+++    15 - 21 April 2024    +++    KALDEWEI „Bath[o]philia“ at Fuorisalone    +++    Milan, Via Durini 24, Casa Flash Art    +++

(CZ)
Tisk
Aktuálně
Detail
Sprchovací plocha v úrovni podlahy z ušlechtilé smaltované oceli KALDEWEI

Sprchovací plocha v úrovni podlahy z ušlechtilé smaltované oceli KALDEWEI

KALDEWEI, Ahlen, duben 2020 – Jednodušeji a bezpečněji než s extra plochou sprchovou vaničkou KALDEWEI Nexsys si extrémně plochý design žlabové sprchy sprchovací plochy v exkluzivních barevných tónech s kovovými akcenty do své koupelny zajisté nepořídíte. Sprcha s 20 různými rozměry, třemi typy povrchů, mnoha barevnými odstíny a ušlechtilými designovými krytkami není jen extra plochá sprchová vanička mimořádně ušlechtilého designu, ale je to především kompletní systém téměř připravený k zabudování. V osvědčeném systému 4v1 i v systémové desce Nexsys jsou všechny prvky smontovány již z výroby – včetně spádového nosiče, odtokového žlabu a těsnicí pásky.

Dlažba splývá se sprchou, sprcha s dlažbou – teprve při bližším pohledu lze rozeznat, kde končí podlahová dlažba a začíná extra plochá sprchová vanička: Díky pestré škále sanitárních barev a matných tónů kolekce KALDEWEI Coordinated Colours se KALDEWEI Nexsys dokáže do okolní podlahy s XXL dlažbou začlenit tak dokonale, že tón v tónu splyne s obkladovým rastrem. Stejně tak lze Nexsys jako zlatý hřeb uvést na scénu a koupelnu obohatit o nečekané efekty. 

Designové krytky přinášejí do koupelny kovové akcenty
Nexsys přináší do koupelny speciální styl glam v podobě různých povrchů ušlechtilé designové krytky: zejména provedení v lesklé zlaté, lesklé nerezové oceli nebo kartáčované červené zlaté podtrhují eleganci a vysokou hodnotu exkluzivní sprchovací plochy Komfort v podobě povrchu s obzvláště příznivým čištěním na přání obstará nízkoúdržbový Perl-Effekt. Všechny matné barvy lze mimo to vybavit téměř neviditelnou protiskluzovou úpravou KALDEWEI Secure Plus – pro vysokou jistotu neuklouznutí ve sprše.

Dokonalá souhra designových ikon
Žádné řešení pro koupelny od KALDEWEI se nepyšní tolika cenami za svůj elegantní design, jako extra plochá sprchová vanička KALDEWEI Nexsys a designérkou Anke Solomon navržená umyvadlová mísa KALDEWEI Miena: tyto výrobky obdržely například cenu „iF DESIGN AWARD“, Red Dot Award nebo opakovaně udělené ocenění ICONIC AWARD. Inovační sprchovací plocha vytváří s tenkostěnnou umyvadlovou mísou, kulatou nebo hranatou, fascinující „dokonalou souhru“, kterou KALDEWEI nazývá harmonickým souzvukem dokonalého tvaru a jednotného materiálu.

Jednoduchá montáž přináší vyšší efektivitu na stavbě
Z výroby smontované montážní systémy sprchovací plochy KALDEWEI Nexsys umožňují jednoduchou montáž a úsporu času na stavbě. Díky nové systémové desce Nexsys SB-N a osvědčenému systému 4v1 jsou již všechny prvky spolu spojené, a to včetně odtokového žlabu, spádového nosiče a těsnicí pásky. Optimální zvukovou izolaci zaručuje přiložená zvukově izolační páska. Díky obzvláště nízké montážní výšce je zabudování v rovině podlahy možné i při malé stavební hloubce. Ne bezdůvodně se proto KALDEWEI Nexsys stala miláčkem nejenom architektů a odborníků na plánování sanitárního vybavení, ale zejména instalatérů, kteří díky sprchovací ploše mohou ušetřit drahocenný čas při montáži a tak zvýšit efektivitu na stavbě.

