+++    15 - 21 April 2024    +++    KALDEWEI „Bath[o]philia“ at Fuorisalone    +++    Milan, Via Durini 24, Casa Flash Art    +++

(CZ)
Tisk
Aktuálně
Detail
Působivé světelné efekty pro emocionální prožitek z koupele

Působivé světelné efekty pro emocionální prožitek z koupele

KALDEWEI představuje tři nové osvětlovací systémy pro koupelové vany

Ahlen, v březnu 2008. – Ponořme se do moře ze světel a barev: umožňují to tři nové osvětlovací systémy pro koupelové vany od firmy KALDEWEI - “spektrální světlo”, “podvodní reflektory” a “nepřímé osvětlení”. Již po staletí je známý pozitivní účinek světla a barev na tělo a ducha, s nímž je ve spojení s vodou dosaženo ještě intenzivnější hluboké relaxace. S těmito třemi výrobními inovacemi podtrhuje výrobce koupelových a sprchových van s vedoucí pozicí na evropském trhu ještě více svou kompetenci experta pro vytváření dobrých pocitů.

Osvětlovací souprava pro koupelové vany: Harmonická hra barev v koupelně

Emocionální prožitek z koupele v působivé atmosféře umožňuje nová osvětlovací souprava pro koupelové vany. Mnohé modely z rozsáhlého sortimentu výrobků KALDEWEI lze volitelně vybavit barevným spektrálním světlem nebo podvodními reflektory. Podvodní reflektor s bílým světlem se v koupelně postará o neobvyklé akcenty a propůjčuje koupelové lázni třpytivý lesk, který zve k relaxaci v blahodárném klidu.

Perfektní hlubokou relaxaci a fascinující, individuální barevné světelné efekty při koupání zaručuje spektrální světlo s diodovými žárovkami. Je prokázáno, že barvy uvolňují svým chvěním energie a mohou přitom pozitivně ovlivnit tělo a psychiku. Barvy přitom působí velmi rozdílně: červené odstíny aktivují výkonnost, žluto-zelené a zelené znamenají harmonii a oživují ducha, modrá je považována za barvu ticha a zprostředkovává klid a uvolnění. Aby se mohl při relaxační vanové lázni optimálně rozvíjet požadovaný účinek, jsou světelné systémy a osobní volba světla obsluhovány jednoduše lehkým stisknutím knoflíku ovládacího prvku na okraji vany. A kdo se nechce rozhodnout pro určitý barevný svět, ten si jednoduše zvolí automatický průběh barev, s nímž je odstartována fascinující hra různých barevných a světelných nálad.

Nepřímé osvětlení pro koupelové vany: exkluzivní světelný koncept pro nadnesené nároky na design.

Nejen experti v oblasti zdraví a wellnessu, ale i architekti a designéři objevili blahodárný vliv světla, neboť světlo hraje rozhodující roli pro působení a atmosféru místností. Právě při ztvárňování koupelny má světlo zvláštní význam: vytváří působivé akcenty a podporuje relaxační proces při koupání. Svým novým nepřímým osvětlením pro koupelové vany nabízí KALDEWEI jako první výrobce exkluzivní řešení orientující se na design, které perfektně sjednocuje funkčnost a optiku. Rozšiřuje rovnoměrné, klidné a neoslnivé světlo, jehož zásluhou vana začne zářit, ať už je v ní voda nebo není. Čtyři nepřímé zdroje světla, vybavené bílými diodovými žárovkami, jsou v jedné rovině zapuštěny do obou bočních stěn a integrují se tak harmonicky do celkového vzhledu koupelové vany. K dostání je tento vyjímečný světelný koncept pro všechny koupelové vany Centro Duo a Conoduo, které svým vynikajícím, jasným designem vytvářejí centrum pozornosti puristicky-moderních koupelnových oáz. Ovládáno je toto osvětlení prostřednictvím ovládacího prvku na okraji vany, který garantuje jednoduchou a pohodlnou manipulaci během koupání.

doc cz PM lighting systems for bathtubs
doc  |  33 KB
MZ Spektrallicht orange
zip  |  345 KB
MZ Spektrallicht violett
zip  |  341 KB
MZ Indirekte Beleuchtung
zip  |  333 KB
< DIN A4
3 MB

Ponořme se do moře ze světel a barev: Perfektní hlubokou relaxaci a fascinující, individuální barevné světelné efekty při koupání zaručuje spektrální světlo s diodovými žárovkami.

Source: © KALDEWEI  |  press_MZ_licht_4_1_spektrallicht_orange.jpg

< DIN A4
3 MB

Již po staletí je známý pozitivní účinek světla a barev na tělo a ducha, s nímž je ve spojení s vodou dosaženo ještě intenzivnější hluboké relaxace. A kdo se nechce rozhodnout pro určitý barevný svět, ten si jednoduše zvolí automatický průběh barev, s nímž je odstartována fascinující hra různých barevných a světelných nálad.

Source: © KALDEWEI  |  press_MZ_licht_4_2_spektrallicht_violett.jpg

> DIN A4
4 MB

Svým novým nepřímým osvětlením pro koupelové vany nabízí KALDEWEI exkluzivní řešení orientující se na design, které perfektně sjednocuje funkčnost a optiku. Rozšiřuje rovnoměrné, klidné a neoslnivé světlo, jehož zásluhou vana začne zářit, ať už je v ní voda nebo není.

Source: © KALDEWEI  |  press_MZ_licht_4_3_indirekte_Beleuchtung.jpg