+++    15 - 21 April 2024    +++    KALDEWEI „Bath[o]philia“ at Fuorisalone    +++    Milan, Via Durini 24, Casa Flash Art    +++

(CZ)
Tisk
Aktuálně
Detail
Osvětlené trysky u vířivého systému Vivo Turbo

Osvětlené trysky u vířivého systému Vivo Turbo

Exkluzivní světelný koncept pro působivou inscenaci vířivé vany

KALDEWEI, evropská jednička na trhu v oblasti koupelových a sprchových van ze smaltované oceli, podtrhuje svou kompetenci na úseku vířivých van zavedením nového, exkluzivního světelného konceptu pro vířivý systém Vivo Turbo. Vivo Turbo je na celém světě jediným systémem, který zásluhou speciálně vyvinutých trysek zcela upouští od jinak běžného trubkového propojení a čerpadla. Použitím moderní diodové technologie je tento systém nyní k dostání také s osvětlenými tryskami, které zajišťují působivou inscenaci vířivé vany a podporují pozitivní vliv světla na tělo a duši.

Inovativní osvětlovací koncept ve dvou barevných světech

Osvětlené trysky vany Vivo Turbo ponořují vodu ve vaně a okolní prostor do působivé atmosféry. Zásluhou tohoto emociálního osvětlení je možno prožívat vířivou koupel ještě intenzivněji, protože souhrou vody, tepla a světla je dosaženo trvalého a důkladného uvolnění. Zásluhou zvláštního designu vířivých trysek vzniká neobvyklý, zajímavý světelný obraz ve vaně, který vytváří v koupelně působivé akcenty. KALDEWEI nabízí tento inovativní osvětlovací koncept ve dvou rozličných barevných světech: zákazník si může vybrat mezi světlem modrým a bílým.

Fyzikálně je bílá součtem všech barev. Bílá nemá žádné negativní asociace, je tedy tou nejdokonalejší barvou. Bílá symbolizuje světlo, čistotu a vytváří tím ideální spojení s koupelnou jako místností dobrých pocitů a uvolnění. Barva modrá působí uklidňujícím a uvolňujícím dojmem, přispívá k nalezení vnitřního a vnějšího pokoje a k odbourávání stresu a shonu. Je symbolem harmonie, dálky a ticha, je považována za barvu citu a pozitivně nalaďuje.

Osvětlovací systém pracuje analogicky s vířivou funkcí

U van Vivo Turbo a Vivo Turbo Plus je každá tryska vybavena vlastním motorem, kterým je voda nasávána přímo na tryskách a je směřována v intenzivních masážních proudech na požadované tělesné partie koupající se osoby. Vivo Turbo Plus nabízí kromě toho individuálně nastavitelné vířivé programy, u nichž mohou být zaktivovány také jednotlivé páry trysek po sobě. Nový osvětlovací systém pracuje analogicky s příslušnou vířivou funkcí: při intervalovém provozu, automatickém zvyšování a snižování intenzity víření, se mění také světlost osvětlených trysek v závislosti na síle masážního proudu. Když jsou u Vivo Turbo Plus poháněny pomocí vířivých programů vždy jednotlivé páry trysek, tak taky jenom tyto trysky ponořují vanu do modrého nebo bílého světla. Na přání může být osvětlení během vířivé koupele vypnuto nebo používáno taky bez vířivé funkce.

doc cz Illuminated jets Vivo Turbo
doc  |  354 KB
Vivo Turbo Düse weiss
zip  |  513 KB
Vivo Turbo Duese blau
zip  |  683 KB
> DIN A4
5 MB

KALDEWEI podtrhuje svou kompetenci na úseku vířivých van zavedením nového, exkluzivního světelného konceptu pro vířivý systém Vivo Turbo, který zajišťuje působivou inscenaci vířivé vany a podporuje pozitivní vliv světla na tělo a duši. Zásluhou zvláštního designu vířivých trysek vzniká neobvyklý, zajímavý světelný obraz ve vaně, který vytváří v koupelně působivé akcenty.

Source: © KALDEWEI  |  press_whirl_beleuchtete_5_1_turbo_duese_weiss.jpg

> DIN A4
5 MB

Osvětlené trysky vany Vivo Turbo ponořují vodu ve vaně a okolní prostor do působivé atmosféry. Zásluhou tohoto emociálního osvětlení je možno prožívat vířivou koupel ještě intenzivněji, protože souhrou vody, tepla a světla je dosaženo trvalého a důkladného uvolnění.

Source: © KALDEWEI  |  press_whirl_beleuchtete_5_2_turbo_duese_blau.jpg