+++    15 - 21 April 2024    +++    KALDEWEI „Bath[o]philia“ at Fuorisalone    +++    Milan, Via Durini 24, Casa Flash Art    +++

(CZ)
Tisk
Aktuálně
Detail
Vyznamenány: umyvadlové mísy Miena od KALDEWEI

Vyznamenány: umyvadlové mísy Miena od KALDEWEI

Ahlen, červenec 2017. – Nové umyvadlové mísy Miena od KALDEWEI obdržely na letošním udílení cen Muuuz International Awards (MIAW) renomovanou cenu MIAW design & innovation award 2017 v kategorii „Kitchen and Bath“. Řada výrobků navržená architektkou Anke Salomon ze znamenité smaltované oceli KALDEWEI přesvědčila svým puristickým designem splňujícím nejvyšší nároky. Cenami Muuuz International Awards udílenými francouzským ArchiDesignClub a jejich časopisem Magazin Muuuz, jedním z předních odborných časopisů v oblasti architektury a designu, jsou oceňovány mimořádné výrobky z oblastí architektury, layoutu a dekorace.

„Při výrobě produktové řady Miena firma KALDEWEI opět překročila výrobně technické hranice,“ vysvětluje Raymond Piquemal, ředitel prodeje KALDEWEI ve Francii. „Cenu chápeme jako uznání našeho příběhu úspěchu a z tohoto vyznamenání máme velkou radost.“
Filigránské umyvadlové mísy od KALDEWEI zaujaly porotu svým elegantním tvarem a rozmanitými možnostmi ztvárnění. Měkké obrysy dodávají výrobkům řady Miena zvláštní lehkost a výjimečné vlastnosti materiálu smaltovaná ocel ještě umocňují dojem ryzí čistoty.

Umyvadla Miena lze umístit volně na umyvadlovou desku, takže není třeba se podřizovat rozměrům koupelnového nábytku. Smaltované kryty odtoku a harmonická rozmanitost barev umožňují vytvářet nepřeberné množství kombinací umyvadel Miena s koupacími vanami a smaltovanými extra plochými sprchovými vaničkami z portfolia KALDEWEI – zcela ve smyslu „dokonalé shody“.

O MIAW design & innovation award
Udílení cen Muuuz International Award (MIAW) organizuje společně ArchiDesignClub a časopis Muuuz. ArchiDesignClub je společenství francouzských architektů, grafiků a interiérových designerů. Jejich časopis Muuuz je vydáván ve 20 zemích a slouží architektům a designérům jako zdroj inspirace. Muuuz a ArchiDesignClub jsou značky skupiny Ficade.

Zdroj: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Žádáme o zaslání kopie výtisku.

Text
doc  |  963 KB
Images
zip  |  10 MB
< DIN A4
5 MB

Ředitel prodeje u KALDEWEI, Raymond Piquemal, přijal cenu MIAW design & innovation award 2017 za produktovou řadu KALDEWEI Miena. Filigránské umyvadlové mísy zaujaly porotu svým elegantním tvarem a svými rozmanitými možnostmi ztvárnění.

Source: © Muuuz  |  1_KALDEWEI_MIAW_2017.jpg

DIN A4
2 MB

Nově prezentované umyvadlové mísy Miena od KALDEWEI ze znamenité smaltované oceli představují další designovou atrakci pro moderní ztvárnění koupelen. V jednostěnných umyvadlech se snoubí nejvyšší nároky na puristický design s jedinečným, téměř až křehce filigránským pojetím.

Source: © KALDEWEI  |  2_KALDEWEI_Miena.jpg

DIN A4
4 MB

Zcela nová škála barev: Kromě klasických barev sanitárního vybavení lze umyvadlové mísy Miena pořídit také v exkluzivních tónech kolekce Coordinated Colours.

Source: © KALDEWEI  |  3_KALDEWEI_Miena_Oyster_Grey.jpg