+++    15 - 21 April 2024    +++    KALDEWEI „Bath[o]philia“ at Fuorisalone    +++    Milan, Via Durini 24, Casa Flash Art    +++

(CZ)
Tisk
Aktuálně
Detail
Umyvadla KALDEWEI: Světová premiéra na ISH ve Frankfurtu

Umyvadla KALDEWEI: Světová premiéra na ISH ve Frankfurtu

Ahlen, březen 2015. – KALDEWEI na ISH 2015 otevírá nový segment výrobků: Umyvadla ze smaltované oceli KALDEWEI jsou důsledným rozšířením stávajícího portfolia výrobků. Kromě nových designových řad jsou nyní k dispozici také umyvadla, která se dají kombinovat s nejúspěšnějšími modelovými řadami od KALDEWEI. Zákazníci KALDEWEI tak mají možnost zařídit svou koupelnu od sprchovacího prostoru před koupací vanu až po místo určené k mytí v jednotném materiálu, harmonickém designu a vyladěném barevném provedení. „Díky tomuto rozšíření přenášíme silné stránky materiálu smaltovaná ocel KALDEWEI, jako například odolnost, hygieničnost a snadné čištění z osvědčených extra plochých sprchových vaniček a koupacích van KALDEWEI na umyvadla. To není jen projevem důslednosti, ale odpovídá to i opakovanému přání předních architektů, stavebníků a osob, které rozhodují o objektech,“ vysvětluje Franz KALDEWEI. Materiál smaltovaná ocel KALDEWEI se bude s ještě větší flexibilitou a integrovaným designem stále silněji prosazovat také na poli projektů.

Umyvadla ke klasickým výrobkům KALDEWEI
K důležitým rodinám výrobků KALDEWEI Puro, Cono a Centro si lze s okamžitou platností pořídit také vhodná umyvadla ze smaltované oceli KALDEWEI. Ta svým designem vždy navazují na charakteristické prvky koupacích van nebo sprchových vaniček a nabízejí v moderní koupelně perfektní kombinaci. Například u obdélníkové vany Puro se přímočaré, čisté linie přenesly do designu odpovídajícího umyvadla Puro. Také koupací vana Conoduo a její protějšek, extra plochá sprchová vanička v úrovni podlahy Conoflat, nyní vytvářejí se sladěným umyvadlem Cono jednu designovou rodinu: Puristické tvarové pojetí a čtvercový smaltovaný kryt odtoku spojují jako opakující se prvky tři komponenty – extra plochou sprchovou vaničku, koupací vanu a umyvadlo. Další řada umyvadel, Centro, se zaměřuje na design úspěšné rodiny koupacích van Centro. Vnitřní tvar se inspiroval geometrií kruhu, kterou spojuje s charakteristickým čistým vedením linií a kruhovým smaltovaným krytem odtoku rodiny Centro.

KALDEWEI Meisterstück Emerso od Arika Levyho
Ve spolupráci s hvězdným designérem Arikem Levym rozšířila firma KALDEWEI svůj luxusní segment Meisterstücke kromě volně stojící koupací vany také o sladěnou řadu umyvadel. Těžištěm je stálé napětí mezi strohou geometrií a měkce plynoucími tvary a úhly, které pozorovatele znovu a znovu vtahují do svého kouzla: „Moje KALDEWEI Meisterstücke, koupací vana i umyvadlo, jsou ovlivněny čistým, skulpturálním designem, s cílem vytvořit co nejpohodlnější a nejergonomičtější tvar,“ vysvětluje Arik Levy. „Nešlo jen o to, navrhnout nový tvar – naší snahou bylo najít řadu parametrů, v jejímž konečném výsledku bude dokonalý výrobek.“ Umyvadlo Meisterstück Emerso je inverzně ztvárněný protějšek ke koupací vaně Meistertück Emerso, jež je s vanou v dokonalé harmonii tím, že zachycuje její charakteristické vlastnosti. Jako by bylo odlité z jednoho kusu smaltované oceli KALDEWEI, a s jemným sklonem okrajů směrem dovnitř, je volně stojící umyvadlo Emerso přístupné ze všech stran a nevšedním způsobem ovlivňuje architektonické ztvárnění koupelny. Meisterstück Emerso od Arika Levyho je dostupné také jako vestavná varianta.

KALDEWEI Silenio od Anke Salomon
Ve ztvárnění KALDEWEI Silenio vytvořila Anke Salomon nový charakteristický vzhled pro segment KALDEWEI Ambiente: Koupací vany a umyvadla této řady jsou navzájem sladěná a vyznačují se harmonickými, plynulými tvary. Na stranách se vnitřní obrysy umyvadla Silenio jemně svažují směrem dovnitř a vytvářejí měkkou a přirozenou prohlubeň. Naproti tomu poskytuje precizní okraj a příkře spadající zadní část umyvadla optimální komfort.

Jednotný materiál pro extra plochou sprchovou vaničku, vanu a umyvadlo: smaltovaná ocel KALDEWEI
Všechna umyvadla od KALDEWEI lze použít jako ryzí sólisty, ale na druhé straně nabízejí díky pravým úhlům a malým poloměrům rohů také v kombinaci s nábytkem a deskami dokonale elegantní a nadčasové scénáře ztvárnění. Instalace je, jak je zvykem, snadná a spolehlivá: umyvadla KALDEWEI lze pořídit až ve čtyřech rozměrech v každé řadě modelů, jež se hodí pro nejrozmanitější varianty instalace. Od zapuštěného provedení pod deskou, přes posazení umyvadla na desku či vestavbu s dvěma různými výškami okraje, až po umyvadla jednotlivě montovatelná na stěnu nebo volně v prostoru umístitelná umyvadla Meisterstück - všechny výrobky se vyznačují materiálem, který je ideální pro koupelny: smaltovanou ocelí KALDEWEI. Smaltovaná ocel se v koupelně osvědčuje již celá desetiletí díky svým jasným materiálovým přednostem. Povrch ze smaltované oceli KALDEWEI není jen výjimečně kvalitní, ale lze jej také snadno čistit a vykazuje velmi dlouhou životnost. Jasný plusový bod pro vysoce frekventovaný mycí prostor, pro který nyní KALDEWEI rozšiřuje své portfolio výrobků.

Zdroj: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Žádáme o zaslání kopie výtisku.

2 KALDEWEI PR Washbasins CZ
doc  |  6 MB
2 KALDEWEI PR Washbasins
zip  |  57 MB
< DIN A4
1 MB
< DIN A4
4 MB
< DIN A4
1 MB
DIN A4
4 MB
< DIN A4
2 MB
DIN A4
4 MB
DIN A4
3 MB
> DIN A4
3 MB
< DIN A4
2 MB
> DIN A4
3 MB
< DIN A4
1 MB
< DIN A4
1 MB
< DIN A4
1,023 KB
< DIN A4
993 KB
< DIN A4
2 MB
< DIN A4
2 MB
DIN A4
3 MB
< DIN A4
2 MB
< DIN A4
1 MB
< DIN A4
1 MB
< DIN A4
2 MB
> DIN A4
4 MB
< DIN A4
2 MB
< DIN A4
2 MB
< DIN A4
2 MB