+++    15 - 21 April 2024    +++    KALDEWEI „Bath[o]philia“ at Fuorisalone    +++    Milan, Via Durini 24, Casa Flash Art    +++

(CZ)
Tisk
Aktuálně
Detail
Nové montážní a izolační systémy: jednodušší, rychlejší, bezpečnější

Nové montážní a izolační systémy: jednodušší, rychlejší, bezpečnější

Ahlen, červenec 2017. – KALDEWEI rozšiřuje svou nabídku řešení sprch o nové, optimalizované montážní a izolační systémy. Oddělení vývoje výrobků si stanovilo jasný cíl: montáž musí být pro instalatéry ještě snazší a rychlejší, konečný výsledek ještě bezpečnější. KALDEWEI nyní uvádí na trh nový instalační rám s nohami FR 5300 FLEX, izolační sadu FLEX a izolační sadu pro montáž v úrovni podlahy.

Montážní systémy KALDEWEI – chytrá řešení sprch
Nové montážní systémy KALDEWEI jsou vyladěny pro nejrůznější modely sprch i způsoby montáže. Instalační rám s nohami FR 5300 FLEX představuje další vylepšení osvědčeného FR 5300 a lze jej flexibilně použít téměř pro všechny druhy montáží smaltovaných, extra plochých sprchových vaniček. Přitom nezáleží na tom, zda je montáž prováděna v úrovni podlahy, položením na dlážděnou podlahu, nebo jako řešení s podestou. Díky sadě ze sortimentu volitelného příslušenství lze s montážním rámem realizovat další montážní výšky až do 250 milimetrů.

Výhoda pro instalatéry: jednodušší, rychlejší, bezpečnější
Vývoj nových systémů vychází důsledně z požadavků instalatérů sanitárního vybavení a umožňují velmi rychlou a snadnou montáž. Všechny součásti jsou navíc po celou dobu montáže dobře přístupné, takže instalatér může kdykoliv individuálně nastavit montážní rám nebo provést přesnější nastavení. Instalatéři tak mohou s použitím 3D systému nohou a pomocného značení na FR 5300 FLEX pro zkrácení délky flexibilně a velmi snadno přizpůsobit délku a výšku jakékoliv montážní situaci. Dalším plusem je snadno srozumitelné vyznačení na obalech, grafické montážní návody a QR kódy s odkazy na užitečná montážní videa. Instalatér má tak vše perfektně připravené pro rychlou a jednoduchou montáž. V případě potřeby si může další informace prohlédnout on-line přímo na stavbě.

Izolační systémy KALDEWEI
Nové izolační systémy se díky prefabrikovaným prvkům vyznačují obzvláště snadným zpracováním a rychlým použitím na stavbě. Současně nabízejí velkou flexibilitu, protože je instalatér může použít pro různé modely a montážní situace. Izolační sadu FLEX lze použít pro koupací vany a sprchové vaničky s vyvýšenou montáží. K izolování extra plochých sprchových vaniček v úrovni podlahy byla vyvinuta speciální izolační sada pro montáž v úrovni podlahy.

KALDEWEI vede dialog s odborníky na sanitu
KALDEWEI vyvíjí nová praktická řešení v intenzivní spolupráci s odbornými instalatéry a společně s nimi podrobuje osvědčené montážní a instalační systémy testování. Cílem je ještě více usnadnit a zefektivnit odbornou práci instalatérů.

Zdroj: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Žádáme o zaslání kopie výtisku.

Text
doc  |  1 MB
Images
zip  |  3 MB
DIN A4
882 KB

Nové montážní systémy KALDEWEI jsou vyladěny pro nejrůznější modely sprch i způsoby montáže. Instalační rám s nohami FR 5300 FLEX lze flexibilně použít téměř pro všechny druhy montáží smaltovaných, extra plochých sprchových vaniček.

Source: © KALDEWEI  |  4_1_KALDEWEI_FR_5300_FLEX.jpg

DIN A4
422 KB

Nové izolační systémy se díky prefabrikovaným prvkům vyznačují obzvláště snadným zpracováním a rychlým použitím na stavbě.

Source: © KALDEWEI  |  4_2_KALDEWEI_Sealing_kit_floor-level.jpg

DIN A4
920 KB

KALDEWEI vyvíjí nová praktická řešení v intenzivní spolupráci s odbornými instalatéry a společně s nimi podrobuje osvědčené montážní a instalační systémy testování. Cílem je ještě více usnadnit a zefektivnit odbornou práci instalatérů.

Source: © KALDEWEI  |  4_3_KALDEWEI_Scona.jpg