+++    15 - 21 April 2024    +++    KALDEWEI „Bath[o]philia“ at Fuorisalone    +++    Milan, Via Durini 24, Casa Flash Art    +++

(CZ)
Tisk
Aktuálně
Detail
Umyvadla KALDEWEI – snadná a rychlá montáž

Umyvadla KALDEWEI – snadná a rychlá montáž

KALDEWEI dále pokračuje v budování svého třetího odvětví, umyvadel ze smaltované oceli. Po úspěšné prezentaci různých modelů umyvadel na ISH ve Frankfurtu přichází přední výrobce koupelnového vybavení i v roce 2018 s pestrým portfoliem smaltovaných řešení umyvadel, která dávají zákazníkům maximální volnost, pokud jde o realizaci koupelny snů. Odborníci na sanitu mají nyní online k dispozici mnoho užitečných videí, která ještě více usnadní montáž umyvadel KALDEWEI. Rozšířením nabídky digitálních služeb uspokojil KALDEWEI poptávku obchodních partnerů po další podpoře při plánování a realizaci koupelen.

Od volně stojících designových umyvadel až po malá, kompaktní toaletní umyvadla: Nabídka KALDEWEI dnes čítá více než 80 různých modelů a variant. Stále více soukromých stavitelů a architektů je nadšeno z mnoha možností, které jsou k dispozici pro jednotné ztvárnění koupelen s extra plochou sprchovou vaničkou, umyvadlem a koupací vanou. Také osoby, které rozhodují o projektech, velmi oceňují rozmanitost výrobků i jedinečné přednosti umyvadel KALDEWEI ze smaltované oceli, které se pyšní velmi dlouhou životností a snadnou údržbou – všechna umyvadla jsou totiž sériově vybavena povrchovou úpravou KALDEWEI Perl-Effekt. S jednotným řešením koupelen je více než spokojen například lyžařský a wellnessový hotel Gotthard-Zeit v rakouském Tyrolsku, který se při modernizaci svých apartmá rozhodl pro trio výrobků od KALDEWEI – extra plochou sprchovou vaničku, dvojité umyvadlo a koupací vanu.

„Vysoká poptávka po našich umyvadlech je pro nás potvrzením, že jsme úspěšně uvedli na trh třetí segment výrobků KALDEWEI a posiluje nás v přesvědčení, že náš materiál smaltovaná ocel KALDEWEI je nejlepší volbou pro koupelny,“ komentuje Horst King, vedoucí odbytu pro Německo, silný ohlas svých obchodních partnerů.

Nová montážní videa pro rychlou a snadnou instalaci

Profesionálové v oblasti sanity se mohou v roce 2018 těšit na rozšíření nabídky služeb KALDEWEI. Při plánování koupelen s řešeními od KALDEWEI a následné instalaci podporuje výrobce své partnery z oblasti obchodu a řemesla celou řadou užitečných digitálních nástrojů. Nyní jsou k dispozici pro všechny řady modelů a všechny montážní situace krátká videa, ukazující jak snadná a rychlá může být instalace umyvadel. Tato videa lze shlédnout na YouTube kanálu KALDEWEI na naší webové stránce https://www.kaldewei.cz/profesionalove/instalace-a-montaz/montazni-videa/.

Zdroj: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Žádáme o zaslání kopie výtisku.

Všechny obrázky
zip  |  18 MB
Text
docx  |  835 KB
1_1_Kaldewei_Miena
< A4
508 KB

Měkké kontury propůjčují umyvadlu Miena, navrženému renomovanou designérkou Anke Salomon, mimořádnou lehkost a křehkost. Umyvadlové mísy lze umístit volně na umyvadlovou desku nebo konzoli.

Source: © KALDEWEI  |  1_1_KALDEWEI_Miena

1_2_Kaldewei_Classic
DIN A4
4 MB

Osvědčená produktová řada Classic má přírůstek. K řadě koupacích van Classic Duo s vestavnými vanami a koupací vanou Meisterstück Classic Duo Oval si nyní mohou zákazníci pořídit také vhodné umyvadlo pod desku z řady Classic.

Source: © KALDEWEI  |  1_2_KALDEWEI_Classic

1_3_Kaldewei_Puro_S
> DIN A4
4 MB

Pod názvem Puro S se skrývá elegantní, dvoustěnné umyvadlo na desku, které pro KALDEWEI navrhla designérka Anke Salomon. Jako solitéra s úzkými, precizními okraji a velkorysým vnitřním prostorem lze Puro S umístit volně na umyvadlové desce.

Source: © KALDEWEI  |  1_3_KALDEWEI_Puro_S

1_4_Kaldewei_Puro_dvojitá umyvadla
DIN A4
5 MB

Velkorysé varianty řady umyvadel Puro se skvěle uplatní v rodinných koupelnách stejně jako ve veřejných prostorách. Zákazníci si mohou vybrat dvojité umyvadlo s velkou prohlubní přes celou umyvadlovou mísu nebo se dvěma oddělenými prohlubněmi.

Source: © KALDEWEI  |  1_4_KALDEWEI_Puro_dvojitá umyvadla

1_5_Kaldewei_Malá umyvadla
DIN A4
6 MB

Speciálně pro použití v malých koupelnách má KALDEWEI v nabídce dvě řešení umyvadel: malá umyvadla Cono a Puro. Boční plocha pro umístění armatury umožňuje prostorově úspornou montáž a ponechává dostatek odkládací plochy pro mycí doplňky.

Source: © KALDEWEI  |  1_5_KALDEWEI_Malá umyvadla