+++    15 - 21 April 2024    +++    KALDEWEI „Bath[o]philia“ at Fuorisalone    +++    Milan, Via Durini 24, Casa Flash Art    +++

(CZ)
Tisk
Aktuálně
Detail
V Tower v Praze: Exkluzivní koupelny s výhledem

V Tower v Praze: Exkluzivní koupelny s výhledem

Koncem roku 2017 byl v Praze slavnostně otevřen jedinečný objekt V Tower, jež velkoměstu dodává výrazné doplnění nezaměnitelnosti. Se svými 104 metry je budova, jejíž výrazný tvar připomíná písmeno V, nejvyšším obytným objektem v Česku. Na třiceti poschodích nabízí V Tower prostor pro život a bydlení na nejvyšší úrovni. Obytné prostory se pyšní nejenom fantastickým výhledem na hlavní město České republiky, nýbrž také do detailu promyšleným vybavením jednotlivých bytů, a to jak z technického tak i estetického hlediska. Ve výjimečné exkluzivitě nezaostávají ani koupelny: ty byly vybaveny 115 koupacími vanami ze znamenité smaltované oceli KALDEWEI a nabízejí nejvyšší kvalitu a dokonalý design.

Na prvním až čtvrtém poschodí budovy, navržené architektem Radanem Hubičkou, se nacházejí kanceláře a obchody. Počínaje pátým patrem se plní veškerá přání v představách o bydlení. Vše začíná a končí dokonalým komfortem. Vybavení luxusních apartmá je nadčasově elegantní a nechybí mu ani ušlechtilé přírodní materiály jako hodnotné dubové dřevo, italský mramor, granit ze Zimbabwe nebo zelený onyx z Íránu. O pohodlí se stará inovační topný systém a promyšlené ozvučení prostoru. Obyvatelé objektu se do svých domovů dostanou přes lobby s neustálým dohledem vrátného a svůj volný čas mohou trávit na takzvaném „Club Floor“ – patře, které bylo vybudováno speciálně za účelem relaxace a zábavy a na kterém návštěvníci najdou fitness centrum, bazén, saunu i soukromé kino a dětský koutek. Balíček exkluzivních služeb završuje péče o domácnost, čistírna oděvů, hlídání dětí a psů nebo péče o domácí rostliny.

Koupání a relaxace s nevšední atmosférou

Francouzská okna všech bytů otevírají svým obyvatelům impozantní výhled na historické centrum Prahy a zeleň okolních parků – a to samozřejmě i z koupelen. Při zařizování koupelen vsadili realizátoři V Tower na značku KALDEWEI: Celkem 115 koupacích van ahlenského výrobce sanity zve ke koupání a relaxaci.

V prostorných střešních bytech bylo instalováno osm koupacích van Meisterstück Centro Duo Oval: Tyto volně stojící vanové modely se smaltovaným panelem umístěné přímo před francouzskými okny se vyznačují tvarově čistými liniemi a dokonalým začleněním do celkového vzhledu koupelen. Ve většině koupelen pak padla volba na koupací vanu KALDEWEI Classic Duo, která zaujme svým klasicky ušlechtilým vzhledem. Všechny koupací vany nesou značku „Made in Germany“ a jsou vyrobeny ze znamenité smaltované oceli KALDEWEI: Tento pozoruhodný materiál spojuje ocel a sklo v jeden celek a vytváří z nejlepších vlastností obou přírodních materiálů dokonalou symbiózu. Odolnost a dlouhou životnost doplňuje vytříbený vzhled.

V Tower Praha – vizitka:

Kategorie:  30 patrový luxusní obytný dům
Počet bytových jednotek: 122 bytů a 8 střešních bytů
Výrobky KALDEWEI: 103 koupacích van Classic Duo, 8 koupacích van Meisterstück Centro Duo Oval, vždy po 1 koupací vaně Centro Duo Oval, Centro Duo, Conoduo, Plaza Duo

 

Zdroj: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Žádáme o zaslání kopie výtisku.

Text
docx  |  11 MB
Všechny obrázky
zip  |  34 MB
< DIN A4
7 MB

V Tower v Praze nabízí exkluzivní prostory k životu a bydlení na 30 podlažích: Nevšední objekt byl otevřen na konci roku 2017.

Source: © PSJ Invest company  |  1_KALDEWEI_V_Tower_Exterior_View.jpg

> DIN A4
7 MB

Bazén s výhledem ve střešních prostorách: Obyvatelé V Tower mají navíc k dispozici vlastní fitness centrum s lázeňskými prostorami – a to včetně bazénu a sauny.

Source: © PSJ Invest company  |  2_KALDEWEI_V_Tower_Pool.jpg

< DIN A4
4 MB

Ve střešních bytech V Tower zvou koupací vany Meisterstück Centro Duo Oval ke koupání a relaxaci. Tyto výjimečné modely van od KALDEWEI jsou synonymem nejvyšší elegance a perfektně se začleňují do luxusního interiéru.

Source: © PSJ Invest company  |  3_KALDEWEI_V_Tower_Meisterstueck_Centro_Duo_Oval.jpg

> DIN A4
5 MB

Více než 100 koupelen nápadné budovy bylo vybaveno koupacími vanami KALDEWEI Classic Duo – požitek z koupání tak zahrnuje i panoramatický výhled.

Source: © PSJ Invest company  |  4_KALDEWEI_V_Tower_Classic_Duo.jpg

> DIN A4
6 MB

Exkluzivitu nelze přehlédnout: Tvůrci budovy V Tower vsadili i na nejmenší detaily – od technického vybavení až po estetické návrhy interiérů.

Source: © PSJ Invest company  |  5_KALDEWEI_V_Tower_Flat_Daytime.jpg

< DIN A4
6 MB

Výhled z V Tower neztrácí nic ze své nevšednosti ani v noci. Francouzská okna otevírají ničím nerušený výhled na okolní zelené parkové plochy a historické staré město.

Source: © PSJ Invest company  |  6_KALDEWEI_V_Tower_Flat_by_Night.jpg