+++    15 - 21 April 2024    +++    KALDEWEI „Bath[o]philia“ at Fuorisalone    +++    Milan, Via Durini 24, Casa Flash Art    +++

(CZ)
Tisk
Aktuálně
Detail
Nová webová stránka nabízí inspiraci a perfektní plánování koupelny

Nová webová stránka nabízí inspiraci a perfektní plánování koupelny

KALDEWEI, Ahlen, březen 2021 – Inspirace a informace – dva důležité předpoklady kvalitního poradenství pro zákazníky. Rozhovor odborníka na sanitu se stavebníkem by měl probíhat jednoduše a rychle. K tomuto účelu firma KALDEWEI na své nedávno aktualizované webové stránce vylepšila digitální služby. Navigace je nyní ještě jednodušší a intuitivnější, tématické oblasti jsou přehledně strukturované a s novým online plánovačem koupelen je zákazník hned o kousek blíž k své vysněné koupelně. Jen několik kliknutí stačí k tomu, aby měl odborný návrhář po ruce všechny potřebné informace – od technických údajů přes montážní pomůcky a normy až po téma udržitelnosti.

Úplně nový je na webové stránce KALDEWEI (www.kaldewei.de) online plánovač koupelen. Ten uživateli nabízí možnost zcela volně naplánovat novou koupelnu snů v 3D náhledu nebo vytvořit takovýto náhled s použitím vzorové koupelny - a to pro koupelnu pro hosty v suterénu nebo luxusní lázně v půdní vestavbě. Nabídka extra plochých sprchových vaniček, umyvadel a koupacích van je veliká a individuální přání lze v jednoduchých krocích vizualizovat. Plánovač obsahuje koupelnový nábytek, dělicí konstrukce a doplňky, stejně jako různé materiály a barvy podlahy a stěn. Kreativitě se nekladou žádné meze. Výsledkem poradenství je návrh koupelny se seznamem konkrétních výrobků pro kalkulaci. Virtuální inspirace se tak pro zákazníka rázem změní v reálnou koupelnu snů. 

Uživatelé, kteří po plánování uvedou svou adresu, obdrží jako dárek kartonové brýle pro virtuální realitu. Pokud si pak na svůj chytrý telefon odešlou digitální návrh koupelny a telefon vloží do kartonových brýlí, mohou si prostřednictvím virtuální reality brýlí prohlížet novou koupelnu stejně, jako by v ní stáli. 

Zde se dostanete přímo k plánovači koupelen.

 

Zdroj: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Žádáme o zaslání kopie výtisku.

Text
docx  |  272 KB
Všechny obrázky
zip  |  158 KB
1_Kaldewei_Online_Badplaner

163 KB

Úplně nový je na webové stránce KALDEWEI online plánovač koupelen. Kreativitě se zde nekladou žádné meze. Výsledkem poradenství je návrh koupelny se seznamem konkrétních výrobků pro kalkulaci.

1_KALDEWEI_Online_Badplaner