(CZ)
Tisk
Aktuálně
Detail
Umyvadla KALDEWEI: hygienická, se snadnou údržbou a dlouhou životností

Umyvadla KALDEWEI: hygienická, se snadnou údržbou a dlouhou životností

Ahlen, červen  2015. – Pokud jde o veřejná hygienická zařízení, kladou osoby odpovědné za tyto objekty i jejich uživatelé důraz na čistotu a hygienu stejnou měrou, jako na dlouhou životnost. KALDEWEI nyní nabízí dokonalé řešení sanity ze smaltované oceli pro silně frekventované veřejné umývárny – jedinečný materiál smaltovaná ocel KALDEWEI se koneckonců díky svým skvělým vlastnostem osvědčuje v koupelnách již několik desetiletí.

V hotelích, restauracích, nemocnicích i ve veřejných zařízeních je to podobné: Koupelny a toalety patří k nejvíce používaným místnostem. Přitom jsou pak zejména umyvadla vystavena intenzivnímu používání a musí proto splňovat vysoké požadavky na životnost a hygienu. Zavedením segmentu umyvadel nyní KALDEWEI využívá jasné převahy smaltované oceli také v umývárnách a plní tak v plném rozsahu požadavky těchto prostor.

Dokonalý materiál: smaltovaná ocel KALDEWEI
Díky mimořádné odolnosti smaltované oceli vydrží umyvadla KALDEWEI i nejsilnější zátěž a ani po letech provozu na nich nenajdete žádné stopy po používání či změny zabarvení. Také pokud jde o čistotu, dokáží se umyvadla ze smaltované oceli KALDEWEI blýsknout: Na robustním povrchu nevznikají ani nejmenší trhlinky, ve kterých by se mohly usazovat zbytky vodního kamene, špíny či mýdla. K ještě snadnější péči navíc přispívá sériově nanášený KALDEWEI Perl-Effekt. Umyvadla ze smaltované oceli KALDEWEI lze proto velmi rychle a ekologicky čistit a v kombinaci s mimořádně dlouhou dobou životnosti jsou navíc také velmi hospodárná. 30letou zárukou dává navíc špičkový výrobce KALDEWEI na svá umyvadla slib jedinečné kvality.

Flexibilita designu
Nová umyvadla KALDEWEI jsou k dostání v pěti designových řadách, v běžných rozměrech a až v pěti montážních variantách – od zápustných přes vestavná provedení, umyvadla na desku se dvěma různými výškami okraje až po nástěnná řešení – a všechna lze instalovat také bezbariérově. Pro umývárny s vysokými nároky na design má navíc KALDEWEI v portfoliu volně stojící umyvadlo Emerso z prémiové kolekce Meisterstücke.

KALDEWEI: ideální partner veřejných hygienických zařízení
Umyvadly ze smaltované oceli prokazuje KALDEWEI své kompetence v roli partnera pro sanitární vybavení veřejných sociálních zařízení. Díky snadné a bezpečné instalaci, nekompromisní kvalitě materiálu a rozmanité nabídce výrobků nabízí přední výrobce pro každou veřejnou umývárnu – ať již v hotelu, restauraci, nemocnici, pečovatelském ústavu či jiném veřejném zařízení – optimální řešení.

Zdroj: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Žádáme o zaslání kopie výtisku.

KALDEWEI PR washbasins public washrooms CZ
doc  |  2 MB
KALDEWEI PR Waschtische oeffentliche Sanitaerraeume
zip  |  9 MB
> DIN A4
4 MB

Umyvadlo na desku Centro. Nová umyvadla KALDEWEI splňují v plném rozsahu vysoké nároky veřejných hygienických zařízení: Vyrobeny ze smaltované oceli přesvědčují v silně frekventovaných prostorách mimořádně snadnou péčí, dlouhou životností a odolností – a to vše s 30letou zárukou.

Source: © KALDEWEI  |  1_KALDEWEI_Centro.jpg

< DIN A4
2 MB

Vestavné umyvadlo Cono. Umyvadla od KALDEWEI jsou sériově opatřena KALDEWEI Perl-Effektem a kromě toho jsou vhodná také pro bezbariérové použití.

Source: © KALDEWEI  |  2_KALDEWEI_Cono.jpg

< DIN A4
1 MB

Zápustné umyvadlo Puro. S pěti modelovými řadami, mnoha rozměry a různými možnostmi instalace – od zápustného umyvadla až po variantu na desku – nabízí KALDEWEI vhodné umyvadlo pro každou prostorovou dispozici.

Source: © KALDEWEI  |  3_KALDEWEI_Puro.jpg

< DIN A4
868 KB

Umyvadlo Meisterstück Emerso. Pro veřejné umývárny se zvláště vysokými nároky na design má KALDEWEI v portfoliu exkluzivní produktové řešení: volně stojící umyvadlo Meisterstück Emerso. Návrh ztvárnění kolekce KALDEWEI Meisterstücke Emerso, která kromě umyvadla zahrnuje také koupací vanu stejného jména, vyšel z pera hvězdného designéra Arika Levyho.

Source: © KALDEWEI  |  4_KALDEWEI_Meisterstueck_Emerso.jpg