+++    15 - 21 April 2024    +++    KALDEWEI „Bath[o]philia“ at Fuorisalone    +++    Milan, Via Durini 24, Casa Flash Art    +++

(CZ)
Tisk
Aktuálně
Detail
Domácí prázdninová nálada s řešeními pro koupelny od KALDEWEI

Domácí prázdninová nálada s řešeními pro koupelny od KALDEWEI

KALDEWEI, Ahlen, červen 2020. Touha po čerstvém vzduchu, dovolené a svobodném cestování bez hranic nebyla nikdy větší než dnes. Jako výrobce špičkových koupelen ze 100procentně přírodního materiálu smaltované oceli KALDEWEI a jako zdroj inspirace pro milovníky designu KALDEWEI ukazuje, jak lze prostřednictvím správně zvolených koupelnových řešení uspokojit touhu po dovolené a odpočinku také přímo doma – ve vlastní koupelně. Je to totiž místo, kde lidé ráno čerpají sílu a večer regenerují po naplněném a namáhavém dnu. KALDEWEI prezentuje nápady na vybavení koupelny, které přinášejí také do našich domovů pocity životní lehkosti, slunce a relaxace jako na dovolené.

Bujná zeleň deštného pralesa, tyrkysové Středomoří nebo jasně modrá obloha tyrolských hor posetá bílými mraky – to jsou smyslové vjemy spojené s nepopsatelným pocitem bezmezné volnosti, klidu a spokojenosti, které nás jako vzpomínky na dovolenou provázejí po celý život. Pro znovu vybavení těchto momentů a využití pocitů lehkosti s nimi spojených v každodenním životě svázaném nejrůznějšími omezeními, se koupelna hodí více než kterákoli jiná místnost. Při troše správného uspořádání zde není těžké se oprostit od všedního dne a užít si skutečného pocitu z dovolené také ve vlastním domově.

Skoro jako v deštném pralese: Přírodní materiály ve stylu Naturdeko
Relaxace ve dvou téměř jako v deštném pralese s maximálním komfortem při sprchování, koupání a osvěžování u umyvadla: Přírodní materiály podlahy, koupelnového nábytku a doplňků jako je dřevo, samet či hedvábí se dobře kombinují s udržitelnými koupelnovými řešeními z řady KALDEWEI Emerso a žlabovými sprchami Nexsys a vytvářejí harmonický celek v barevné kombinaci zelená, bílá a hnědá. Vedle zurčící dešťové sprchy navozují atmosféru tropického ráje doplňky ve stylu Naturdeko na stěnách a rostliny umístěné v prostoru. Dojem umocňuje použití oceli a skla spojených v jedinečnou smaltovanou ocel KALDEWEI, jejíž původní složky rovněž pocházejí z přírody. Výsledkem je prostor s příjemnou atmosférou deštného pralesa, který spolu s vybavením pro obývací pokoj, jako je křeslo a polštář, vytváří místo klidu a relaxace pod vlastní střechou.

Středomořská lehkost v koupelně: Měkké obrysy a filigránní design sbírají body
Tyrkysově zbarvená voda obklopená skalnatými svahy a pocit lehkosti, který si člověk se Středomořím spojuje, se zrcadlí v barevné kombinaci tyrkysové a šedé, jako barev určených pro stěny a podlahu, a alpské bílé exkluzivního tria KALDEWEI: Extra plochá sprchová vanička KALDEWEI Nexsys, volně stojící vana Meisterstück Centro Duo Oval i umyvadlové mísy Miena upoutávají pozornost v koupelně navozující pocit dovolené jako oceňované designové klasiky svými měkkými konturami a filigránním designem. Další plusové body získávají zaoblené hrany van, jemná tenkostěnnost umyvadlových mís a integrovaný žlabový odtok ve sprše. Provedení sprchy s přechodem v úrovni podlahy ještě více otevírá koupelnový prostor a tak podtrhuje pocit neomezené svobody v koupelně.

KALDEWEI Meisterstücky: Modrá horská obloha se setkává s vlnami jako na moři
Ať již jako vzpomínka na zářivě modrou oblohu tyrolských hor posetou osamělými mraky nebo na vlny burácejícího Atlantiku s bílými hřebeny vln: V domácí koupelně ve stylu dovolené vítězí blankytně modrá ve spojení s bílou. Koupací vana a umyvadla ze série volně stojících solitérů Meisterstück Emerso i extra plochá sprchová vanička KALDEWEI Nexsys v alpské bílé vynikají jako osvěžující kontrasty k barvě stěn, a tak vyvolávají nádherné vzpomínky na dávno zapomenuté prázdninové okamžiky. Příjemné dotyky při koupeli ve vaně ze smaltované oceli KALDEWEI evokují vodou vyhlazené skály v moři. K tomu přidejte pohled přes mírně stoupající okraj vany, Meisterstücku navrženého designérem Arikem Levi, a budete před sebou vidět nahoru a dolu se houpající vlny. Smyslové vjemy, které mohou vzniknout pouze v koupelně KALDEWEI, vycházející z rovnováhy přírodních materiálů a jedinečného designu.

