(CZ)
Tisk
Aktuálně
Detail
Více než 60 let odborných kompetencí v oblasti sprch

Více než 60 let odborných kompetencí v oblasti sprch

V roce 1956 byla vyrobena první sprchová vanička KALDEWEI ze smaltované oceli, dnes si již můžete u KALDEWEI jen v segmentu sprchových vaniček v úrovni podlahy vybrat z více než 50 000 modelů výrobků. Spolu s rostoucími nároky na moderní vzhled koupelny se neustále měnil také celkový koncept sprchy. V uplynulých šedesáti letech firma KALDEWEI vývoj sprchových vaniček nejenom významně ovlivňovala, ale také sama aktivně poháněla vpřed: a to například zaváděním komplexních inovativních sprchových systémů, které se znovu a zas stávají novými standardy, pokud jde o design, funkčnost a snadnost montáže.

I když od okamžiku zrození první sprchové vaničky KALDEWEI uplynulo již šedesát let, i dnes, po šesti dekádách, vypadá nadčasově. KALDEWEI svou „pra-vaničku“ ze smaltované oceli neustále vyvíjel s použitím nových tvarů, prvků vybavení a systémových komponent. V centru zájmu při vývoji výrobků KALDEWEI přitom vždy stály a dodnes stojí užitek pro koncové zákazníky a snadnost montáže pro instalatéry. Jen v segmentu smaltovaných sprchových vaniček se dnes nabízí díky kombinaci deseti modelových řad, pěti variant povrchů, 34 barev a 57 různých rozměrů více než 50 000 zajímavých modelů výrobků ze znamenité smaltované oceli KALDEWEI. Od klasické smaltované sprchové vaničky až po extra ploché sprchové vaničky zcela integrované v úrovni podlahy, obdélníkové, čtvercové nebo ve zvláštních tvarech: KALDEWEI nabízí vhodný model sprchové vaničky pro všechny velikosti koupelen a nejrůznější styly vybavení. A samozřejmě má pro každou montážní situaci po ruce vhodné montážní řešení – pro novostavbu stejně tak jako pro rekonstrukci.

Oceněný design a jedinečná kvalita materiálu

KALDEWEI se dnes může pochlubit více než 150 mezinárodními renomovanými oceněními. Jen 48 z těchto cen získal výrobce za výjimečné ztvárnění extra plochých sprchových vaniček. Jedinečný design sprchových vaniček KALDEWEI již 60 let podtrhuje svou nedostižnou kvalitou znamenitá smaltovaná ocel KALDEWEI. Nové barvy, dnes obsažené v kolekci Coordinated Colours, vytvářejí barevnou škálu odstínově dokonale sladěnou s okolní podlahou koupelny.

Jednoduché, ploché, flexibilní: komplexní systémy splňující jakékoliv nároky

Řešení sprch si dnes své příznivce musí získat nejenom svým designem, ale také maximální flexibilitou, aby vyhověla nejrůznějším montážním situacím. Dnešní trend sprch v úrovni podlahy vyžaduje fungující systémy s minimálními montážními výškami. KALDEWEI v tomto případě standardy nejenom splňuje, ale také vytváří: jako tvůrce inovativních kombinací extra plochých sprchových vaniček, odtokových souprav a montážních systémů, které lze snadno a rychle instalovat. Komplexní systémy přitom dovolují extrémně ploché montážní výšky 61 mm a díky tomu vynikající integrovatelnost v nejrůznějších montážních situacích. V praxi se například velmi osvědčily montážní rám ESR II a odtoková souprava KA 90. Promyšleny do posledního detailu a zdokonaleny šedesátiletou historií dnes kompletní řešení od KALDEWEI umožňují vytvořit tvarově dokonale propracované místo pro sprchování.

 

Zdroj: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Žádáme o zaslání kopie výtisku.

Text
docx  |  962 KB
Všechny obrázky
zip  |  17 MB
DIN A4
2 MB

Od klasické sprchové vaničky až po bezprahové provedení: S hloubkou 2,5 cm je KALDEWEI Superplan Plus dalším evolučním stupněm na cestě k smaltované extra ploché sprchové vaničce integrované zcela v úrovni podlahy.

Source: © KALDEWEI  |  6_1_KALDEWEI_Superplan_Plus.jpg

< DIN A4
5 MB

Smaltovaná extra plochá sprchová vanička Conoflat představuje historický milník ve vývoji designu KALDEWEI: Tento model je první sprchovou vaničkou ze smaltované oceli KALDEWEI se smaltovaným krytem odtoku, instalovanou zcela v úrovni podlahy. Díky novým barvám z kolekce Coordinated Colours lze nyní smaltované extra ploché sprchové vaničky také barevně perfektně sladit s okolní podlahou koupelny.

Source: © KALDEWEI  |  6_2_KALDEWEI_Conoflat.jpg


1 MB

Dnes lze extra ploché sprchové vaničky KALDEWEI, jako je model Scona, díky kombinovatelnosti s odtokovou soupravou KA 90 s montážní výškou pouhých 61 mm instalovat zcela v úrovni podlahy. Z deseti modelových řad, pěti variant povrchů, 34 barev a 57 různých rozměrů dnes vzniklo více než 50 000 zajímavých modelů výrobků KALDEWEI pro realizaci sprchy v úrovni podlahy.

Source: © KALDEWEI  |  6_3_KALDEWEI_Scona.jpg

DIN A4
2 MB

KALDEWEI vytváří znovu a zas nové standardy: jako tvůrce inovativních kombinací extra plochých sprchových vaniček, odtokových souprav a montážních systémů, které lze snadno a rychle instalovat a flexibilních variant výrobků, které vyhoví nejrůznějším montážním situacím.

Source: © KALDEWEI  |  6_4_KALDEWEI_Scona_with_Secure_Plus.jpg

DIN A4
6 MB

KALDEWEI se dnes může pochlubit více než 150 mezinárodními renomovanými oceněními. Jen 48 z těchto cen získal výrobce za výjimečné ztvárnění extra plochých sprchových vaniček.

Source: © KALDEWEI  |  6_5_KALDEWEI_Conoflat_Milieu.jpg


1 MB

KALDEWEI Nexsys otevírá novou kapitolu sprch v úrovni podlahy. Z výroby smontovaný systém 4v1 zahrnující odtokový žlab, spádový nosič, izolaci a smaltovanou extra plochou sprchovou vaničkou umožňuje instalatérům velmi snadnou a rychlou montáž. Nabízí totiž zcela nové řešení pro sprchy v úrovni podlahy a dokonale spojuje dva zcela odlišné světy: přednosti bezespárové extra ploché sprchové vaničky ze smaltované oceli a design dlážděné sprchy s odtokovým žlabem.

Source: © KALDEWEI  |  6_6_KALDEWEI_Nexsys.jpg