 

Zdroj: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Žádáme o zaslání kopie výtisku.

Text
docx  |  1 MB
Všechny obrázky
zip  |  11 MB
5.1_Kaldewei_Nexsys_Woodberry_Brown_Matt
DIN A4
2 MB

KALDEWEI Nexsys je k dostání v široké škále sanitárních barev a ušlechtilých tónů kolekce KALDEWEI Coordinated Colours. Sprchovací plochu lze jako zlatý hřeb uvést na scénu a koupelnu obohatit o nečekané efekty. Zobrazený produkt: extra plochá sprchová vanička KALDEWEI Nexsys ve woodberry hnědé matné s protiskluzovou úpravou povrchu Secure Plus s designovou krytkou ve zlaté lesklé barvě.

Source: © KALDEWEI  |  5.1_KALDEWEI_Nexsys_Woodberry_Brown_Matt

5.2_Kaldewei_Nexsys_Alpine_White
DIN A4
576 KB

Dlaždice splývá se sprchou, sprcha s dlažbou – teprve při bližším pohledu lze rozeznat, kde končí dlažba a začíná extra plochá sprchová vanička: Díky pestré škále sanitárních barev a matných tónů kolekce KALDEWEI Coordinated Colours se KALDEWEI Nexsys dokáže do okolní podlahy s XXL dlažbou začlenit tak dokonale, že tón v tónu splyne s  podlahovým rastrem. Zobrazený produkt: KALDEWEI Nexsys v alpské bílé s designovou krytkou v alpské bílé.

Source: © KALDEWEI  |  5.2_KALDEWEI_Nexsys_Alpine_White

5.3_Kaldewei_Nexsys_Woodberry_Brown_Polished_Gold

728 KB

Sprchovací plocha přináší do koupelny navíc speciální styl glam v podobě různých povrchů ušlechtilé designové krytky: zejména provedení v lesklé zlaté, lesklé nerezové oceli nebo kartáčované červené zlaté podtrhují eleganci a vysokou hodnotu exkluzivní sprchovací plochy. Zobrazený produkt: KALDEWEI Nexsys ve woodberry hnědé matné s protiskluzovou úpravou povrchu Secure Plus s designovou krytkou ve zlaté lesklé barvě.

5.3_KALDEWEI_Nexsys_Woodberry_Brown_Polished_Gold

5.4_Kaldewei_Bathroom_Solutions_Perfect_Match

2 MB

Spolu s tenkostěnnou umyvadlovou mísou Miena navrženou designérkou Anke Solomon a volně stojící koupací vanou z kolekce KALDEWEI Meisterstücke tvoří KALDEWEI Nexsys „dokonalou souhru“, již KALDEWEI nazývá harmonickým souzvukem dokonalého tvaru a jednotného materiálu. Zobrazené produkty: KALDEWEI Nexsys v alpské bílé matné, umyvadlová mísa Miena a koupací vana Meisterstück Centro Duo Oval v alpské bílé.

5.4_KALDEWEI_Bathroom_Solutions_Perfect_Match

5.5_Kaldewei_Nexsys_Alpine_White
DIN A4
5 MB

Jednodušeji, rychleji a bezpečněji než s extra plochou sprchovou vaničkou KALDEWEI Nexsys zajisté extrémně plochý design sprchovací plochy nepořídíte, protože KALDEWEI Nexsys je kompletní systém téměř připravený k zabudování. Zobrazený produkt: extra plochá sprchová vanička KALDEWEI Nexsys v alpské bílé s designovou krytkou z lesklé nerezové oceli.

Source: © KALDEWEI  |  5.5_KALDEWEI_Nexsys_Alpine_White