(CZ)
Tisk
Aktuálně
Detail
Nová umyvadla a trendové barvy dodávají koupelnám smyslnost

Nová umyvadla a trendové barvy dodávají koupelnám smyslnost

KALDEWEI, Ahlen, březen 2021 – Ať už jemné akcenty nebo zvláštní „wow“ efekty – nabídka umyvadel od KALDEWEI je neomezeně rozmanitá. Základem všech modelů je udržitelný a hygienický materiál smaltovaná ocel. To platí také pro produktovou řadu Cayono, kterou nyní KALDEWEI doplnila o tři puristické varianty umyvadel. Kromě toho dávají mísy Ming a Miena inscenované Bryanem Adamsem aktuální vzkaz „nekompromisně spojeni“ k hygieně rukou v době současné pandemie. 

Umyvadla Cayono ve třech variantách pro dokonalou souhru v koupelně 
Ke koupacím vanám a extra plochým sprchovým vaničkám oblíbené řady Cayono přidala KALDEWEI ještě třetí skupinu výrobků. Ať už jako trendová mísa, klasické umyvadlo na desku nebo řešení pod desku – těmito třemi variantami KALDEWEI důsledně přenáší čisté vedení linií také na svá umyvadla. V umyvadlech Cayono se snoubí puristická estetika s inteligentní funkčností: Ve spojení s velkorysou vnitřní hloubkou umyvadla vzniká komfortní prostornost, která každý moment strávený u umyvadla promění v jedinečný zážitek. 

Díky jedinečnému přirozenému designu lze umyvadla z udržitelné smaltované oceli mnohostranně využít – ať už v koupelně pro hosty nebo v soukromých lázních, či dokonce v kancelářských budovách nebo hotelových objektech. Přepad umístěný na opačné straně umyvadla než obvykle vytváří harmonický vzhled souvislé plochy. Velkoryse dimenzovaný vnitřek umyvadla navíc umožňuje obzvláště snadné čištění.

Z harmonického souznění s koupacími vanami a extra plochými vaničkami řady Cayono vzniká dokonalá souhra v jednotném tvarovém pojetí. Rovné linie, malé poloměry a důsledná geometrie naznačují čistotu, harmonii a přesvědčivost v našem stále komplexnějším a hektičtějším světě. To vytváří jedinečné okamžiky pohody – a to ve zvláště atraktivních cenových relacích.

Bryan Adams uvádí efektně na scénu dvojici mís Ming a Miena
Dalšími produktovými lákadly jsou umyvadlové mísy Ming inspirované asijskou kulturou a přirozeně puristické umyvadlové mísy Miena, které legendární hudebník a vynikající fotograf Bryan Adams uvedl pro rok 2021 na scénu ve smyslu motta „Nekompromisně spojeni“. Tímto uměleckým počinem chtěl vytvořit symbol spojenectví a hygienického povědomí v dnešních kontroverzních časech. Ať už klasicky jednoduchá koupelna nebo experimentální ztvárnění – jemná elegance nové mísy Ming se svou konvexně vydutou siluetou ponechává prostor pro vize, které proměňují koupelny v útočiště vnímaná všemi smysly. Modely lze pořídit v lávové černé matné, černé, alpské bílé lesklé a alpské bílé matné.

Trendové edice barev přinášejí do koupelen život
Miena umně přináší do koupelny akcenty s novou paletou výrazných modrých a fialových tónů. Zdrženlivý design ponechává prostor pro kreativní hru barev a koupelnu mění v útulné místo s individuálním charakterem. Díky smaltované oceli jsou umyvadla v experimentálních barvách odolnou a snadno udržovatelnou ozdobou, které neublíží ani každodenní používání. Jako barevný kontrast přinášejí trendové edice barev Mieny život do koupelny. Dostupné jsou v odstínech mentolová „Soft Touch“, růžová „Sweet Love“, petrolejová „Deep Dream“, „Navyblue“ matná a v nových barvách kolekce Coordinated Colours.

 

Zdroj: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Žádáme o zaslání kopie výtisku.

Text
docx  |  2 MB
Všechny obrázky
zip  |  14 MB
1_Kaldewei_umyvadlová mísa_Ming

3 MB

Nová umyvadlová mísa Ming zaujme bezchybným glazovaným povrchem. Její silueta je utvářena ve stylu tradice a moderny.

1_KALDEWEI_umyvadlová mísa_Ming

2_Kaldewei_umyvadlová mísa_Ming

3 MB

Ming je nyní k dispozici ve čtyřech barevných provedeních: lávová černá matná, černá lesklá, alpská bílá a alpská bílá matná.

2_KALDEWEI_umyvadlová mísa_Ming

3_Kaldewei_umyvadlová mísa_Ming

1 MB

Legendární hudebník a vynikající fotograf Bryan Adams umělecky představil novou umyvadlovou mísu Ming, zde v černé lesklé barvě a alpské bílé barvě, ve smyslu motta „Nekompromisně spojeni“.

3_KALDEWEI_umyvadlová mísa_Ming

3_Kaldewei_umyvadlová mísa_Ming

9 MB

Legendární hudebník a vynikající fotograf Bryan Adams umělecky představil novou umyvadlovou mísu Ming, zde v černé lesklé barvě a alpské bílé barvě, ve smyslu motta „Nekompromisně spojeni“.

3_KALDEWEI_umyvadlová mísa_Ming

3_Kaldewei_umyvadlová Cayono

2 MB

Přepad umístěný na opačné straně umyvadla než obvykle vytváří u umyvadla Cayono pod desku harmonický vzhled souvislé plochy. Velkoryse dimenzovaný vnitřek umyvadla umožňuje obzvláště snadné čištění.

3_KALDEWEI_umyvadlová Cayono