Navíc díky povrchu KALDEWEI vyznačujícímu se obzvláště snadnou údržbou nepřijdou prázdninové pocity nazmar namáhavým čištěním, ale přetrvají i po koupeli či sprchování. Dovolená ve vlastních čtyřech stěnách však znamená i menší zátěž pro životní prostředí. Dlouhé cestování letadlem do dalekých zemí není možné a většina z nás se chce vyhnout nervy drásajícím postáváním v zácpách na silnicích. Toto uvědomění problematiky životního prostředí podporuje rovněž smaltovaná ocel KALDEWEI, jejíž přírodní suroviny lze 100% recyklovat.

 

O KALDEWEI
Více než 100 let KALDEWEI - podnik založený v roce 1918 a dnes nesoucí název Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG, nyní již ve čtvrté generaci potvrzuje svou pozici celosvětového partnera nejkvalitnějších řešení pro koupelny ze smaltované oceli. V rámci svého portfolia, jehož součástí je více než 600 sprchových vaniček, umyvadel a koupacích van, nabízí tento špičkový výrobce vzájemně sladěná řešení projektových dodávek i zakázek pro soukromé stavebníky – v jednotném materiálu a harmonickém designovém pojetí. Podnik spolupracuje s mezinárodními renomovanými designérskými studii a je držitelem více než 150 ocenění. Za jedinečné vedení obchodní značky obdržel KALDEWEI zlatou cenu German Brand Award. V roce 2018 zahájil dlouhodobou spolupráci s WWF, organizací zabývající se ochranou přírody a životního prostředí. KALDEWEI se také angažuje v programu WWF na ochranu moří, jež se zasazuje o snížení znečištění oceánů plastovým odpadem.

Zdroj: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Žádáme o zaslání kopie výtisku.

Všechny obrázky
zip  |  6 MB
Text
docx  |  3 MB
< DIN A4
1 MB

Přírodní materiály podlahy, koupelnového nábytku a doplňků jako je dřevo, samet či hedvábí se dobře kombinují s udržitelnými koupelnovými řešeními z řady KALDEWEI Emerso a žlabovými sprchami Nexsys a vytvářejí harmonický celek v barevné kombinaci zelená, bílá a hnědá. Zobrazené produkty: KALDEWEI Meisterstück Emerso a umyvadla Emerso v alpské bílé a extra ploché sprchové vaničky KALDEWEI Nexsys v alpské bílé matné se Secure Plus

Source: © KALDEWEI  |  1_KALDEWEI_Meisterstück_Emerso_Waschtisch_Emerso_Nexsys

< DIN A4
1 MB

Extra plochá sprchová vanička KALDEWEI Nexsys, volně stojící vana Meisterstück Centro Duo Oval i umyvadlové mísy Miena upoutávají pozornost v koupelně navozující pocit dovolené jako oceňované designové klasiky svými měkkými konturami a filigránním designem. Zobrazené produkty: KALDEWEI Meisterstück Centro Duo Oval, umyvadlové mísy Miena v alpské bílé a KALDEWEI Nexsys v alpské bílé matné se Secure Plus

Source: © KALDEWEI  |  2_KALDEWEI_Meisterstueck_Centro Duo Oval_Waschtisch-Schalen_Miena_ Dusche_Nexsys

< DIN A4
3 MB

Koupací vana a umyvadla ze série volně stojících solitérů Meisterstück Emerso i extra plochá sprchová vanička KALDEWEI Nexsys v alpské bílé zde vynikají jako osvěžující kontrasty k barvě stěn, a tak vyvolávají nádherné vzpomínky na dávno zapomenuté prázdninové okamžiky. Zobrazené produkty: volně stojící vana KALDEWEI Meisterstück Emerso, dvojumyvadlo Meisterstück Emerso v alpské bílé matné a extra plochá sprchová vanička KALDEWEI Nexsys v alpské bílé matné se Secure Plus

Source: © KALDEWEI  |  3_ KALDEWEI_Emerso_Meistertück_Wanne_und_Waschtische_Nexsys