(CZ)
Tisk
Aktuálně
Detail
Nový kompletní systém pro extra ploché sprchové vaničky KALDEWEI

Nový kompletní systém pro extra ploché sprchové vaničky KALDEWEI

Ahlen, březen 2014. – Firma KALDEWEI od této chvíle usnadňuje svým novým kompletním řešením instalaci obzvláště plochých sprch: Systém Superplan se sníženým polystyrénovým nosičem se skládá ze smaltované extra ploché sprchové vaničky KALDEWEI Superplan a dokonale lícujícího polystyrénového nosiče, vše dohromady o celkové výšce 37 milimetrů. Díky této montážní výšce je systém vhodný téměř pro jakoukoliv montážní situaci, a to i na mezinárodních trzích. Přednost pro instalatéry: Montáž lze provést jednoduše a rychle v několika málo montážních krocích.

Stabilní a časově nenáročná instalace s montážní výškou pouhých 37 milimetrů

Superplan se sníženým polystyrénovým nosičem od KALDEWEI představuje kombinaci estetiky dokonale plochého sprchového prostoru a montážní přívětivosti. Smaltovanou extra plochou sprchovou vaničku lze totiž velmi snadno a rychle instalovat. Systém nabízíme v sedmi rozměrech – od prostorově úsporných 80 x 80 centimetrů až po komfortních 90 x 120 centimetrů. Extra plochá sprchová vanička a polystyrénový nosič jsou přitom navzájem sladěny a umožňují tak stabilní a bezpečnou instalaci při montážní výšce pouhých 37 milimetrů. Takto lze realizovat montáž smaltované extra ploché sprchové vaničky s minimální vstupní výškou i v případě, že stavební podmínky nedovolují instalaci zcela v úrovni podlahy.

Na výběr jsou tři různé varianty montáže Superplan s extra plochým polystyrénovým nosičem: Nejrozšířenější je montáž přímo na mazaninu popřípadě na hrubou podlahu. Podlahová krytina jako dlaždice, PVC či dřevo se po instalaci položí až ke sprchové vaničce a odpovídajícím způsobem se utěsní. Kromě toho je systémové řešení KALDEWEI vhodné také pro montáž na hotovou dlážděnou podlahu. Pokud to montážní výška dovolí, lze instalaci smaltované extra ploché sprchové vaničky Superplan se sníženým polystyrénovým nosičem realizovat zcela v úrovni podlahy.

Kompletní řešení pro individuální montážní podmínky po celém světě

V souladu se zvláštními požadavky mezinárodních trhů nabízí KALDEWEI k nové sprchové vaničce Superplan s polystyrénovým nosičem tři různé odtokové soupravy. Ty vyhovují příslušným montážním podmínkám v daných zemích a regionech. Existuje tak odtoková souprava dle volby s vodorovným připojením, vertikálním připojením se sifonem a – výhradně pro čínský trh – s vertikálním připojením přímo do systému odpadní vody. Stávající dřevěné podlahy, které jsou velmi rozšířené například v Anglii nebo Skandinávii, se pro instalaci KALDEWEI Superlan s polystyrénovým nosičem musí díky systémovému řešení KALDEWEI vyřezat pouze v oblasti odtokové soupravy.

Barvy a zvláštní výbava

Po úplné instalaci vás kompletní systém Superplan se sníženým polystyrénovým nosičem od KALDEWEI překvapí velmi pohodlným vstupem i výstupem ze sprchy a celkově esteticky působícím dojmem. Pro obzvláště harmonické začlenění smaltované extra ploché sprchové vaničky do celkového vzhledu koupelny nabízí KALDEWEI model Superplan také v exkluzivních barvách kolekce Coordinated Colours. Kromě toho lze sprchovou vaničku volitelně zušlechtit protiskluzovou úpravou povrchu KALDEWEI Secure Plus, antislipem nebo celoplošným antislipem. Na přání opatřuje špičkový výrobce své smaltované extra ploché sprchové vaničky také zvláštní úpravou KALDEWEI Perl-Effektem, která značně usnadňuje údržbu. Stejně jako všechny sprchové vaničky, koupací vany a extra ploché sprchové vaničky od KALDEWEI je také Superplan vyroben ze smaltované oceli KALDEWEI, která se vyznačuje dlouhou životností. Tento materiál je obzvláště hygienický, díky svému bezespárovému povrchu jej lze snadno čistit a zároveň chrání před škodami z provlhnutí.

Zdroj: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Žádáme o zaslání kopie výtisku.

zip Superplan extraflach pics only
zip  |  10 MB
zip Press Release Superplan Extraflach all languages
zip  |  13 MB
< DIN A4
5 MB

Superplan se sníženým polystyrénovým nosičem od KALDEWEI představuje kombinaci estetiky dokonale plochého prostoru sprchy a montážní přívětivosti. Smaltovanou extra plochou sprchovou vaničku lze totiž snadno a rychle instalovat. Pomocí tohoto kompletního systému lze montáž smaltované extra ploché sprchové vaničky realizovat s minimální vstupní výškou i v případě, že stavební podmínky nedovolují instalaci zcela v úrovni podlahy.

Source: © KALDEWEI  |  press_01_superplan_extraflach.jpg

< DIN A4
3 MB

Nový montážní systém Superplan se sníženým polystyrénovým nosičem od KALDEWEI představuje obzvláště ploché řešení vestavby sprchy. Extra plochá sprchová vanička a polystyrénový nosič jsou přitom navzájem sladěny a umožňují tak stabilní a bezpečnou instalaci při montážní výšce pouhých 37 milimetrů.

Source: © KALDEWEI  |  press_02_superplan_extraflach.jpg