblíbenou řadu koupacích van Cayono o vanu Duo, která má dvě pohodlné opěrky zad. Velkoryse dimenzovaný vnitřní prostor a uprostřed vany umístěný odtok a přepad zaručují dostatek místa pro pohodlné koupání jedné nebo dvou osob. Cenově se Cayono Duo nachází jen nepatrně nad cenou standardní vany, nabízí však díky svým komfortním funkcím vysokou přidanou hodnotu. Tuto koupací vanu od KALDEWEI tak můžeme přirovnat k obzvláště hospodárné investici, která se za krátkou dobu mnohokrát vrátí. Cayono Duo lze pořídit ve velikostech 170 x 75 a 180 x 80 centimetrů, takže je vhodná pro různé prostorové dispozice koupelen. Pokud jde o tvar, materiál a barvu, představuje ideální doplněk k novým extra plochým sprchovým vaničkám Cayonoplan.

Cayonoplan: optimální flexibilita při sanaci starých objektů

Smaltovaná extra plochá sprchová vanička Cayonoplan je k dostání v 19 rozměrech, takže se dokáže dokonale přizpůsobit nejrůznějším stavebním podmínkám. Výška okraje byla navržena tak, aby bylo možné extra plochou sprchovou vaničku na všech stranách instalovat absolutně v rovině s podlahou. Pokud je tedy k dispozici dostatečná výška, lze realizovat montáž v úrovni podlahy. Pokud to však situace v koupelně nedovoluje, což se velmi často stává v koupelnách staršího data, lze extra plochou sprchovou vaničku instalovat také přímo na podlahovou dlažbu. Obzvláště jednoduchou a rychlou montáž instalatérům umožňuje předem smontovaný extra plochý nosič vyvinutý speciálně pro novou extra plochou sprchovou vaničku. Nejvíce bodů však u Cayonoplan sbírá odtok umístěný na straně vaničky: Díky jeho poloze nabízí sprchová vanička velkorysou plochu pro stání a s ní také maximální pohodlí při sprchování. Cayonoplan lze navíc velmi snadno a bez vysokých nákladů instalovat namísto původní koupací vany. Díky výhodné poloze odtoku totiž není nutné v koupelně nákladně přeinstalovávat odpadní trubku, což je při rekonstrukcích původních koupelen velká výhoda.

„Dokonalá shoda“: Produktová řada Cayono

Pro větší rozmanitost je Cayonoplan dostupná ve všech matných barvách kolekce Coordinated Colours od KALDEWEI. Na přání ji lze navíc opatřit téměř neviditelnou protiskluzovou úpravou KALDEWEI Secure Plus. Cayonoplan a Cayono Duo se díky svým klasickým tvarům vzájemně doplňují a jejich jednotný materiál a vyladěný design přináší do koupelny více harmonie. Modely Cayono lze vhodně kombinovat s rozmanitými umyvadly řady Puro od KALDEWEI.

Zdroj: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Žádáme o zaslání kopie výtisku.

Všechny obrázky
zip  |  27 MB
Text
doc  |  1,007 KB
1_Kaldewei_Cayono Duo
DIN A4
5 MB

Přidaná hodnota díky komfortním funkcím navíc: Nový model vany Cayono doplňuje oblíbenou řadu koupacích van Cayono o novou vanu Duo, která má dvě pohodlné opěrky zad. Velkoryse dimenzovaný vnitřní prostor a uprostřed vany umístěný odtok a přepad zaručují dostatek místa pro pohodlné koupání jedné nebo dvou osob. Cayono Duo nabízí atraktivní poměr ceny a výkonu, čímž představuje dokonalé řešení pro stavebníky a modernizátory preferující dokonalý design a výhodnou cenu.

Source: © KALDEWEI  |  1_KALDEWEI_Cayono Duo

2_Kaldewei_Cayono Duo
DIN A4
4 MB
3_Kaldewei_Cayonoplan
DIN A4
5 MB

Smaltovaná extra plochá sprchová vanička Cayonoplan je k dostání v 19 rozměrech, takže se dokáže dokonale přizpůsobit nejrůznějším stavebním podmínkám. Výška okraje byla navržena tak, aby bylo možné extra plochou sprchovou vaničku na všech stranách instalovat absolutně v rovině s podlahou. Pokud je tedy k dispozici dostatečná výška, lze rychle a snadno realizovat montáž v úrovni podlahy.

Source: © KALDEWEI  |  3_KALDEWEI_Cayonoplan

4_Kaldewei_Cayonoplan
DIN A4
1 MB
5_Kaldewei_Cayono_Perfect Match
< DIN A4
4 MB

Extra plochá sprchová vanička Cayonoplan a koupací vana Cayono Duo umožňují harmonicky sladěný vzhled koupelny v jednotném materiálovém pojetí. Modely Cayono lze vhodně kombinovat s rozmanitými umyvadly řady Puro od KALDEWEI.

Source: © KALDEWEI  |  5_KALDEWEI_Cayono_Perfect Match

6_Kaldewei_Cayono_Perfect Match
> DIN A4
5 MB
7_Kaldewei_Puro S
> DIN A4
4 MB